Zois je napisal/-a:ne nori s kitajskimi črkami
X2
scisco1 je napisal/-a:Naredi kar ti zapaše... boli te falus, kaj si kdo misli
Če boš dal pa še pod avto pa kr nalimi filmček
ven0m je napisal/-a:Če mene vprašaš za iskreno mnenje, je še blo do zunanjih luči okusno. Od šarkija dalje pa samo sranje.
Če še noben ni vprašal bom pa jaz, kolko kaj spravi ta "box" ven RMSa? (Pardon za zveneč sarkazem, ampak nimam glih spoštovanja do tovarniško naretih j**c...)
Ter v kakšni smeri ti misliš sodelovat na showih? Z 1/2 stock pugijem? Al z 400 wRMS basom pa stock ostalimi zvočniki? Al še imaš kakšne panele narete ali kaj podobnega, ali pa vsaj kje sposkrite kakšne twiterčke ali kaj takega? Zanima me samo če si v pravi smeri oz. v kaki smeri sploh si z tem projektom.
Vprašam ker sem prebral temo pa ni noben nič omeno.
Offtopic: slišal sem, da je baje ful dobro za ojačevalec, da je na boxu pritrjen. Temu se reče moč zvenečih tranzistorčkov
Dejan206 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Odlicni plani!
Carzone bodykit bi znal pasat!
nebi glih body kit dal gor, ampk bi dal delat komplet druge odbijače
ker sm uni nastavki mi niso glih neki všeč
dgreso je napisal/-a:700RMS v kišti ti nič ne pomaga, če nimaš ojačevalca dost močnega![]()
zanima me pa keri model zvočnikov od dls-a maš da vsak stane po 300€? ta se mi zdi malo lovskaše posebej ko sem pregledal cenik in nisem našel vrat za zvočnike za 600€. razen če maš dvokomponentni sistem. pa še takrat dvomim da tako dragega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov