Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Pe sep 25, 2009 10:43 am

dobek je napisal/-a:
dominic je napisal/-a:hamzo,ce je garancija, boli te k... ce pa je ni, pol pa tole vrjetno ni samo par €...heheheh...

pri chiptuningu pozabi na tovarnisko garancijo za menjalnik

a si ziher da dajo garancijo za DSG :D

za šaltkebrje bi še verjel :)
če je tut za dsg pol bi se pa clo splačal it tja :)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe sep 25, 2009 10:45 am

pri vsakem posegu v mehaniko, elektroniko ali kaj druga na avtu s strani koga drugega, razen proizvajalca/pooblascenega servisa, ti preneha veljati tovarniska garancija..to ti bo vsak prodajalec znal povedat...
drugace pa ja, v tovarnisko garancijo spada tudi pogonski sklop (kar menjalnik je), razen sklopke, ki jo vecina, ce ne vsi proizvajalci, tretirajo kot potrosni material
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Pe sep 25, 2009 11:31 am

dobek je napisal/-a:pri vsakem posegu v mehaniko, elektroniko ali kaj druga na avtu s strani koga drugega, razen proizvajalca/pooblascenega servisa, ti preneha veljati tovarniska garancija..to ti bo vsak prodajalec znal povedat...
drugace pa ja, v tovarnisko garancijo spada tudi pogonski sklop (kar menjalnik je), razen sklopke, ki jo vecina, ce ne vsi proizvajalci, tretirajo kot potrosni material

oprost, jz sm te razumel da pri chiptuningu dajo garancijo na menjalnik... :lol: :lol:
sm površno prebral,.

my mistake :P

drugač mi je to jasno da ob takem posegu izgubiš serijsko garancijo.
pri skn mislim da nesprejemajo avtov ki niso starejša od 3 leta, morda prov iz tega razloga...konec koncev tut tale 1.4 tsi bo kr uredu konjenica za nače ceste :)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe sep 25, 2009 11:42 am

Še malo boljše fotke.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Pe sep 25, 2009 12:02 pm

Evo tak se dajejo slike. Si lahko vsi vzgled vzamemo.

Audio sistem mora biti prav hud, že očetov R310 v Passatu ni švoh. Notranjost je taprava, barva kombinacija vseh lučk in radia je izjemna. S tako atletsko postavo mora biti lega res vrhunska. Res dober nakup. 8)

Uporabniški avatar
2kwik4ya
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a 2kwik4ya Pe sep 25, 2009 12:06 pm

Avto je prelep :) Veliko varnih kilometrov in užitkov v vožnji.

Klemenko83
Nov uporabnik

Napisal/-a Klemenko83 Pe sep 25, 2009 12:19 pm

zelo je lep in tut barva mu paše ko ata na mamo, lepo si zadel s tole modro... 8)
Having a 12 second Honda car is just like coming out of the closet; You're going to surprise a bunch of people, but in the end you're still gay.

tema
Nov uporabnik

Napisal/-a tema Pe sep 25, 2009 12:25 pm

Scirocco mi je res lep, tvoj in barva pa prov HUUUUUUUUUUUUUUD !!!

Tudi tvoj foto talent moram pohvalt, res lepe slike.

TomyBoy 2 : Ko dobim svojega Golfa cca 10.12., te bom prosil za poslikavo, če boš za, ker sam neznam tako lepih slik delat, no tudi oprame nimam take.
Bolje se je slabo peljati, kot dobro peš hodit !!!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe sep 25, 2009 12:27 pm

Kje si to slikal avto? Drugače res lepe fotke in tudi zadeva na fotkah je lepa. I like it a lot. Lokacijo fotografiranja lahka daš na ZS.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe sep 25, 2009 12:33 pm

AVX je napisal/-a:Kje si to slikal avto? Drugače res lepe fotke in tudi zadeva na fotkah je lepa. I like it a lot. Lokacijo fotografiranja lahka daš na ZS.

To je pri razstavno - prodajnem salonu Gorenja v Velenju.

HUD avto do konca!

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe sep 25, 2009 12:33 pm

aluminjasto plastiko okrog radija bi zamenju, moboč za karbonsko tako sivo :oops:
lep ja, se pozna da ne šparaš

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Pe sep 25, 2009 2:46 pm

Bravo še eden, ki ima sciroccota. Zelo lepa barva in vidim, da so prenovili malo notranjost. Volan zelo lepo deluje.

Kar bi jest naredil, bi ga malo spustil!

Veliko varnih kilometrov in upam, da se kje vidva v Celju, pa da mal primerjava sciroccote! ;)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe sep 25, 2009 2:55 pm

tema je napisal/-a:Scirocco mi je res lep, tvoj in barva pa prov HUUUUUUUUUUUUUUD !!!
Tudi tvoj foto talent moram pohvalt, res lepe slike.
TomyBoy 2 : Ko dobim svojega Golfa cca 10.12., te bom prosil za poslikavo, če boš za, ker sam neznam tako lepih slik delat, no tudi oprame nimam take.

Hvala. :)
Javi mi na ZS in se zmeniva. ;)

scirocco12 je napisal/-a:Veliko varnih kilometrov in upam, da se kje vidva v Celju, pa da mal primerjava sciroccote! ;)

Bomo naredili mali meeting, počasi se jih bo nabralo za kakšen ducat...... :lol:

Barva pa res v živo na soncu še bolj zažge. Slučajno sem videl nekaj fotk iz avtosalona, tako da je bila odločitev kar prava.
Je pa to identična barva, ki jo bosta imela nova R-a, čeprav jo bodo deklarilali pod drugo kodo in imenom.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Pe sep 25, 2009 3:15 pm

Bomo naredili mali meeting, počasi se jih bo nabralo za kakšen ducat...... :lol:

Samo sporoči pa prletim oziroma prsciroccam! :D

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe sep 25, 2009 3:44 pm

O hudo Tomy barva je perfektna, najbolj všeč pa mi je xenon 8) slike so tudi super :tomidelej: ja lahko nardimo en mali vw meet v celju pa da vidim lepotca :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Pe sep 25, 2009 4:49 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Je pa to identična barva, ki jo bosta imela nova R-a, čeprav jo bodo deklarilali pod drugo kodo in imenom.

Mogoče za tiste, ki so barvno slepi! :lol:

Ne vem, kdo ti je "prodal" to informacijo, ampak tvoja barva je kar precej drugačna od barve, ki jo bosta imela oba R modela! ;) Biskajsko modra je rezervirana le in samo za R modele in je v živo precej svetlejša, kot pa tvoja barva...še posebej je pa razlika opazna na soncu, kjer ima barva od R modelov zaradi svoje biserne osnove več "globine" in odseva napram tvoji kovinski barvi...

P.S.: Mi je pa drugače tvoja barva ena najlepših barv, kar jih je na voljo pri Sciroccu...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe sep 25, 2009 6:12 pm

Tattoo- je napisal/-a:Ne vem, kdo ti je "prodal" to informacijo, ampak tvoja barva je kar precej drugačna od barve, ki jo bosta imela oba R modela! ......

Potem pa trgovci med seboj uskladite informacije ne ?? ;)
Jaz vidim smo po slikah in pač kar mi je bilo rečeno. Je pa tako vseeno, tisti odtenek, biserna gor dol. :)
Je pa sprednji odbijač prav hud od R-a. Samo problem znat biti, kot je na slikah razvidno ima tam led diode spodaj. Laično vprašanje, je to namesto meglenk, potem bo to štala.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 25, 2009 9:06 pm

Hud ko svinja, ampak vseeno morem priznat da mi zadek na širokem niti malo ni všeč. Je pa zato spredaj zlobn :) Čestitke za nakup, kam si pa prodal GTIja ?

rini
Novinec

Napisal/-a rini Pe sep 25, 2009 9:45 pm

Lep avto, sam od tvojga brata golf se mi pa zdi super 1A. Ja, staram se že.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe sep 25, 2009 11:01 pm

Courage™ je napisal/-a:Hud ko svinja, ampak vseeno morem priznat da mi zadek na širokem niti malo ni všeč. Je pa zato spredaj zlobn :) Čestitke za nakup, kam si pa prodal GTIja ?

Po zračni linji streljaj od mene.... kolegu.
Usoda ali naključje, da je slučajno poklical za mnejne o modelu. Bo prišel vsaj v prave roke. Dobil je pa obilo napotkov in seveda malce "straho" spoštovanja je potrebni pri takšni konjenici, če presedlaš iz 90 konjev na xxx... :lol:

rini je napisal/-a:Lep avto, sam od tvojga brata golf se mi pa zdi super 1A. Ja, staram se že.

Sej se vsi... ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov