Čestitke,pa srečno!

Slicker je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Ma kaj, boljše, da nisi kupil dsg-ja. DSG je kot motokross ki ima abs, traction control, variator za prenos in zaščito da ne gre po zadnji.
Hitrost pa je res namerno omejena na 250 km/h.
sem prepričan da še nikoli nisi vozil avta z dsg-jem.
SnakeEye je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:DSG ti ni disal...? Kaksni so sicer splosni vtisi o avtu?
To je ZEEEELLLOOO dober avto. Mal mi je žal, da se nisem odločil za DSG. Drugače pa:
ManIAK je napisal/-a:Nočem zaj sprožat nesoglasij glede porabe, ampak napram mojmu maš super malo porabo. Zaj pa newem al lažeš, ali avto dejansko tak mal pije.
SnakeEye je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nočem zaj sprožat nesoglasij glede porabe, ampak napram mojmu maš super malo porabo. Zaj pa newem al lažeš, ali avto dejansko tak mal pije.
Po katalogu bi moral imeti še manjšo porabo.
ManIAK je napisal/-a:SnakeEye je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Nočem zaj sprožat nesoglasij glede porabe, ampak napram mojmu maš super malo porabo. Zaj pa newem al lažeš, ali avto dejansko tak mal pije.
Po katalogu bi moral imeti še manjšo porabo.
Pusti ti kataloge. Sicer se mojga tud da komot na 8l vozit, ampak temu pol niti vožnja nemoreš rečt. Zato me čudi, da še tako močnejši avto pije toliko manj.
ManIAK je napisal/-a:Zato me čudi, da še tako močnejši avto pije toliko manj.
Count Fuel type min Ø max
43 Gasoline 7,68 11,25 14,60
meni se pa zdi da modra, paše samo golf 5ki r32.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov