Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 12:04 pm

scirocco12 je napisal/-a:Ja očitno možak nima še dovolj kilometrine za sabo. Ko je delal ogled vozila s tabo bi moral oceniti ali je sposoben to narediti ali ne, in ti že takrat omeniti potencialne probleme in končen rezultat njegovega dela, ne pa ko je avto bil že " poliman".

Se popolnoma strinjam s tabo. Ampak važno da smo zadevo rešili :)...Ogleda avta sploh ni bilo saj je samo od daleč iz kakih 10 metrov pogledal avto in reku da ni problema čeprav še nikoli ni delal takega( kot sem izvedel na koncu)...Kakšne so kaj možnosti zatemnitve zadnjih luči s tistim sprejem? gre to čez tehničnega...rad bi ji malo potemnil ne preveč... saj sem gledal na ebay-u ni nobenih zadnjih luči samo original. Je kdo že zasledil kake druge variante sprednjih ali zadnjih luči? Vem da ima sedaj Bravo 2010 temnejše luči vendar sem ga videl samo v srebrni in modri barvi kako pa bi bilo na mojem pa ne vem.

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne sep 12, 2010 12:21 pm

lep identičnega imamo doma in morm rečt da je res super avto ;)

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 12:32 pm

DeNalDo je napisal/-a:lep identičnega imamo doma in morm rečt da je res super avto ;)

Super lahko bi se kdaj dobila za kako slikanje skupaj oops . S kje pa si ?

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne sep 12, 2010 6:04 pm

Sevnica ;)

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 6:29 pm

Uff si kakšen vikend kje bližje Ljubljani :lol:

Fantje imam eno prošnjo, kot sem že omenil bo avto šel na nižanje sedaj pa me zanima če ima kdo kakšno idejo katera platišča v velikosti 18col bi pasala na Bravota. Sam niti približno ne vem kaj bi pasalo, saj na sliki so že hude kako pa bi bilo na avtu pa je druga pesem. Se razlika iz 17 kolikor so zdaj na avtu na 18 sploh pozna?Gledal sem tudi 19 vendar je cena za spodobno platišče 300€ +...Tako da bi vas prosil če lahko naredite kakšen fotošop z 18 col platišči po vaši izbiri da vidm kako in kaj paše :) V kolikor bo kdo imel čas in to naredil naj si izbere eno sliko iz prve strani.

Hvala

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 7:57 pm

nekaj izbire je pa le, kljub zajebanim dimenzijam :D, 7,5x18'', razmik vijakov 4x98mm
jaz mam na svojem 7,5x18'' ET35, pol mam pa še spredej 15 in zadej 20mm distančnike, mam znižanega tudi z eibach pro kit, drajsa nikjer, edin zadaj malo po tistem platnu ki je v blatniku, pa še to zgolj k so 4 potniki notri :D

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -5x18.html

tele mam js samo da so v kromu
http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -ET35.html

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -ET37.html

glede razlike med 17'' in 18'', je ne boš čuto, jaz sem šel iz 16'' na 18'' pa ne morem rečt da se kaj čuti ;)

drgač pa orginal fiatove 18'' na bravota take farbe k ga maš ti fulj sedejo, sem ga že vidu v živo, ful nice ;)

pa še za predstavo .....

Slika

če se boš slučajn za te odločval, sporoči, če jih vzameta dva morda pade kak količinski popust :)
morda se zna zgodit da tud js menjam kj, zato pravm

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 8:29 pm

pinny je napisal/-a:nekaj izbire je pa le, kljub zajebanim dimenzijam :D, 7,5x18'', razmik vijakov 4x98mm
jaz mam na svojem 7,5x18'' ET35, pol mam pa še spredej 15 in zadej 20mm distančnike, mam znižanega tudi z eibach pro kit, drajsa nikjer, edin zadaj malo po tistem platnu ki je v blatniku, pa še to zgolj k so 4 potniki notri :D

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -5x18.html

tele mam js samo da so v kromu
http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -ET35.html

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -ET37.html

glede razlike med 17'' in 18'', je ne boš čuto, jaz sem šel iz 16'' na 18'' pa ne morem rečt da se kaj čuti ;)

drgač pa orginal fiatove 18'' na bravota take farbe k ga maš ti fulj sedejo, sem ga že vidu v živo, ful nice ;)

pa še za predstavo .....

Slika

če se boš slučajn za te odločval, sporoči, če jih vzameta dva morda pade kak količinski popust :)
morda se zna zgodit da tud js menjam kj, zato pravm

Koliko pa imas znižanega da 18 col drajsa? saj je tudi original možnost 18 col zato se mi zdi čudno da bi drajsalo.. zanima me ker imam tudi sam namen znižat ga za recimo 30 mm

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 9:12 pm

znižan je tolk k se zniža z eibachi :D, po papirjah bi se nej za 35mm znižu, meru nism pa nkol, pri tebi bo razlika verjetn 1cm manjša, ker mislim da je bravo sport že v originalu 1cm nižji
sj ne drajsa zdj to velik lih tolk da se mal vid na oblogioz. da s eguma na tem mestu mal bl šajna :D, pa še to sm reku zgolj k je avto čist poln, mor pa vedet da mam zadaj gor 20mm distančnike da so kolesa bolj vn, ker brez je res grdo ;)

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 9:28 pm

Koliko si pa dal za eibach-e?. Maš morda kakšno sliko kako sedaj avto zgleda ko je spuščen.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 9:46 pm

js sm jih tle naroču http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -30mm.html, kolk pa pridejo pa tko vidiš :)

zgleda pa nekako takole .....

Slika

tkole pa zgleda k so v avtu 4 ludje, pa poln prtlažnik, sm prej pozabu rečt, da je po tistem platnu pošobal samo na rukerjih :D

Slika
Zadnjič spremenil pinny, dne Ne sep 12, 2010 10:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne sep 12, 2010 9:57 pm

men na belem tele niso švoh na rdečem pa nevm kuk bi zgledale ;)
U lj sm pa ponovad pol poredkoma :lol:
Slika

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 10:11 pm

pinny je napisal/-a:js sm jih tle naroču http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... -30mm.html, kolk pa pridejo pa tko vidiš :)

zgleda pa nekako takole .....

Slika

tkole pa zgleda k so v avtu 4 ludje, pa poln prtlažnik, sm prej pozabu rečt, da je po tistem platnu pošobal samo na rukerjih :D

Slika

To je to kar hočm :) zgleda supr... kako pa se kaj obnese ker si zamenjal samo fedre? Nekateri priporočajo da se zamenja vse komplet '' obvezno''. Je avto veliko trsti sedaj? Ker ze stock je kar dosti trd :)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 10:19 pm

mah tist glede menjave kompleta so buče, verjetn je pa bolje oz. ne škoduje če vse menaš
sm mel prejšnega bravota nižanega samo z fedri in tega tudi, avto se tko pele kot se mora
razlike v trodi ni neke, js ne vem če jo čutm sploh kj da bi reku, je pa opazna razlika v nagibanju, ko sem imel svojega na servisu sem dobil nadomestnega tud bravota, sem mislu da se vozm z katrco :lol:
Zadnjič spremenil pinny, dne Ne sep 12, 2010 10:21 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 10:20 pm

Denaldo: zanimiva izbira ...sam se bolj nagibam v tej smeri http://www.youtube.com/watch?v=sofC5ShKP1s

Morda kdo ve katere feltne so to? Na ponetku so sicer 20 col bi 18 zgledalo dosti slabše?

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 10:38 pm

tle maš nekej podobnga http://gallery.stiloclub.it/d/34591-1/m ... vo2_1a.jpg

sm na tvojga kj tazga preveč v kromu ne sede, ker imaš drugače bolj malo kroma nasploh, sedl bi po mojem kake bl v črnem

drgač pa 20 je res čist tu ma, še 19 je hudo, 18'' je po mojem čist vredi

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Ne sep 12, 2010 10:42 pm

pinny je napisal/-a:tle maš nekej podobnga http://gallery.stiloclub.it/d/34591-1/m ... vo2_1a.jpg

sm na tvojga kj tazga preveč v kromu ne sede, ker imaš drugače bolj malo kroma nasploh, sedl bi po mojem kake bl v črnem

drgač pa 20 je res čist tu ma, še 19 je hudo, 18'' je po mojem čist vredi

Že sedaj so na avtu delno temne feltne( original ) in mi delujejo precej majhne nikoli nebi rekel da so 17, zato gledam samo za svetlimi ;)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne sep 12, 2010 10:45 pm

pinny je napisal/-a:mah tist glede menjave kompleta so buče, verjetn je pa bolje oz. ne škoduje če vse menaš
sm mel prejšnega bravota nižanega samo z fedri in tega tudi, avto se tko pele kot se mora
razlike v trodi ni neke, js ne vem če jo čutm sploh kj da bi reku, je pa opazna razlika v nagibanju, ko sem imel svojega na servisu sem dobil nadomestnega tud bravota, sem mislu da se vozm z katrco :lol:

hmmm:

_Ozi_ je napisal/-a:Ko bi imel možnost te peljati v mojem ex-Bravu, ki je po moji nepopisljivo tumasti napaki bil nižan samo z Eibach Pro-kit vzmetmi, bi videl kako je če avto skače. Občutek je kot da se dobesedno odbije od skoraj vsake luknje in ker amortizer ne zaduši tega nihanja (ni temu primeren - kaj šele setup stabilizatorjev itd.) se to čuti v notranjosti kot zelo neudobna vožnja in se avto zelo težko hitro pelje po naših cestah. Po speglani cesti bi bilo boljše, ampak kje v Sloveniji pa je tako?

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Ne sep 12, 2010 10:49 pm

airmike k se boš vozu z takmu bravotu pol pa govor pa piš pa citiraj kolk te vola :D, mene še nkol ni nč odnašal pa preskakval tud nism nč
verjetn velika večina ki avto niža ob tem ne menja vsega, in če bi to blo tko hudičevo zanič, pol tzega verjetn nebi počeli
eni pa res mate cajt da citirate iz starih tem :D

pa nočka vsem ;)

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po sep 13, 2010 7:56 am

Ljudje smo si med sabo mocno razlicni pri obcutkih. Eni enostavno ne zaznajo sprememb iz 16 na 18 col medtem, ko drugi zganjajo halo, ker se jim je spremenil ton piša vetra ob menjavi brisalcev...hebiga.

Se zmeraj pa bom rekel, da se (vsaj meni osebno) razlika med 16 in 18 colami hudicevo pozna. Ce imas enak premer kolesa, seveda...

LpF

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ Po sep 13, 2010 8:09 am

pinny je napisal/-a:mah tist glede menjave kompleta so buče, verjetn je pa bolje oz. ne škoduje če vse menaš

Jao ti pa tvoje buče :lol: si kdaj slišal za fast/slow bump? rebound? compression ratio? Z tem, ko menjaš samo vzmeti, amortizer ni več v območju delovanja za katerega je bil namenjen in posledično ne funkcionira kot mora ter povrh se še prej iztroši. Kje je šele položaj podvozja, ko se avto zniža in kako to vpliva na vožnjo.

Samo tko za intermezzo si poglej tole - http://www.youtube.com/watch?v=cQG-2jfX ... re=related

pinny je napisal/-a:verjetn velika večina ki avto niža ob tem ne menja vsega, in če bi to blo tko hudičevo zanič, pol tzega verjetn nebi počeli

Emmm si gledal kdaj cene samih vzmeti in komplet amortizer/vzmeti oz. coiloverje? In ti se sprašuješ zakaj večina tako dela gtfooh :EE

pinny je napisal/-a:eni pa res mate cajt da citirate iz starih tem :D

Tok staro pa spet ni ;) Misliš, da se je v tem času kaj spremenilo? Da so se vzmeti "usedle" in je boljše :EE
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov