Heeeeeeeeeej folk.....jeste navalili ko puran na glisto:):):)
Torej preidimo k dejstvom....
Avto Xenona nima....pač nima....jebat ga....tko je blo....bil je best buy od vsega kar trenutno trg ponuja in pač sem vzel v zakup,da pač Xenona nima....Zaradi tega nebo konec sveta,še vedno se bo avto peljal in bo uporaben...Seveda bi bil vesel,če bi ga imel,ampak kot sem že rekel...vzel sem v zakup,avto ni zaradi tega nič slabši,ponoči se vseeno vidi odlično tako da.....Razmišljal sem že o zamenjavi prednjih žarometov....pa sem prišel do zaključka,da če hočem zadevo speljati kvalitetno in tako kot se zagre,se mi vsaj 1500 evrov vredna investicija zdi malo brezvezna...kajti vemo vsi kaj to potegne za sabo...od luči,elektronike,pranja.......Trenutno res ne razmišljam o tem....Niti o Xenon kitu....MOGOČE PA KDAJ.......
TOLK O XENONU...UPAM DA ZAKLJUČIMO.....
:):)Glede feltn.....
Meni sploh niso napačne...nikakor...ostajam definitivno na originalih,saj sem malo prerasel tlačenje raznih velikocolažnih feltn na avte....Pa še barva samih feltn neverjetno paše k ostalim temnim detajlom avtomobila (špegli,prednji del odbijača,difuzor)...
Glede nižanja....Avto ima CUP podvozje....Glede tega sem brez pripomb...avto se pelje tko kot se zagre...kot po tirih...trd je ravno prav...za ene mogoče po komentarjih celo pretrd,tako da definitivno ostajam na serijski višini,saj koliko sem spremljal malo tuje forume,se z raznimi fedri samo poslabša takozvano odlično CUP podvozje....Je pa še ena stvar...pred 3 tedni sem prestal 16 operacijo nog (iz teme GRENKA IZKUŠNJA NEKEGA MOTORISTA)....verjetno vam je jasno,da nekako poskočno glih ne padem iz avta....nebi pa rad,da ob znižanju lezem ven še bolj bogi v očeh drugih kot sem....
Tako da avto definitivno ostaja na serijski višini....
PLANI ZA PRIHODNOST: to vas tudi najbolj zanima....
Seveda ker nemorem iz svoje kože,bom nekaj malega naredil na akustiki v avtku....Alpine 9887r + DLS Nobelium + Lanzar Optidrive ( vse že čaka na polici).......O wooferju trenutno ne razmišljam.....čeprav imam doma 2x SPL Dynamics 15"...ampak...to bo preveč tko da....zaenkrat ne
Razmišljam da bi vitalne in najbolj udarne dele oblekel v prozorno folijo...zaradi kamenčkov,prask....
In pa kot bi nekdo rekel......A SAD ŠEČER NA KRAJU....

:)
Danes sem naročil MILTEK Izpuh....Torej oba dva zadnja lonca z izhodi, "L" pipe in pa nadomestno cev za katalizator...Rok dobave je 3 tedne....tako da ko zadeva prispe...ustrezno zmontiramo in pokažem seveda tukaj kako in kaj se je delalo,kako zgleda in seveda kako se sliši:):)
Z SKN Ljubljana sm še zmenjen,da ko prispe izpuh zadevo še elektronsko optimiramo,da dosežemo čimvečji izkoristek in to je to....O konjih,valjih,grafih....se bomo pogovarjali ko bodo izvedeni....Do takrat naj nebo prepucavanja koliko konjev naj bi bilo in koliko ne....ko bodo izmerjeni ,bom tudi prilepil sem gor....
To je nekako to,kar se mojih planov tiče...niso nevem kakšni....pač....mislim da avto ni potreben nekih velikih sprememb...
Pelje se več kot odlično,o zavojih sploh brezpredmetno pisat,ker se res drži kot klop....Pospeški odlični....
Torej z avtom sem maximalno zadovoljen,upam da mi bo služil,hkrati pa sploh ne dvomim...
Hvala za vse lepe želje in se tipkamo ko bo kaj novega...
lp:)