Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Re: Alfa Romeo GT by deejc

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 3:51 pm

Tako... Sem se dogovoril,tako da jutri grem po navi od gt-jke.Boose ozvočenje je pa že prodal,tako da bo samo navi,boose mogoče kdaj kasneje.Jutri nabavim,potem zmontiram in poslikam pa naložil.

Lep sončen dan še naprej

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr mar 30, 2011 3:54 pm

Verjetno misliš Bose in ne Boose ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr mar 30, 2011 6:19 pm

Še ena malenkost glede žarometov z lečo. Žal obstajajo za Alfo GT samo orginal prednji žarometi, torej za halogenske tisti brez leče, ki imajo H7 sedlo in tisti z lečo za xenonske, ki pa imajo D2S sedlo. "Aftermarket" žarometov z lečo za halogenske luči pa žal ni.

Uporabniški avatar
al3ss
Novinec

Kraj: Bizeljsko / Maribor

Napisal/-a al3ss Sr mar 30, 2011 9:36 pm

jo videvam skoraj vsak dan pred študentom :D
drugače sem jo pa tudi jaz gledal v grosuplju...pa za 7400€ se mi je zdela predraga...je blo kar nekaj stvari za porihtat, km so pa tak kot pri vseh vprašljivi

glede znakca, pa je tudi meni lepše zgledla ko je bil še gor

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 10:08 pm

lizard je napisal/-a:Še ena malenkost glede žarometov z lečo. Žal obstajajo za Alfo GT samo orginal prednji žarometi, torej za halogenske tisti brez leče, ki imajo H7 sedlo in tisti z lečo za xenonske, ki pa imajo D2S sedlo. "Aftermarket" žarometov z lečo za halogenske luči pa žal ni.

Hm.. Zdaj si me pa razočaral,saj sem imel upanje da original pašejo, ker se nisem še kaj preveč pozanimal glede tega :/

Hvalaza informacijo seveda...

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 10:11 pm

al3ss je napisal/-a:jo videvam skoraj vsak dan pred študentom :D
drugače sem jo pa tudi jaz gledal v grosuplju...pa za 7400€ se mi je zdela predraga...je blo kar nekaj stvari za porihtat, km so pa tak kot pri vseh vprašljivi

glede znakca, pa je tudi meni lepše zgledla ko je bil še gor

Ja jo še videvaš trenutno ja ampak še samo do petka ker potem ne delam več tam zraven na desetki,sem dal odpoved zarad nevzdržnih razmer...

drugače pa ja, je imela nekaj hib ampak mi je potem vseskupaj odlično naneslo.Avto se je tudi na novo pobarval.
Glede znakca so pa mnenja zelo deljena...Enim JA enim NE.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 10:14 pm

ena na hitro iz večje razdalje

Slika

Mi pa zelo ni všeč auspuh kako je nizek ( je trden in ni z njim nič narobe),so one palčke nekoliko predolge in posledično je toliko nižji,ko bom pa še kak dan fraj,si še tole porihtam da skrajšam palčke in da nebo več tako nizek.

Urejeno (mod): Sem ti uredil ta dva odgovora v enega, naslednjič pa uporabljaj funkcijo "Uredi", kot tudi veleva pravilnik foruma.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr mar 30, 2011 10:21 pm

Vse to kaj citiraš bi lahko napisal v en post.

Če bi imel alfo bi prvo menjal izpuh ker skoraj od vseh se spodaj vidi ta velika škatla od lonca, tiste "palčke" pa so nosilci.

Pol pa je bil super nakup da se je drag avto z prevrtenimi km še barvat mogo celi.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Sr mar 30, 2011 10:22 pm

to je slikano tu na pobrezju pri eurospinu?
Zadnjič spremenil ChuckNorris, dne Ne maj 22, 2011 11:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr mar 30, 2011 10:43 pm

crxdelsol je napisal/-a:Vse to kaj citiraš bi lahko napisal v en post.

Če bi imel alfo bi prvo menjal izpuh ker skoraj od vseh se spodaj vidi ta velika škatla od lonca, tiste "palčke" pa so nosilci.

Pol pa je bil super nakup da se je drag avto z prevrtenimi km še barvat mogo celi.

Če še nisi ugotovil,sem NOVI na forumu in me ni treba zajebavat glede takih malenkosti.Pa to,da se je barval v celoti,je bila zgolj MOJA želja,ker sem doma v bloku in imam toliko ''prijateljev'',da sem v roku 2 mesecev imel porajsani obe vrati in havbo ter nekdo mi je ruknil odbijač.To z prevrtenimi km je pa že malo preveč da omenjaš to,ker očitno po tvojem mnenju imajo samo Honde normalne kilometre,so najboljši avti in še marsikaj.Jaz tebi pod tvoj post tud ne pišem,da boš čez 3 leta moral prometno menjat ker bo imela Honda več kot 30% rjave ''barve'' gor.

Glede tega ko si napisal,da če bi IMEL alfo bi takoj menjal..A mogoče ciljaš da je nimam?Pa vsega se tud neda naret takoj.
tadej92 je napisal/-a:to je slikano tu na pobrezju pri eurospinu? če boš še kaj tu naokoli se lahko dobimo pa kako rečemo, bi rad malo bolj od blizu vido alfico gt. :)

Ja tukaj je slikano ja,ker je punca tam zraven doma v Zemljičevi ulici.

Uporabniški avatar
al3ss
Novinec

Kraj: Bizeljsko / Maribor

Napisal/-a al3ss Če mar 31, 2011 10:46 am

deejc je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:Še ena malenkost glede žarometov z lečo. Žal obstajajo za Alfo GT samo orginal prednji žarometi, torej za halogenske tisti brez leče, ki imajo H7 sedlo in tisti z lečo za xenonske, ki pa imajo D2S sedlo. "Aftermarket" žarometov z lečo za halogenske luči pa žal ni.

Hm.. Zdaj si me pa razočaral,saj sem imel upanje da original pašejo, ker se nisem še kaj preveč pozanimal glede tega :/

Hvalaza informacijo seveda...

sej pašejo original, samo jih boš težko dobil z lečo, pa še poceni ne bodo

drugače se mi je pa zdelo, da je preveč lepa barva, kot pa takrat v grosuplju

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če mar 31, 2011 11:11 am

al3ss: V orginal z lečo ne moraš dati halogenskih žarnic, ker pašejo samo xenonske D2S. Deejc je namreč pred tem (stran ali dve nazaj) napisal, da ne bo oz. ne želi imeti xenona (ker če hoče da bo povsem ustrezal zakonu je potrebnih kar precej dodelav).

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če mar 31, 2011 12:18 pm

lizard je napisal/-a:al3ss: V orginal z lečo ne moraš dati halogenskih žarnic, ker pašejo samo xenonske D2S. Deejc je namreč pred tem (stran ali dve nazaj) napisal, da ne bo oz. ne želi imeti xenona (ker če hoče da bo povsem ustrezal zakonu je potrebnih kar precej dodelav).

Zal je res.Imam na micki isto tezavo-navadni zarometi zgledajo bedno, lahko dam ksenonske (ker pac ne obstajajo drugacni, ki bi imeli leco). Zal je potrebno prevec predelav, dodelav in obdelav (povezanih s stroski, ki bi se priblizali blizu 4k), tako, da bom pocakal, ce kaksen Morette, ali pa (samo pobozna zelja) Hella "da" na police kaj primernega za moje vozilo, ki pa (po izkusnjah), ce bo sploh, ne bo poceni :(
Slika

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če mar 31, 2011 9:13 pm

Zanima me,če ima kdo kaj izkušenj z vgradnjo navi-ja, ker sem ga danes nabavil in se z tem raje nebi sam zajebaval ker neznam.Pa še na stropu imam airbage in nvm kak je z tem,je pa potrebno zamenjati antenico in napeljavo do radija.

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če mar 31, 2011 9:19 pm

V stropu ni airbaga - so pa trije napisi Airbag na A, B in C stebričku, ki pa predstavljajo en velik airbag oz. t.i. airbag zavesa, ki se spusti preko vseh treh stebričkov. Glede same napeljave oz. vgradnje pa bo potrebno malo pobrskat alfa forum. Zadnji, ki mislim, da je tole menjal (sicer na 147-ici, ki pa ima isti NAVI in interier kot GT) pa je bil uporabnik Dräger.

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če mar 31, 2011 9:28 pm

lizard je napisal/-a:V stropu ni airbaga - so pa trije napisi Airbag na A, B in C stebričku, ki pa predstavljajo en velik airbag oz. t.i. airbag zavesa, ki se spusti preko vseh treh stebričkov. Glede same napeljave oz. vgradnje pa bo potrebno malo pobrskat alfa forum. Zadnji, ki mislim, da je tole menjal (sicer na 147-ici, ki pa ima isti NAVI in interier kot GT) pa je bil uporabnik Dräger.

Aha ok hvala.

marexRS
Nov uporabnik

Napisal/-a marexRS To apr 05, 2011 12:30 pm

čeprau nism prsitaš alf se mi ta zelo dopade !! veliko varnih kilometrov! :D

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc To apr 05, 2011 4:00 pm

marexRS je napisal/-a:čeprau nism prsitaš alf se mi ta zelo dopade !! veliko varnih kilometrov! :D

Hvala hvala!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To apr 05, 2011 7:05 pm

A navi si zrihtal ?

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če jun 02, 2011 11:14 am

Dans sem obul mojo alfico v 18'' felne,katere sem kupil rabljene in bodo na avtu samo danes ali maksimalno kakšen teden,ker potem gredo v obnovo in tudi barvanje k mojstru ElGato. Gume so trenutno gor Goodyear Eagle F1 225/35/18,ki so že znucane (obrabljene) in jih bom zamenjal z gumo enakega cenovnega razreda,nevem še katero in bo 225/40/18.Avto trenutno izgleda kar visok,nižanje pa bo možno ko bo spet kaj viška financ.

LP

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost