GT_Turbo17 je napisal/-a:lepa sam kar precej sklofana...
sklofana...mislis potolcena, podrsana? to pa je malo ja, enkrat ko bo volja jo moram dat porihtat. samo kaj ces, ko pa na parkingu so sami piloti okoli

_furby_ je napisal/-a:sklofana...mislis potolcena, podrsana? to pa je malo ja, enkrat ko bo volja jo moram dat porihtat. samo kaj ces, ko pa na parkingu so sami piloti okoli
_furby_ je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:lepa sam kar precej sklofana...
sklofana...mislis potolcena, podrsana? to pa je malo ja, enkrat ko bo volja jo moram dat porihtat. samo kaj ces, ko pa na parkingu so sami piloti okoli
GT_Turbo17 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:lepa sam kar precej sklofana...
sej to, ja... noben več ne zna niti malo popazit, ampak le na polno vrate odprejoin v rikverc vozijo kot naravnost..brez povečane pozornosti...
BoneS je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:lepa sam kar precej sklofana...
sej to, ja... noben več ne zna niti malo popazit, ampak le na polno vrate odprejoin v rikverc vozijo kot naravnost..brez povečane pozornosti...
zmagajo itak nakupovalni centri, kjer so parkingi sirine 2m (namesto 2.5m, pridobiti cimvec parkirnih mest je botrovalo k zmanjasnju pravilne sirine parkinga in s tem pridobitev tistih "nekaj 100 parkingov vec) in se folk tlaci med avte z nakupovalnimi vozicki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov