DaDek je napisal/-a:omg.. another cigo wagn? clean&original the only way...
gasy je napisal/-a:Manj je kroma na avtu, bolš izgleda. Tako je samo moje mnenjeIn če je tebi pač to všeč si privošči in kupi. Glede kvalitete teh izdelkov ti pa žal ne morem svetovati, ker jih ne poznam. Drugače sem mislil, glede naslona za roko, verjetno se dobi original
Lp, Gapi
Kukec je napisal/-a:škoda da še spedaj nisi dal chrome angel eyes...
PIKSNA007 je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:škoda da še spedaj nisi dal chrome angel eyes...
Ja sej to mi je pa res kr mal žousam sm mislu na začetku da bi preveč vn izpadle, pa
sm pol raj črne vzeu. Sam zej pa če razmišljam, bi pa skoraj raje imeu krom.
GiGi1985 je napisal/-a:Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!?brez zamere
MuRiCi je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!?brez zamere
se strinjam z gigijem,boljše da malo počakaš s tem ˝šrotom˝,pa kupiš enkrat original,ker ta krom res nebo pasal v avtoTo je iz mojega vidika,kako pa ti gledaš na to je pa drugo.
primozek68 je napisal/-a:Ej, pa veš kaj bi še ful pasal
http://www.moj-album.com/slike/11726074 ... GTeEVw.jpg
pa tole
http://www.moj-album.com/slike/11726074 ... sHNX.v.jpg
Pa obvolanske ročice kromirat, to bi blo zakon, kaj mislš??
A si kej razmišljal, da bi dal ledice v prage, da ti osvetlijo kakšn napis, npr. BMW racing team, al pa BadAssMotherfu_cker...
PIKSNA007 je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!?brez zamere
se strinjam z gigijem,boljše da malo počakaš s tem ˝šrotom˝,pa kupiš enkrat original,ker ta krom res nebo pasal v avtoTo je iz mojega vidika,kako pa ti gledaš na to je pa drugo.
Ja sej imate prav, veliko raje bi kupil original. Naslonjalo obstaja original, kar sem tudi razmišljal, da bi skoraj raje kupil original, saj nebi imel tudi problemov z montiranjem. Samo kakšni nastavki pa sploh ne obstajajo original, samo za to nevem kaj naj naredim oz. kupim, da bi zgledalo bolje oz. malo drugače (lepše).
PIKSNA007 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ej, pa veš kaj bi še ful pasal
A si kej razmišljal, da bi dal ledice v prage, da ti osvetlijo kakšn napis, npr. BMW racing team, al pa BadAssMotherfu_cker...
Hvala za nasvete, samo volana se pa nikoli nebi niti dotaknil na bmwju. Ta volan, ki ga imam gor mi je eden najlepših volanov, tako da to se pa res nebi nikoli lotil menjati. Glede armature, bi bilo pa že preveč kičasto če bi dau tist ves krom na števce. Vsaj po mojem mnenju.
207cc je napisal/-a:PIKSNA007..... en namig
-> sarkázem -zma m (ā) zelo negativen, poniževalen odnos do česa: njegov pogled je izražal sarkazem; v teh besedah je bilo čutiti brezobziren sarkazem; govoriti s sarkazmom; ironija in sarkazem
pa brez zamere dec
Zois je napisal/-a:napačen avto si si kupil glede na to kakšne ideja imaš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 41 gostov