mihaing je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:lep, vidim da je tut dost opreme, za mojme pojme edini minus ko ni automatik in jaz bi raje videl da je 330xd
drugače ko ga boš odblkiral gre pa 273 skoraj tako kot moja žver
Ah, če nimaš za bencin potem bolje da si ne kupiš takšnega avta, ker te ubije že samo zavarovanje. Dizli ne pašejo v BMW-ja in pika.
Avtomatika tudi nisem hotel, ker potem ni užitkarjenja. Drgač pa blokada naj kar ostane, da se naum še kje ubil.
NejcZ je napisal/-a:Dizel smrdi.. mi je všeč da še kdo v takih avtih želi bencinski motor. Hvala boguPotem se pa vozim po mestu za kakim novim dizlom pa moram ta šrot vohat.. fuj fej, bencinar all the way
NejcZ je napisal/-a:Dizel smrdi.. mi je všeč da še kdo v takih avtih želi bencinski motor. Hvala boguPotem se pa vozim po mestu za kakim novim dizlom pa moram ta šrot vohat.. fuj fej, bencinar all the way
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Feltne so absolutno taprave, tudi sam sem jih gledal, pa sem se kasneje odločil za alternativo.
Runflatk sam osebno nisem hotel, ker je nehumano trda guma. Raje navadne pa kompresorček z gelom v prtljažniku. Runflat pa naše luknjaste ceste ni dober combo.
Kako, da si se odločil za X? Osebno mi potem ni fore kupovat bmwja...samo težji je, pa pelje se kot audi.
mihaing je napisal/-a:X-zato ker dopuste preživljam pozimi visoko v alpah in se ne mislim hecati z kidanjem![]()
![]()
Tukaj je igra tudi veliko vlogo varnost še posebej na mokri in zaledeneli cesti, ker tega hudiča
je težko voziti počasi ;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov