eclipse_R je napisal/-a:Glede na to, da bo avto imel certifikat oldtimerja, naj bi to uradno bil av to za nedeljske vožnjetudi popusti pri zavarovanju pogojujejo do 5000 km letno, da ga dobiš, tudi mora biti drugi avto istega lastnika..
Kako je pa s tem v praksi pa še nimam izkušenj
Meni je kar všeč drugač, bi ga mel takoj, ampak za nedeljske vožnje
lp
eclipse_R je napisal/-a:Poglejte v pogoje za pridobitev popusta za oldtimerje in pa v pogoje za pridobitev certifikata. Avto namenjen za ljubiteljske vožnje in obiskovanje srečanj starodobnih vozil. Avto je mišljen kot drugi avto s katerim se ne naredi veliko kilometrov in zato se dobi tako velik popust na zavarovanje - ker avta ne bo veliko na cesti (ni primarni avto). Sicer pa najbrž tega v realnosti ne preverjajo, edini problem, ki mi pade na pamet bi znali biti, če se s tem avtom povzroči nesreča in ugotovi, da se je z avtom naredilo npr. 5× več kilometrov, kot je bilo dogovorjeno.
Sicer pa sej pravim, to je teoretična plat, nimam pojma kako se to izvaja v praksi, ker takega primera pač nisem doživel
lp
nevermind je napisal/-a:abajc3 je napisal/-a:@nevermind: jst ti dam malibuja za 6500 in si grem po chevy pickupa v ameriko
6500€ my ass! Ti si pa dal 4000€.
No, se vidi kako različna so mnenja o lepoti avtov. Meni je namreč notranjost milo rečeno grda. Ampak brez veze o tem debatirat, kaj je komu lepo, to je osebna zadeva.Zanimivo, da ti notranjost ni všeč. Meni naprimer mi je pa notranjost amerikancev fenomenalna. Še posebej v avtomobilih od konca 70tih in do začetka 90tih. Pri novejših mi je pa zmeraj manj všeč.
Razna elektronika ABS, ESP...in karkoli še je, pa nič ne pogrešam! Jaz imam o tem svoje poglede in mnenje. Zame je to navaden bulšit. Zanašanje na elektroniko je za moje pojme debilno.
Suljo20 je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Glede na to, da bo avto imel certifikat oldtimerja, naj bi to uradno bil av to za nedeljske vožnjetudi popusti pri zavarovanju pogojujejo do 5000 km letno, da ga dobiš, tudi mora biti drugi avto istega lastnika..
lp
Kako bi pa lahko oni sploh vedl kok si ti kilometrov naredu?
Drugač pa avto mi je kr ušeč, je res neki posebnga, pa še opreme ma več od večine avtov pri nas za 10k.
LP
krimič je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Glede na to, da bo avto imel certifikat oldtimerja, naj bi to uradno bil av to za nedeljske vožnjetudi popusti pri zavarovanju pogojujejo do 5000 km letno, da ga dobiš, tudi mora biti drugi avto istega lastnika..
lp
Kako bi pa lahko oni sploh vedl kok si ti kilometrov naredu?
Drugač pa avto mi je kr ušeč, je res neki posebnga, pa še opreme ma več od večine avtov pri nas za 10k.
LP
In kje je tukaj več opreme? Jaz ne vidim nič posebnega... Mogoče odpiranje šajb na roke??
krimič je napisal/-a:
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov