Drugače mi je notranjost ful huda. So materiali kvalitetni na otip?
NejcZ je napisal/-a:Lep avto, upam da neboš kot nekateri k dobijo v roke avte od starih potem se pa izživljajo z njimi
nevermind je napisal/-a:Ma kaj ti si s Stare vasi ali prav s Postojne? Vglavnem tam nekje, ane
dejcc je napisal/-a:Malo bi bil slabe volje če bi dal 25k € za avto in bi mi pil skoraj 9 litrov. To je edina pomanjklivost fordov, zraven tega da v Sloveniji nimaš normalnega ford servisa.
Matey_ je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Malo bi bil slabe volje če bi dal 25k € za avto in bi mi pil skoraj 9 litrov. To je edina pomanjklivost fordov, zraven tega da v Sloveniji nimaš normalnega ford servisa.
Glej glede porabe ... motor ima 250 km, tako da je še v fazi utakanja ... s časom se bo poraba zagotovo znižala za priblišno 0,5 - 1 l. Res pa je tudi, da smo do sedaj vedno v družini imeli bencinarje, tako da se moramo navadit na diesl-a. Nič bat ... ko se motor uteče pričakujem realno porabo nekje 7,5 - 8 l.
Glede servisov me pa sploh ne skrbi. Do sedaj smo v imeli v družini bolj ali manj vse avte Ford (z nekaj izjemami), pa do sedaj ni bilo večjih problemov s servisi
LP
Matej
NejcZ je napisal/-a:Poraba ko bo fotr fural bo pod 7 brez problema hehe.. Nekje 6,5 lahko pričakuje pri normalni vožnji
NejcZ je napisal/-a:Pri konstantni hitrosti, ter da še naselij ne jemlje tako resnno kot večina bo poraba še manjšaMeni se pozna več kot pol litra na 100km če upoštevam naselja ali pa če jih upoštevam malo manj
Matey_ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ma kaj ti si s Stare vasi ali prav s Postojne? Vglavnem tam nekje, ane
Iz Dilc![]()
nevermind je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ma kaj ti si s Stare vasi ali prav s Postojne? Vglavnem tam nekje, ane
Iz Dilc![]()
Ma vem jaz kje so DilcePa tudi Bukovje, Landol, Šmihel... imam jaz te vasice v ''malem prstu''
![]()
Tam nekje ob cesti, ko greš noter na desni strani je ena oštarija Pr' bolki(sej se tako reče?)
Sem že bil 3× tam
BBS je napisal/-a:![]()
Manjka vam samo še tale registrska (jo ima prijatelj, mu jo lahko vzamem če hočeš)
http://img682.imageshack.us/img682/9837/dsc00030jv.jpg
BBS je napisal/-a:No, poraba niti ni tako važna.
Važno je, da imate isti avto kot James Bond![]()
![]()
Se ponavljam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov