Patrik_A3 je napisal/-a:kaj zaj, a še imaš to laguno ali si že vmes nabavo spet kako karavanko?
DragonForce je napisal/-a:Kolikor vem, je to ena izmed šibkih točk teh Lagun, mehanizem za šipe?
BoneS je napisal/-a:Pa zakaj perete motorje? To mi nkol ni blo jasn.
BoneS je napisal/-a:Drgc pa je res zdej kot nova![]()
pskoda je napisal/-a:off: @King1 ali ti mogoče veš, kdo je bil s tisto fabijo, ko smo bili v Črnučah
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:off: @King1 ali ti mogoče veš, kdo je bil s tisto fabijo, ko smo bili v Črnučah
Katero fabijo? Črno?
lp
pskoda je napisal/-a:King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:off: @King1 ali ti mogoče veš, kdo je bil s tisto fabijo, ko smo bili v Črnučah
Katero fabijo? Črno?
lp
Mislim, da je bla temnejša ja pa dizel, večje feltne. Ko sem odhajal sem šel jaz desno on pa levo na glavno cesto
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:off: @King1 ali ti mogoče veš, kdo je bil s tisto fabijo, ko smo bili v Črnučah
Katero fabijo? Črno?
lp
Mislim, da je bla temnejša ja pa dizel, večje feltne. Ko sem odhajal sem šel jaz desno on pa levo na glavno cesto
Ne tega pa se ne spomnem. Ne vem sorry.![]()
lp
p.s. jest sem gledal opc-ko ne pa fabio.![]()
King1 je napisal/-a:
@Patriče še enkrat hvala za trud in voljo. Pa šefa pozdrav in se mu zahvali.Pa šefici tud hvala za kosilo.
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 41 gostov