Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Mazda 323F GT V6

Napisal/-a Sale To nov 05, 2002 6:46 pm

RegY pravi:
belo ftakni no... logično... če maš vse v belem ne morš trgat zdaj še tega....

mislim ej

Ne ne , sej nisem mislil na barvo ampak na gostoto in "obliko" mreže :D :D ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Re: Mazda 323F GT V6

Napisal/-a sporty To nov 05, 2002 7:26 pm

Na: www.auto-extreme.com/eng/visitors/showc ... 3025ff6e7a
se nahaja ena ful lepa Mazda 323, zelo vredna ogleda! 4Sale, mogoče kakšna ideja...
PS: tak zadnji spojler se Mazdi po mojem lepše poda kot tisti tvoj aluminjast! - po mojem...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To nov 05, 2002 7:32 pm

Glede mojga naslova od tiste Mazde... če se vam slikce ne pokažejo, samo kliknite zgoraj Visitor´s Cars. Morala bi biti čisto spodaj na (zaenkrat) prvi strani (anthony bortolotto´s mazda lantis).
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To nov 05, 2002 7:48 pm

Sporty, najprej ful hvala ker si me opozoril na tole Mazdo. Zadnje čase bolj mal zahajam na auto-extrem, tko da bi jo ziher spregledal.

Zdej si bom pa mal drznil pokomentirat tale avto:

1. uhhh, v kolesih me kar dobr nese (jst 17 col on 18), pa še ful lepe feltne ma

2. tista 2 rora zadaj sta res carska (tud jst razmišljam, da bi si približno tko dal narest)

3. hehe, sprednji odbijač si skor upam trdit, da bo moj lepši (je že skor čist narejen), je pa to itak stvar okusa

4. turbo coversion - huuudooo, sem brez besed (nekoč mogoče tud pri meni ;))

5. ugotovil sem, da pragovi na splošne ne vem kako zelo ne pašejo na ta tip Mazde (seveda za moj okus - vsak po svoje :) )

6. hum, ja pa smo pri spojlerju - če sem iskren, bi jst vseeno rajši imel tisteg ALU - še sam ne vem zakaj (mogoče zato, ker so res redki, vsaj pri nas), ne vem no, bi moral tud unga videt na avtu, pa go do sedaj še nisem.

Skratka ful lepa Mazdica - človek se je res potrudil (tud finančno :D ).

Še enkrat hvala in se priporočam, če bo še kdo najdu kakšno zanimivo 323F alias Lantis.
Slika Slika

Forsythe
Nov uporabnik

Napisal/-a Forsythe Ne nov 17, 2002 4:43 pm

4Sale: Na slikah zgleda, kot da imas sprednjo registersko tablico enako narjeno kot je prava, le da je pomanjsana - torej ni nalepka ne? Kje si to dobil? Jaz imam na moji Mazdi pomanjsano nalepko namesto prave reg. tablice in imam kr tezave s policaji...

Drugace pa avto zgelda odlicno!

LP

[Sporočilo uredil/a Forsythe na dan 17.11.2002 ob 16:44 GMT]

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: Re: Mazda 323F GT V6

Napisal/-a Sale Ne nov 17, 2002 5:16 pm

Forsythe pravi:
4Sale: Na slikah zgleda, kot da imas sprednjo registersko tablico enako narjeno kot je prava, le da je pomanjsana - torej ni nalepka ne? Kje si to dobil? Jaz imam na moji Mazdi pomanjsano nalepko namesto prave reg. tablice in imam kr tezave s policaji...

Drugace pa avto zgelda odlicno!

LP

[Sporočilo uredil/a Forsythe na dan 17.11.2002 ob 16:44 GMT]

V bistvu je res tako narejena kot prava (plehnata), le da nima tistega odsevnega efekta kot ga imajo prave tablice - poleg tega pa je na tej, ki jo imam jaz, napisano moje ime in ne reg. številka. Sem jo dal gor samo za na show (za po cesti ni) in nalepil gor avtomobilizem.com. Dobil sem jo pa od očetovega kolega (darilo) - mislim, da oni delajo tablice al neki takega, nisem čist siguren. Tud ne vem če bi se dal zmenit za kakšno "naročilo". Se bom mal pozanimal in sporoču če bom zvedu kaj pametnega. Sam bojo pomoje tud s takšno tablico problemi s policaji. Šteje edino tista uradna ;).
Slika Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost