Patrik_A3 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:KlemenP je napisal/-a:kukr sm jst poslušu svojo inštruktorco zarad žmigavca še ne vržejo, bolj je pomembn sam pogledu kukr žmigavc, sicr je pa tut od situacije odvisn :P bi mogu ti mau bl podrobno razložit hehe
pa tut v Lj. radi mečejo kr tko mau, ker lahko... jebiga
verjetno je pa tudi odvisno kakšno"komisijo" imaš na izpitni na zadnjih zicih!!!![]()
![]()
ja . jaz sem na moji komisijski vožnji moral pri vulkanizeru ustavit, ker je šel tisti,ki je bil v komisiji vprašat,če so gumenjaka že zaflikali![]()
Ziga. je napisal/-a:Sej če bi bral, ni to GTI ampak je GS, jezik pa nič ne sučem, samo povem da v naši familiji so vsi dobri vozniki. Samozavesten sem pa res, izkušenj pa nimam, jih bom pa pridobil, nimam pa namena divjat.
Dosti offtopica.
rupnk je napisal/-a:dejte mal zrast no pa ne bit tok pametni... pa kje ste že vidl pravilo da za prvi avto pa nesme met mal več konjev... ni nujno da to pomen da bo pa takoj totalka.. mogoče pomen celo da se mal bl navadiš, dobiš občutek in vidiš kako se avto odziva v kompliciranih situacijah.. če pa sami nimate za avto z malo več konji, pa ni treba svetovne foušije tle po forumih razganjat.. pa nehejmo že enkat pobu smetit po temi...
drugače pa Žiga, lep Swiftič.... se vidimo na kakem meetu, pol pa GTija !
Ziga. je napisal/-a:No kokr sm vam povedu, jst ne mislim divjat z avtom, sploh pa ne še v takih razmerah kot je en čas ( bremze in use ostalo, treba je menjat počasi pakne in ploščice, obnovit cilindre in je to, to.) Sicer pa imam namen prvo sploh naredit izpit in sploh nič študirat o težki nogi na gasu, kajti še lep čas se bom vozil nekak po šabloni avtošole, in delal malo kilometrine, da se avta navadim. Probal sem ga zaenkrat samo na poligonu ter po parkl placu malo parkiranje, vzratno bočno in to. Sploh pa ne grem na cesto dokler ne bo gor feln in gum, ker z savo eskimo poleti nimam kaj iskat na cesti kaj šele da je guma širine 155, višine 75 in 13 cole. Nikoli nisem bil divjak, ma sem dal že marsikaj skozi kilometrov z skuterjem brez izpita, na srečo me niso nikoli ustavli, vozu sem se pa 3 leta z midrace predelavo, če je kdo v tem bo tak vedu, sm delu kuzlarije tut po zadnem ono tretje po ovinkih do kolena in tako naprej, do vsega tega me je minil ko sm delat začel izpit za avto. Dele od skuterja sem prodal in ga spravil nazaj v dokaj originalno stanje. Za na kofetke bo dober. No pa da ne bomo zdaj hodili iz ene skrajnosti v drugo. Raje še kakšno o avtu udarmo pa je to to.
Kokr je en zgori prej napisu, da ga ne-bi kaj kranclal, niti nimam namena, ker kar je že nad originalom gti plastik itd, je že kičenje, tudi krom letvice in ostale bolane zadeve. Avto bo zrihtan do neke mere, da bo izgledal ter tudi pelal se kot je treba.
Toliko od mene. LP Žiga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov