Evo danes je bil zadni dan na letnih gumah in 18" platiščih in sem šel malo na turico mal saje skurt in povprečno porabo dvignt. Še zmeraj kaže 10.7 kar se meni ne zdi veliko glede na to kok je bilo napisano da bo poraba minimalno 12l+
Slike so narejene na bazi 20. Cesta suha nič listja po cesti razen na vrhu je nekdo drva šlajsov iz gozda in je blato bilo na cesti. Edin ceste ne poznam in ga nism upal bol stisnt. Študeram če bi dal filmček gor
Bom ko bom uspel dobit kak pameten program za obdelavo. Sem probal adobe premiere pro CS5 nasnet pa mi ga noče ker je kao prešvoh comp. CS4 je nasnelo ampak predvaja samo zvok slika pa ostane na mestu. Gonilniki so novi vsi. Sony vegas 10 sem tut probal pa mi neki pri registraciji na koncu ene kode ne zažene naprej Zdajle bom probal še Pinnacle.Studio.HD.Ultimate in če še ta program ne bo delov bom znoru nad tem compom pa dal 3k€ za novo grafično procesor in disk... NOT
Evo obupal nad obdelavo in ne gre mi v glavo kako je lahko slika iz original "srovga" formata direkt iz fotkiča bolša kot potem ko jo prvič importaš v program. skratka dva dni sem študeral kako se znebit slabe kvalitete na koncu. Mah Kakšn strokovnjak tukaj? Če to ni logično da je original posnetek dolg 800 MB v HD potem ti pa program pretvori v super duper HD k ma samo 244MB
Če maš org. HD, zakaj davaš pol sploh v SuperDuper HD boljše kot je org itak nebo. Zakaj pa nebi naložil kar iz digitalca direkt na youtube brez kakega programa vmes ?
crxdelsol je napisal/-a:Če maš org. HD, zakaj davaš pol sploh v SuperDuper HD boljše kot je org itak nebo. Zakaj pa nebi naložil kar iz digitalca direkt na youtube brez kakega programa vmes ?
Zato ker sem moral nekatere brezvezne dele izrezat (zvonenje telefona, kašlanje, in čakanje preden pridem iz ovinka). In takoj ko se spustiš v neko mini obdelavico je vse v kurcu. apple ma zakon programe za to samo je drag . Cesta je dobra ja ampak premalo ovinkov
Muzika mi ni dala miru in sem se odločil da malo izboljšam zvok in sem kupil tele zvočnike.
RAINBOW SAX 230
Da bojo zvočniki prišli na svoj dober glas in da bojo 100% izkoriščeni žal ne gre brez ojačevalca, tako da v soboto kupim še ojačevalc in upam da bo šel v prostor za rezervno gumo da bo izgledalo čim bolj original. Vrata bojo izolirana. Mrežice ostanejo iste. Skratka izgled bo tako kot pri original različici ozvočenja. Upam. In to bo to v zvezi z akustiko.
Kvalitata slike je zakon. Vakum drži ko šrauf. Imam že razrezane filmčke ampak spet se vse konča s montažo ker pinnacle pokvari sliko, ostrino, sence. Delam na tem da bom zmontiral skupaj in da bo film kot tale http://www.youtube.com/watch?v=5E0Kq3f3i0U al pa vsaj 30% podobno temu
a u Krki delaš??? jst tud hehe,pa ga še nism opazu na parkingu kje pa parkiraš? jaz ponavadi zravn upravne al pa dol pr čistilni,ker so veliki parkingi da mi ga kdo ne obbuta z vrati včasih popoldne ga pa kar na R ruknem,sej mam KP tablico bom zdaj bolj pozoren na to rdečo strelo če jo kje opazim