lizard je napisal/-a:Še ena malenkost glede žarometov z lečo. Žal obstajajo za Alfo GT samo orginal prednji žarometi, torej za halogenske tisti brez leče, ki imajo H7 sedlo in tisti z lečo za xenonske, ki pa imajo D2S sedlo. "Aftermarket" žarometov z lečo za halogenske luči pa žal ni.
al3ss je napisal/-a:jo videvam skoraj vsak dan pred študentom![]()
drugače sem jo pa tudi jaz gledal v grosuplju...pa za 7400€ se mi je zdela predraga...je blo kar nekaj stvari za porihtat, km so pa tak kot pri vseh vprašljivi
glede znakca, pa je tudi meni lepše zgledla ko je bil še gor
crxdelsol je napisal/-a:Vse to kaj citiraš bi lahko napisal v en post.
Če bi imel alfo bi prvo menjal izpuh ker skoraj od vseh se spodaj vidi ta velika škatla od lonca, tiste "palčke" pa so nosilci.
Pol pa je bil super nakup da se je drag avto z prevrtenimi km še barvat mogo celi.
tadej92 je napisal/-a:to je slikano tu na pobrezju pri eurospinu? če boš še kaj tu naokoli se lahko dobimo pa kako rečemo, bi rad malo bolj od blizu vido alfico gt.
deejc je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Še ena malenkost glede žarometov z lečo. Žal obstajajo za Alfo GT samo orginal prednji žarometi, torej za halogenske tisti brez leče, ki imajo H7 sedlo in tisti z lečo za xenonske, ki pa imajo D2S sedlo. "Aftermarket" žarometov z lečo za halogenske luči pa žal ni.
Hm.. Zdaj si me pa razočaral,saj sem imel upanje da original pašejo, ker se nisem še kaj preveč pozanimal glede tega :/
Hvalaza informacijo seveda...
lizard je napisal/-a:al3ss: V orginal z lečo ne moraš dati halogenskih žarnic, ker pašejo samo xenonske D2S. Deejc je namreč pred tem (stran ali dve nazaj) napisal, da ne bo oz. ne želi imeti xenona (ker če hoče da bo povsem ustrezal zakonu je potrebnih kar precej dodelav).
lizard je napisal/-a:V stropu ni airbaga - so pa trije napisi Airbag na A, B in C stebričku, ki pa predstavljajo en velik airbag oz. t.i. airbag zavesa, ki se spusti preko vseh treh stebričkov. Glede same napeljave oz. vgradnje pa bo potrebno malo pobrskat alfa forum. Zadnji, ki mislim, da je tole menjal (sicer na 147-ici, ki pa ima isti NAVI in interier kot GT) pa je bil uporabnik Dräger.
marexRS je napisal/-a:čeprau nism prsitaš alf se mi ta zelo dopade !! veliko varnih kilometrov!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost