Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 6:50 am

Torej fantje znašel se se v težavah,če temu lahko tako rečem.
Namreč silno rad bi zadnja stekla minimalno temnil,ker pač sprednjih ne smem se bojim,da bo izpadlo češko pa čeprav bi temnil samo malo in ne na fuul.
Je pa tuki še ena težava namreč po pogovoru z Dr.Glass-om sem zvedel,da še vedno ne obstaja folija,ki bi mi zatemnila zadnje malo steklo pod spojlerjem,ki pa je plastično in mi Gregor ne da garancije na folijo in ne na delo,ker plastika se pozimi krči poleti pa razteza in bi kaj kmalu folija popustila in bi imel bele lise oz. bele črte,ker bi folia počila.Baje pa lahko poči tudi to plastično steklo,ker folija nima razteznih lastnosti.
Honda ima v svojem asortimanu dodatne opreme za TypeR senčnike,ki na slikah v brušuri še nekak zgledajo v real pa po slikah temu ni tako.
Tkole zgledajo ti senčniki:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Tule je pa prikazano kaj me najbolj moti .Namreč,če bi bila zgornje in spodnje steklo ločeno zasenčena bi tale kit nekako kupil kljub kr veliki ceni a tko malo oklevam nad nakupom,ker tole mi nekako ni lepo.
Slika
Kaj mislite
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To apr 13, 2010 8:32 am

moje mnenje: pusti tako, kot je ;)
Slika

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash To apr 13, 2010 8:37 am

Tole je "kar nekaj", res je bolje da pustiš tako kot je.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To apr 13, 2010 8:37 am

BoneS je napisal/-a:moje mnenje: pusti tako, kot je ;)

Sem enakega mnenja. Pusti tako kot je. Niti temnenja ne rabiš, ker je avto tak kot je bomba. :)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To apr 13, 2010 8:41 am

kolega ma zatemnjeno pa brez problema vsa stekla na prejšnji ki je šla v franže, na novi ma pa pač od b stebrička nazaj vse zatemnjene...predlog, menjaj monterja folije ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 11:22 am

Mi lahko prosim croma poslikaš,da vidim,e je to to,ker kolikor mi je dr.Glass govoru on tega ne more nardit oz. bo narejeno tko,da za bruhat
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To apr 13, 2010 11:30 am

ne da se mi vozit okol pa slikat, pejt do čepina pa vpraši kam dajejo 8generacije temnit.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 1:23 pm

aja sem mislu,da maš mogoče kakšno fotko glede na to,da ima ta avto tvoj kolega in ker si znan,da delaš perfektne fotke sem mislu,da si ta avto kaj slikal,ker meni je blo rečeno,da pač zadnje steklo,ki je plastično ne morem imeti zatemnjeno.
bom vprašal pri Čepinu.TNX za info

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To apr 13, 2010 2:36 pm

S tistimi mrežicami ne temnit. Sem en mesec vozil i30, ki je imela te mrežice pa mi je blo za popizdit grdo. Ven nisem skor nič videl (dosti slabše kot pri temnjenem avtu), res pa da je bla v avtu skor da tema :P

Niti pod razno teh mrežic kupovat.

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po maj 24, 2010 6:09 am

No včeraj smo kljub slabemu vrmenu naredili en kratek izlet z kolegi in nastalo je neki slik.Če bi blo lepše vreme bi tako ali tako nadaljevali pot po avstriji a smo to zaradi slabega vremena odložili za drugič.
pa še neki slikc :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po maj 24, 2010 8:03 am

Js sm imel že temnjene ko sem avto kupil temnili so mi jih pa pri lumarx s tem da tudi te spodnje na prtljažniku niso temnili me tudi malo moti :)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po maj 24, 2010 9:29 am

ja spodnje okence je plastično in zato ga nekateri nočejo temnit.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po maj 24, 2010 2:12 pm

Bravo za tako pomirjajoče slike. Lepa honda, lepa okolica. :tomidelej:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po maj 24, 2010 2:56 pm

Tuki je tudi pot na ta prelaz res lepa in od mejnega prehoda proti Avstrji je pokrajina fenomenalna a žal več fotk nisem uspel nardit,ker nas je tut vreme mal priganjalo.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po jun 28, 2010 12:55 pm

Vinko, kok hočeš? lahko na privat :-P

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Po jun 28, 2010 2:35 pm

ti kr pust tko kot je bo leps! pol boš pa jezen k se ti bo folija zdrsala...in je vse črtasto...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po jun 28, 2010 2:42 pm

Kaj pa če bi spodnje plastično "steklo" enostavno zatemnil s sprejom za temnenje zadnjih luči? Oboje je plastika.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po jun 28, 2010 10:12 pm

Savijčan cena bi bla po dogovoru.Če dobim en soliden denar za avto grem po nekaj kar ima enkrat več konjev skoraj in pa 4x4 pogon :)
Imam ogledano eno zverinico :)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3294515&show=1
A to pod pogojem,da še neki dobim za mojo hondo :)
Če bi preveč izgubil bom še neki časa ostal na CTR-u

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jun 29, 2010 5:42 am

Tale Micka je vrjetno uvožena in razbita....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 29, 2010 11:39 am

....ker ?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 56 gostov