MacAudio je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:MacAudio, a nis ti Anti-VAGovc?![]()
![]()
Ko se enkrat iz opla v VW vsedeš ti je vse jasno kot beli dan, o čem tolko govora. hehee
Značkar!

B|ind je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Caki ne razumem, zakaj si mogo vrnit GTI felne ?
Minilo ga je na avto dat. Če sem si pravilno prevedel njegov post iz prejšne strani.
MacAudio je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Caki ne razumem, zakaj si mogo vrnit GTI felne ?
Minilo ga je na avto dat. Če sem si pravilno prevedel njegov post iz prejšne strani.
Ne, js bi jih dal gor, sam so ble Made in P.R.C. Pač kitajsko sranje. Pa nobenih papirjev za homolomo
nejc4321 je napisal/-a:Ausc je napisal/-a:1.4 TSI se da normalno chipati? Ker sem se zanimal za svojega, 1.2 TSI in se ni neke elegantne metode (pride v postev nekaj s fizičnim razdiranjem racunalnika ali nekaj podobnega).
lp
hvala za odgovor..sem mislil,da ni razlike. No bomo še počakali
MacAudio je napisal/-a:Ja pri 160 konjskem je poraba cca 1l-2l višja, vendar je razlika, kar se tiče pospeškov, ogromna. Ko so ga testiral so napisal mali GTI. Pa tak ma več kot 160 konjev. Mislim, da 160 po DIN standardu, pa neki čez 170 po ISO.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov