obnovil sem komplet inštalacijo v vratih, inštalacijo ki so jo vrli mojstri poštukali samo z izolir trakom, brez vsakega cina. zamenjal sem levi pomik zadnjih stekel ki je padel dol, zvezano je daljinsko zaklepanje in pa motorček za odpiranje zadnje haube, poizolirana vsa vrata, razdrta vsa notranjost... računal sem da sem v pol leta v avto vložil preko 350 delovnih ur.
poizoliran prtljažnik

razdrta notranjost, ker sem k šetini peljal strop, sedež in volan na preoblačenje

plastike sem pobarval, ampak nisem glih ne vem kako zadovoljen, ker so bili gor silikoni od maxibrila in se ponekod vidijo drobcene pikici. bom dal preoblečt pa bo najbolš.

nova kljuka in sestavljena tapeta

na avtu so še od prejšnjega lastnika ostale JOM gewinde. ker so bile premehke sem za odločil za nakup novih.
Vogtland, nastavljive po višini.

tu se vidi še pobarvane čeljusti v antracit barvo da ne izstopa preveč

Šetina mi je vse skupaj naredil v dobrem tednu in za zelo razumno ceno, tako da ga lahko samo priporočam.

na novo pošit sedež in zamenjane ledvičke zgoraj, ki so bili vse spokane, ter volan. odločil sem se za modre šive, ker pašejo k sedežem, drugo leto ko gredo sedeži na preoblačenje mi bo pa šetina pač šeenkrat šive zamenjal.

nova posoda za antifriz

aerotwin brisalce, ker so bili prejšnji zanič

EBC green stuff, ker so bremze v kurcu

in pa gumice stabilizatorjev, šipke in pa objemke

za gumice zamenjat je treba vzet most dol. hvala bogu za pir, kletvice in cigarete