Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 02, 2009 4:23 pm

Kaj pa boš noter delal? Jaz bi neke ovčje prevleke vrgo na zice, mož :lol: :P
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Pe okt 02, 2009 10:42 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Kaj pa boš noter delal? Jaz bi neke ovčje prevleke vrgo na zice, mož :lol: :P

Kaj ovčje prevleke? :lol: ma ne tiste nastavke za ročno, za šalt kebr, pol une nastavke za stopalke, pa foot rest, pa kkšne predpražnike, pa krom nastavke za zračnike itd. take malenkosti sm mislu za notranjost.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe okt 02, 2009 11:03 pm

omg.. another cigo wagn? clean&original the only way...

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 9:45 am

DaDek je napisal/-a:omg.. another cigo wagn? clean&original the only way...

Prosim???

Evo te nastavke mislim dati v avto, ko se opomorem s5 malo z denarjom. Zanima me samo malo vašega mnenja, ter če si že kdo lasti izdelke simoni racing, me zanima ali so izdelki kvalitetni, ter ali so nastavki ter naslonjalo enostavni za montiranje?

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So okt 03, 2009 9:56 am

Take stvari še v golfa dvojko ne pašejo kaj šele v tvoj avto. Daj kupi original pa bo, ne pa nekaj tuki na pol... :roll:

Lp, Gapi

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 9:59 am

gasy je napisal/-a:Take stvari še v golfa dvojko ne pašejo kaj šele v tvoj avto. Daj kupi original pa bo, ne pa nekaj tuki na pol... :roll:

Lp, Gapi

Kako to misliš na pol? Zakaj pa recimo to nebi pasalo? Meni bi pa zelo lepo to izgledalo. Sam ali so sploh kakšni nastavki original? Razn m dodatkov?

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So okt 03, 2009 10:04 am

Manj je kroma na avtu, bolš izgleda. Tako je samo moje mnenje :) In če je tebi pač to všeč si privošči in kupi. Glede kvalitete teh izdelkov ti pa žal ne morem svetovati, ker jih ne poznam. Drugače sem mislil, glede naslona za roko, verjetno se dobi original :)

Lp, Gapi

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec So okt 03, 2009 10:09 am

škoda da še spedaj nisi dal chrome angel eyes...

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 10:19 am

gasy je napisal/-a:Manj je kroma na avtu, bolš izgleda. Tako je samo moje mnenje :) In če je tebi pač to všeč si privošči in kupi. Glede kvalitete teh izdelkov ti pa žal ne morem svetovati, ker jih ne poznam. Drugače sem mislil, glede naslona za roko, verjetno se dobi original :)

Lp, Gapi

Ja no sej vsak po svoje to imaš prav. Sej bi si ful to privoščil, vendar me res samo malo skrbi npr. da ne bom mogel zmontirati naslonjala, ker te univerzalne stvari so včasih kar malo problematične. Sploh pa zato ker sem imel ze izkušnje s tem, ko sem kupil nastavek za prestavno ročko in ni bil noben nastavek dovolj velik da bi pasal na mojo ročko :/ zato me edino mal skrbi, sploh pa ker te simoni racing dodatki niso poceni :/ vse skupaj bi me prišlo blizu 200€ :/ to pa ni malo denarja, da bi ga vrgel stran

Kukec je napisal/-a:škoda da še spedaj nisi dal chrome angel eyes...

Ja sej to mi je pa res kr mal žou :( sam sm mislu na začetku da bi preveč vn izpadle, pa sm pol raj črne vzeu. Sam zej pa če razmišljam, bi pa skoraj raje imeu krom.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So okt 03, 2009 10:35 am

Ej, pa veš kaj bi še ful pasal

Slika

pa tole

Slika

Pa obvolanske ročice kromirat, to bi blo zakon, kaj mislš??

A si kej razmišljal, da bi dal ledice v prage, da ti osvetlijo kakšn napis, npr. BMW racing team, al pa BadAssMotherfu_cker...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Moja mala mašinca BMW E46

Napisal/-a MacTron So okt 03, 2009 10:36 am

PIKSNA007 je napisal/-a:
Kukec je napisal/-a:škoda da še spedaj nisi dal chrome angel eyes...

Ja sej to mi je pa res kr mal žou :( sam sm mislu na začetku da bi preveč vn izpadle, pa
sm pol raj črne vzeu. Sam zej pa če razmišljam, bi pa skoraj raje imeu krom.

PIKSNA007: off: Locis ti sarkazem od nasveta? ...eh

on: Pokazal sem ti kaj je lepo in kaj SE da dobiti, ceprav si na oni strani trdil nasprotno.
Vozilo je sicer tvoje, vendar nekaterih stvari je bolje manj pa glej na to objektivno.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So okt 03, 2009 11:03 am

Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!? :g: brez zamere
Freude am Fahren

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So okt 03, 2009 11:17 am

GiGi1985 je napisal/-a:Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!? :g: brez zamere

se strinjam z gigijem,boljše da malo počakaš s tem ˝šrotom˝,pa kupiš enkrat original,ker ta krom res nebo pasal v avto :? To je iz mojega vidika,kako pa ti gledaš na to je pa drugo. ;)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 11:23 am

MuRiCi je napisal/-a:
GiGi1985 je napisal/-a:Res imaš lep avto, daj ne ga uničit s takim turškim sranjem. pa upam da vidiš razliko v kvaliteti med original delim pa ciganskim za 2 marke!? :g: brez zamere

se strinjam z gigijem,boljše da malo počakaš s tem ˝šrotom˝,pa kupiš enkrat original,ker ta krom res nebo pasal v avto :? To je iz mojega vidika,kako pa ti gledaš na to je pa drugo. ;)

Ja sej imate prav, veliko raje bi kupil original. Naslonjalo obstaja original, kar sem tudi razmišljal, da bi skoraj raje kupil original, saj nebi imel tudi problemov z montiranjem. Samo kakšni nastavki pa sploh ne obstajajo original, samo za to nevem kaj naj naredim oz. kupim, da bi zgledalo bolje oz. malo drugače (lepše).

primozek68 je napisal/-a:Ej, pa veš kaj bi še ful pasal

http://www.moj-album.com/slike/11726074 ... GTeEVw.jpg

pa tole

http://www.moj-album.com/slike/11726074 ... sHNX.v.jpg

Pa obvolanske ročice kromirat, to bi blo zakon, kaj mislš??

A si kej razmišljal, da bi dal ledice v prage, da ti osvetlijo kakšn napis, npr. BMW racing team, al pa BadAssMotherfu_cker...

Hvala za nasvete, samo volana se pa nikoli nebi niti dotaknil na bmwju. Ta volan, ki ga imam gor mi je eden najlepših volanov, tako da to se pa res nebi nikoli lotil menjati. Glede armature, bi bilo pa že preveč kičasto če bi dau tist ves krom na števce. Vsaj po mojem mnenju.

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So okt 03, 2009 11:29 am

PIKSNA007 je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:

Ja sej imate prav, veliko raje bi kupil original. Naslonjalo obstaja original, kar sem tudi razmišljal, da bi skoraj raje kupil original, saj nebi imel tudi problemov z montiranjem. Samo kakšni nastavki pa sploh ne obstajajo original, samo za to nevem kaj naj naredim oz. kupim, da bi zgledalo bolje oz. malo drugače (lepše).

Najdeš nekje enega razbitga,ki ima naslonjalo,pa pobereš vn. ;) Vrjetno boš pa veliko več izvedel na BMW forumu o teh ori. dodatkih,in kje se jih da dobit,razen na servisih :P

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc So okt 03, 2009 11:43 am

PIKSNA007 je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Ej, pa veš kaj bi še ful pasal

Hvala za nasvete, samo volana se pa nikoli nebi niti dotaknil na bmwju. Ta volan, ki ga imam gor mi je eden najlepših volanov, tako da to se pa res nebi nikoli lotil menjati. Glede armature, bi bilo pa že preveč kičasto če bi dau tist ves krom na števce. Vsaj po mojem mnenju.

PIKSNA007..... en namig

-> sarkázem -zma m (ā) zelo negativen, poniževalen odnos do česa: njegov pogled je izražal sarkazem; v teh besedah je bilo čutiti brezobziren sarkazem; govoriti s sarkazmom; ironija in sarkazem

pa brez zamere dec ;)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 11:49 am

207cc je napisal/-a:PIKSNA007..... en namig

-> sarkázem -zma m (ā) zelo negativen, poniževalen odnos do česa: njegov pogled je izražal sarkazem; v teh besedah je bilo čutiti brezobziren sarkazem; govoriti s sarkazmom; ironija in sarkazem

pa brez zamere dec ;)

Prvo hvala za namig. Drugače pa saj veš, boljše biti boljši kot pa enak ali slabši od nekoga ki je tak.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So okt 03, 2009 12:47 pm

napačen avto si si kupil glede na to kakšne ideja imaš
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So okt 03, 2009 1:02 pm

jas res pune upam da se zabavaš mož.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 1:17 pm

Zois je napisal/-a:napačen avto si si kupil glede na to kakšne ideja imaš

Kaj? Kje pa piše da se bmwje ne splača rihtat oz. da bmwju sam original vse paše. Pol bi lahko to za vsak avto rekl, da so original deli najboljši pa najlepši. Pač sm bl bmw fan pa bi ga rd naredu bl unikatnga, da ne bo enak vsakemu drugemu, ki ga vidim. Po mojem mnenju se da vsak avto zelo lepo zrihtat, samo če imaš voljo in željo po tem (in denar seveda). Potem je tale bmw po vašem mnenju grd?

Slika

Slika

Slika

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 41 gostov