cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Sem hodil na gim. Ravne tako da si peugeota lahko videval tam, ponavadi je stal za šolo poleg telovadniceTe poznam mogoče
Poznaš me vrjetno ne ker jaz tebe še tudi nisem videl,kot pravim na gim sem pa videl avto za šolo pred vhodom v telovadnico kot si rekel :P
_BuLLet_ je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Sem hodil na gim. Ravne tako da si peugeota lahko videval tam, ponavadi je stal za šolo poleg telovadniceTe poznam mogoče
Poznaš me vrjetno ne ker jaz tebe še tudi nisem videl,kot pravim na gim sem pa videl avto za šolo pred vhodom v telovadnico kot si rekel :P
Na katero šolo pa si ti hodil in kaj voziš? .. mogoče pa avto poznam :P
error 90 je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Sem hodil na gim. Ravne tako da si peugeota lahko videval tam, ponavadi je stal za šolo poleg telovadniceTe poznam mogoče
Poglej njegov podpis![]()
Ja v tega bmw-ja je bilo kar veliko volje vložene. Nice work
_BuLLet_ je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Sem hodil na gim. Ravne tako da si peugeota lahko videval tam, ponavadi je stal za šolo poleg telovadniceTe poznam mogoče
cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Sem hodil na gim. Ravne tako da si peugeota lahko videval tam, ponavadi je stal za šolo poleg telovadniceTe poznam mogoče
Na računalniško sem hodil v ravnah,kaj vozim pa si ž opazil :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov