Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jun 07, 2010 7:10 pm

Ne morem rečt druzga kot da je cigo mobil in niti približek mafia mobila.E 34 bi pomoje morala zgledat nekako takole
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... dan_02.jpg
In res te ne razumem.Iz krša na krš??Zadišal ti je zadnji pogon in ja s tem lahko dejansko rišeš osmice.Po makadamu,kot sem jih lahko jaz z 126p.Lak se lušči,podvozje je razškatlano,opreme ni ,kaj ti misliš ko ta j***a domov voziš?? 1500€ obnova podvozja??Ja valda na BMW servisu mogoče.Za VW koncern sprednjih 8 rok +volanske končnike+ lunce stabilizatorjev dobiš za 250€ od MEYLE-ta ki je dobra firma kar se kosov podvozja tiče.A ti dejansko misliš vržt gor za 1500€ robe na podvozje??Kupuješ rabljene amortizerje??To je nekako tako kot bi si z drekom rit obrisal.

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po jun 07, 2010 7:14 pm

Tisti, ki ga sekirate ne zastopite nas ki smo nori na stare kante :) Res je, da si za ta denar ki gre v tak avto lahko kupiš kar precej nov ali kar nov avto, samo ko je stara kanta zrihtana u nulo se pa pelješ s takim užitkom,... :)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po jun 07, 2010 7:17 pm

Odvisno je, kako gledaš na avto.... Če je kot prevozno sredstvo, služba, trgovina,... potem logično da vam ni všeč.

Če pa gledaš na avto kot nek objekt svojega ustvarjanja, nekaj kar boš obudil s svojim delom, potem je pa tole dobra osnova ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jun 07, 2010 7:20 pm

Exide,jaz bi takoj imel več starih kant,če bi imel prostor,čas in denar za te kante porihtat ampak da kupuješ krš za kršem to pa ne razumem in ni spet tuki fora da kupuješ krš za kršem ampak da enkrat jamraš da nimaš € v drugem postu pa kako boš dal za podvozje 1500€??

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po jun 07, 2010 7:23 pm

BBS je napisal/-a:Odvisno je, kako gledaš na avto.... Če je kot prevozno sredstvo, služba, trgovina,... potem logično da vam ni všeč.

Če pa gledaš na avto kot nek objekt svojega ustvarjanja, nekaj kar boš obudil s svojim delom, potem je pa tole dobra osnova ;)

Se podpišem.

Drugače pa nekako nemoreš primerjat ti E34 M5 z E34 520. Malo si preberi na kak način je bil avto pridobljen in kaj vse še ga čaka, predn bedarije kvasiš o cigo mobilih...

Pa po novem so cigo mobili rumeni puntoti 1.2 vsaj Mariborski cigoti se še samo z temi okoli vozijo.

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po jun 07, 2010 7:38 pm

čare je napisal/-a:Exide,jaz bi takoj imel več starih kant,če bi imel prostor,čas in denar za te kante porihtat ampak da kupuješ krš za kršem to pa ne razumem in ni spet tuki fora da kupuješ krš za kršem ampak da enkrat jamraš da nimaš € v drugem postu pa kako boš dal za podvozje 1500€??

Tukaj ti dam prav glede jamranja. Če se znajdeš pa lahko tudi krš za en 'normalen' denar vredu zrihtaš.

Moja 190ka je bila kar fajn zgonjena, pa jo vseeno rihtam. Res da nisem kupil take, ampak sem dobil avto od očeta. Sem mislil menjati avto, ampak potem ko začne crkovati zrihtaš to, zrihtaš ono, potem se pa že na avto navežeš in se ti zdi škoda kupiti drugega, ker si že toliko dela in denarja dal na avto in ga pač zrihtaš do konca. Jaz raje ne računam koliko denarja sem zmetal na avto, ampak pozabim na denar ko se peljem ob lepem vremenu z odprtim šibedahom in muziko in ko pomislim, da mu čisto malo še manjka, da bo kot nov :) In splh ne pomislim o menjavi, sploh pa ne sedaj ko je skoraj vse novo na avtu :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jun 07, 2010 8:00 pm

Ven0m citiral si napačnega in nisem primerjal M5 z navadnim 520 Pozabi da je tisti srebrni M5 in si zamisli da je navadna ohranjena 520-ka in sori od sacrificea 520-ka je navaden cigo mobil oz. kot si rekel ni,ker pri nas Ljubljanski cigani vsi vozijo boljše avte kot marsikdo tu na forumu.Se pravi smo prišli do zaključka da 520 tud ciganje več ne vozjo.

Pa nimam nič proti njim da ne bo kakšne zamere.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Po jun 07, 2010 8:07 pm

no ker ste se tako razpisali, zdaj kupujem rabljeno toliko da zdrzi do zacetka zime, potem pa nabrat denar in kompet podvozje obnovit. Nazadnje se bom lotil štrihanja avta in končne podobe, prvo mi je mehaniko uredit da dela b.p. Avto, čeprav ga mam manj časa in že ko sem se usedel vanj mi je prilezel k srcu ostal bo pri meni in ga bom stimal, komu prav ok komu narobe naj se stran obne pa nej si misli svoje.

Aja pa se to naj bo cigomobil bmk meni je usec tak kot je res da je zanemarjan a se bo use to spremenilo. Se bom pa s tem mojim "cigomobilom" se vozil nekaj casa, mi je nekako bolj od audija.
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 07, 2010 8:14 pm

ma ja ma vec opreme od audi pa bolje je ohranjen
Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To jun 08, 2010 6:09 am

opreme ma manj, ohranjen glede na celoto je slabse, glede na dele pa boljse, karoserija dobra nikoli razbit, brez rje, motor suh, mirno laufa, itd. tega pri audiju ni bilo in to je odtehtalo da sem se odločil za menjavo

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny To jun 08, 2010 6:35 am

bo tole zadevo zanimivo brati če ne drgače čez par mescev :D
dobro porihtaj ;)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jun 08, 2010 6:50 am

Ti si pacient.

Kukr si zmetal na vsa j***a do sedaj bi imel enega spodobnega od teh, ki si jih imel. In bi se vozil. Zdaj se pa ne boš. Sicer pa - poceni nepremičnina.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper To jun 08, 2010 7:47 am

Čudno, da noben ni opazil, da v vsakem, ampak čisto vsakem postu Sacrifice napiše, da važno, da je motor suh in da je brez rje :lol:
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor To jun 08, 2010 10:44 am

Sizofovo delo. Te razumem, ampak vseeno si tole oglej
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3836395&show=1

LP

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To jun 08, 2010 3:22 pm

vem pregledal avto.net in so veliko boljsi primerki samo mi ni sel audi v prodajo to je to. Hmm nove teme ne bo, brez skrbi;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jun 08, 2010 4:48 pm

Nikoli razbit a lak odpada??Kaj a so ga kr tko mal iz dolgčasa štrihal ko babe nohte??Pa mislim da ta avto ne bo dočakal zime pri tebi.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jun 08, 2010 4:55 pm

Za tok kot ti kao misliš za podvozje dat dobiš E 34 "stoj pa glej" ma opremo,je vzdrževan,ima zrihtano podvozje in še precej drugih stvaro.Sicer ima nekaj kilometrov itak špa to nima veze,ker za svojega ne veš kok jih ma res oz. veš če jih ima približno toliko kot ta http://www.avto.net/ad.asp?id=3825265

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To jun 08, 2010 5:03 pm

vem za tega, ki si dal link in bi ga uzel če bi se audija prodala. Tako sem pa iztrzil kar seda najbolje, žal je kakor je investicije bo v ta avto. Ne štrihan ni bil ampak je ravno cela polovica zgleda bla bolj na soncu ker je tun na levi strani zbledela malo barva.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To jun 08, 2010 5:13 pm

čare: Mislim, da si dokazal svoj point ;)
Možakar je pač kupil, kar je kupil, zdaj bo pa rihtal to kar ima ;)

Veliko veselja ob obnavljanju
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov