Evo zvok pa ma super ni kaj. Kaj se je turbino slišalo fijjjjjjuuuuu

Bosančki kot bosančki smrdijo in bele štunfe imajo :P ...povrh vsega so pa še prave brihte..._VeNoM_ je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
WTF - mal bol tazločno kolega, nezastopim kaj si hotu povedat z bosančki?????
Desmodromika je napisal/-a:Bosančki kot bosančki smrdijo in bele štunfe imajo :P ...povrh vsega so pa še prave brihte..._VeNoM_ je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
Desmodromika je napisal/-a:Bosančki kot bosančki smrdijo in bele štunfe imajo :P ...povrh vsega so pa še prave brihte..._VeNoM_ je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
Niti pod razno...sicer pa se mi ne da s tabo kregati, ker vsekakor nimam tega namena...če je pa tebi to v užitek se spravljaj na koga drugega.klemen je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Ta post ni bil namenjen žaljenju kogar koli...sem samo izpostavil dejstva.
Samo izpostavil si dejstva o sebi.
Galantfrik je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Bosančki kot bosančki smrdijo in bele štunfe imajo :P ...povrh vsega so pa še prave brihte..._VeNoM_ je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
Alo indijanc!!!Jst sm tud po mami bosanček, ampak zato ne smrdim... Ne boš verjel... DOMA IMAM TUDI JAZ TUŠŠŠŠ!!!
Dej zgin ti rajš kam drugam takele pihat, pa ljudi žalit, take izjave ne spadajo na ta forum
Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
Fant! nasilje ni rešitevsuper98 je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Jaz se spomnim, ko eni bosančki niso znali odpreti ventila za turbino na 5-ki...![]()
Dragi moj desmo.
Prid k men v garažo pa boš vidu kako bosanček nardi generalno na 5ki, še kej druzga potuna, odpre turbino kokr se jo da, pol pa še tvojo glupo kmečko glavo mal odpre...zravn ti pa v večih jezikih pove kva je naredu!
DESMO RES SI TELE!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov