Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

VWBora
Nov uporabnik

Re: AR 159 - 1.9 JTDm ; 150hp ( dodane slike notranjosti )

Napisal/-a VWBora Sr apr 20, 2011 9:36 am

airmike je napisal/-a:
deejc je napisal/-a:zanima me,za koga ti delaš avto...Po svojem okusu al okusu drugih...Ker za vse tukaj vprašaš za mnenje ( kar NI narobe),ko pa ti kdo poda negativno mnenje,pa kr rečeš da tega neboš delal...Naredi to,kar je TEBI všeč in NE DRUGIM!

Felne pa je res da te,kaj ti jih je pokazal gecco pa v coli 18',da bo še vožnja normalna.

Zato pa so vse 156ke na alfa forumu nižane z eibach pro kit-om, gor so 17ke od GTA pa sportpack pragovi. Čreda pač....

Hm, ja tko se zmenva deejc, uzamm seb litke, barvam jih na črno, če mi nbo ušeč mi ti plačaš barvanje nzaj, deal? ;)
Ne sj ne, heh. Ne ni da sm odstopu od svoje ideje, ampk prvo morm najdt sploh take litke, najraj bi meu od TI ampak kokr je blo že rečen jih nemorš homologirat in bi moru prvo ene druge 19ke najdt da z njimi homologiram pol pa TI gor dt :) Sam trenutno nimam 1300€ v žepu ker sm šele kupu auto mesc pa pou nazaj. Ker gre pa vse iz mojega žepa se trenutno glede litih premika počas.

airmike = pragovi itd, jst ne tlačm na 159, ostane taka k je=D
Vrjem pa da jst nrdim nakonc kar je men ušeč. :mrgreen:
Alfa Romeo 159 - 2007 ; 1.9 jtdm

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr apr 20, 2011 10:02 am

Ti nimaš 156 :)

Drgač pa feltne za TI dela Toora. Bi veljalo pri njih povprašat če majo tak model brez alfa značk in z TUV :idea:

VWBora
Nov uporabnik

Napisal/-a VWBora Sr apr 20, 2011 10:26 am

airmike je napisal/-a:Ti nimaš 156 :)

Drgač pa feltne za TI dela Toora. Bi veljalo pri njih povprašat če majo tak model brez alfa značk in z TUV :idea:

Evo tega pa nism vedu :) Hvala za info, dons zbrskam kontakt pa jih uprašam. Če majo pa hitr začet šparat :DDD

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 20, 2011 10:35 am

sej, če boš na Toorino stran pogledu, boš hitr vidu, da so ti feltne nekam znane :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr apr 20, 2011 10:45 am

IcEm4n je napisal/-a:sej, če boš na Toorino stran pogledu, boš hitr vidu, da so ti feltne nekam znane :D :D :D

Feltne so znane, ampak ni pa nič podobnega TI...katere naj bi bile?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Sr apr 20, 2011 10:49 am

VWBora je napisal/-a: Hm, ja tko se zmenva deejc, uzamm seb litke, barvam jih na črno, če mi nbo ušeč mi ti plačaš barvanje nzaj, deal? ;)

Deal,če bojo 18' cola in če bojo model tapravi,ti jih še odkupim ker tud zase iščem nekaj podobnega in bom jih barval ali kupiol v črni kombinaciji z rdečo.Pa če mi rečejo da nekaterim ni všeč črna felna,pol pač naj ne polagajo očesa na črne felne :)

Pa za vsake felne,ki si jih boš kupoval če nebo nikjer slike z tvojim modelom,si jih photoshop-iraj da boš videl kako sedejo,črne ali srebrne.

VWBora
Nov uporabnik

Napisal/-a VWBora Pe apr 22, 2011 12:06 pm

deejc je napisal/-a:
VWBora je napisal/-a: Hm, ja tko se zmenva deejc, uzamm seb litke, barvam jih na črno, če mi nbo ušeč mi ti plačaš barvanje nzaj, deal? ;)

Deal,če bojo 18' cola in če bojo model tapravi,ti jih še odkupim ker tud zase iščem nekaj podobnega in bom jih barval ali kupiol v črni kombinaciji z rdečo.Pa če mi rečejo da nekaterim ni všeč črna felna,pol pač naj ne polagajo očesa na črne felne :)

Pa za vsake felne,ki si jih boš kupoval če nebo nikjer slike z tvojim modelom,si jih photoshop-iraj da boš videl kako sedejo,črne ali srebrne.

Ne znam photoshopat :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov