Peskanje fedrov, vseh pest, zadnjih rok, čeljusti, stabilizatorjev, pa še par malenkosti recimo kakšnih nosilčkov in podobno cca 80 €. Računaj ura dela je 40 €.
Amortizerje končno odnesel na obnovo/tršanje/krajšanje, pa vprešal sem nove kolesne ležaje tako da gre ta teden avto na bicikle, obijači gor, tapete vratne gor in smo fertik.
Kupujem še rez. dele za motor kateri je že v kosih in zgleda presenetljivo dobro
Hvala za pohvale. Glede na to da sem jaz praktično gotov (ubistvu čakam še kako finančno inekcijo) da dokončam vse, smo že z mislimi pri drugem projektu, SWIFT MK2 GTi stock.
Včeraj smo po sloveniji nabirali dele, kupili cel avto + še en motor in menjalnik + ogromno luči in odbijačev. Ta avto bo samo za kose, išče se druga karoserija.
No tale rdeč ki si ga včeraj kupil je bil od kolega. Dejansko do "nesreče" je bil avto kar merkan, tako da sploh nisi slabo kupil. Za dele bo več kot dober.
Evo danes olupili notranjost, zmontirali električne šajbe, začeli z izoliranjem, pragovi grejo novi gor in pa še nekaj malenkosti na plehu se bo porihtal.