Kar se tiče tega kroma...dau sem ga ravno toliko gor (za svoj okus) kolikor sem smatrau da bi pasalo k paketu highline...vzor sem si vzeu po passatu, ki ima zadaj letvico, anteno sem dau predvsem gor, ker mi je originalna udarjala v strešni spojler in nočem zaradi tega imeti kakršnih koli prask ali česa podobnega na spojlerju. Ta kromirana je pač padla gor, ker sem jo ravno meu že doma in se mi niti ne zdi napačna, ker ni neki kao velika in niti ne izstopa preveč. Gleda okvirjev sem se pač odločil za kromirana, ker tablic ne mislim lepiti gor, ker so izdelane po naročilu in ob prodaji morajo iti dol, tesa trak pa vem kako močno prime, in ob trganju dol jih bi sigurno zviu, pa še kakšen lak poškovau na odbijaču.
Trenutno imam gor letne gume, ker nimam zimskih, ta teden dobim jeklena platišča 15" z gumami 185/60-15, te 16" CARTAGENA, ki so prišle na avtu, bom pa skupaj z gumami 215/45-16 prodau za eno pametno ceno, dejansko so pa popolnoma nova, vožena vsega skupaj kakšen kilometer, kolikor se je avto pač prestavljal po avtohiši.
Ta teden še gre na temnenje k llumarku, kaj več pa potem za enkrat ne bo...o chip tuningu sem se že menil s fanti iz
chiptuninga, da se ga odpreti maksimalno do 175KM, vendar meni bo zadostovalo 160KM, da ostane nekaj malo rezerve.
Kar se pa še xenona tiče, žarometi so nastavljeni ravno tako kot sem imeu na prejšnjem polotu, na spodnjo mejo, oba polota sta imela luči s parabolo in pri prejšnjem sem imeu H7 žarnico, tle imam H7R in razlika o razpršenosti snopa je očitna, na tem je snop rahlo razpršen. Glede žarnice za smerokaze so pa že drugi razložili. Homologacijo bom pa opravil, tako za vzmeti, alu platišča, strešni spojler in temnjena stekla, ampak vse to v začetku drugega meseca, ko dam vse papirje na kup in grem na homologacijo.
Več slik bom prilepil konec tedna, ta teden sem namreč službeno po Avstriji in Nemčiji, drugače pa je prejšnji polo biu prodan v Velenje, točno takšen kot je biu v mojih rokah, in sicer deklini ki dela v frizerskem salonu v Interšparu v Šaleku.