nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
nightmare je napisal/-a:A lahko uprašam zakaj si sploh menjou avto saj je bila po tvojih besedah CRXa deleč najbolši avto pod soncem že v originalu ko si jo pa ti dobiu v roke pa sploh.Kle ma pa avto slabih 200km.Ne vidm razloga.
rokbrumen je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:A lahko uprašam zakaj si sploh menjou avto saj je bila po tvojih besedah CRXa deleč najbolši avto pod soncem že v originalu ko si jo pa ti dobiu v roke pa sploh.Kle ma pa avto slabih 200km.Ne vidm razloga.
Moja osebna stvar zakaj je avto bil menjan, 1x na kriziscu se je karoserija naprej odpelala jst sm pa z zicem ostal na cesti, ce vrjameš v dedka mraza z zelenimi brki, skratka menjam ker sm se naveliču in z drugih razlogov tudi.
Yoni: Res je vsi imamo svobodo izražanja in povedat svoje mnenje in upam da smo zaa zdj končal z kosilom od avta
Yoni je napisal/-a:Zakaj preprosto ne poveš po pravici, da si avto sesul?
Yoni je napisal/-a:Urshy_STi je napisal/-a:Model kaj ti prbijas. A si ze sploh kdaj ksn avto na spredn pogon s tolkimi konji napolno startu? No jst sm in ker vem zakaj je launch control, je to super zadeva. Recimo Tus na dragih s hondo ima launch control, ima cca 280KM (dalec od 500KM) in dejansko vidis kot gledalec dogajanje launch controla.
Brez skrbi. Sem videl že precej več kot 195KM na prednjih kolesih, pa ni blo nobenega lanuch controla. Pa tudi na zadnjih kolesih in na 4x4, na atmosfercu in na turbotu. Sem tudi občutil štart avta s 550KM s štartno elektroniko in isti avto brez nje.Launch control na avtu s 195KM je za moje pojme(pa ne samo za moje) preseravanje. Ne pravim pa, da se moraš strinjat z mano...
Yoni je napisal/-a:Že, ampak pri avtu z 200KM je razlika z in brez zelo zelo majhna napram avtu s še enkrat več konji, napram avtu s 600KM je pa nična...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Yoni je napisal/-a:Potem pa ne govorit, da se pozna nevem koliko, ker se ne. Pojdi na kako dirko(pa ne tile wannabe drag race-i pri nas) pa se malo pogovori z dirkači, kdo ima launch control na manj kot 200KM avtu....
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:Potem pa ne govorit, da se pozna nevem koliko, ker se ne. Pojdi na kako dirko(pa ne tile wannabe drag race-i pri nas) pa se malo pogovori z dirkači, kdo ima launch control na manj kot 200KM avtu....
Se vedno cakam na odgovor ker avto vozis.
Pa dirkacev poznam veliko in vsi ki vozijo avto ki je za dirko pripravljen kot pravi avto za dirko (tudo 1.3 suzuki swift s 130 konji ce je treba) imajo launch control. VSI.
LoCo je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:Potem pa ne govorit, da se pozna nevem koliko, ker se ne. Pojdi na kako dirko(pa ne tile wannabe drag race-i pri nas) pa se malo pogovori z dirkači, kdo ima launch control na manj kot 200KM avtu....
Pa dirkacev poznam veliko in vsi ki vozijo avto ki je za dirko pripravljen kot pravi avto za dirko (tudo 1.3 suzuki swift s 130 konji ce je treba) imajo launch control. VSI.
Yoni je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Pa kje ti pobiraš svoje primerjave? Sej se servo volan tut bolj pozna na avtu ki ma 3 tone kot na avtu ki ma tono pa to ne pomen da ga na avtu z 1 tono ne rabš.
Potem pa ne govorit, da se pozna nevem koliko, ker se ne. Pojdi na kako dirko(pa ne tile wannabe drag race-i pri nas) pa se malo pogovori z dirkači, kdo ima launch control na manj kot 200KM avtu....
Strojnik10 je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:Potem pa ne govorit, da se pozna nevem koliko, ker se ne. Pojdi na kako dirko(pa ne tile wannabe drag race-i pri nas) pa se malo pogovori z dirkači, kdo ima launch control na manj kot 200KM avtu....
Že dlje časa berem tale forum, ampak zdaj si pa več ne morem kaj, da ne bi nekaj napisal.
Pa kaj je z vami ljudje?? Človek je pač napisal, da se mu LC zdi brezveze. In kaj potem? Ne morete sprejet kritike oz. drugega mnenja? Mislim, svašta človek doživi no. Če objavljaš avto na nekem forumu, moraš biti pripravljen na to, da bo določen procent ljudi, ki bodo avto hvalili, določen procent bo imelo pomisleke, določen procent pa jih bo kritiziralo.
Pa kaj te toliko briga kater avto vozi...saj je vseeno če vozi yugota koral, mazdo 323 al pa M5...tema je o hondi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov