Jah bomo vidl kako bo, nej bi kit kao rad hitr poču. Sam mislm da se unmu ličarju ne da kej preveč delat že lan je mene pa fotra ful preklel k sva podalške z enim silikonom prej limala Ja letve sm tut jst mislu dol dat, pa zakitat, sam vizualno avto ful zgubi na širini, vem ker sm bil neki cajta brez letev pa ga je kr manj skupaj :P
Jst te bom pa spluvu (k si glih moj ex-sososolc, pa si to dovolm :P ) Zadnč mi nisi hotu odzdravt, ko sm pred tabu po vojkovi pelu, pa sm ti vse 4 žmigavce zabu pa pomahu, ti pa jebacha špilu pa kr naprej pelu. Sej je kulj avtič...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo
Ne ne dravlje prve fotke so sicr iz tm (Serđo fotograf ), drgač sm pa iz bežigrada. Hm dejan a to je name letel ej veš da se ne spomnm bi zihr pozdravu :P btw ker dan je bil to, pa kera črka si bil v sredni Sam f.. res se nč ne spomnm da bi mi ker mahu, ponavad bl bejbe upazm če mahajo
Morm rečt da zelo pocen ker ni neka huda varjanta, itak ni VTI :P . Blo je 55 kosov, uvoz pa po vezah iz ZDA. Mislm da je kr pocen, glavni namen je bil itak losat se katalizatorja, žal pama ta model katalizator v kolektorju
Več moči v srednjih vrtljaih, zaradi vklopa VTEC-a pr 4500 na fula začne šele tle konkretno vlečt je tut fajn da mam mal več moči že pr srednjih vrtljajih.