snikerson je napisal/-a:kakšna primerjava s prešjnjim turbakom? lega, pospeški, zvok, občutek za volanom?
sej pravim po občutku je S3 šel bolje. Zmerit ne morem, ker kar ne najdem ne časa ne prostora zanj. Avto ni slab, rabi samo kakšen final touch. Trenutno žal nimam časa da bi vse naenkrat uredil. Po mojem prvem vtisu je bil avto precej zamorjen. Ali je to dobro ali slabo je seveda stvar posameznika, obisk SKNa se je izkazal za čudežnega (predvsem iz stališča porabe), odzivnost je kar naenkrat postala taka kot se jo pričakuje. Sej pravim, počasi bom začel jemati dol cevke in jih pregeldovati eno za drugo, tako kot je bil deležen to S3. Ima pa tle ford odličen servo volan, z fantastičnim feedbackom nazaj. Sej pravim.... avto me je bolj presenetil, kot sem si predstavljal. Tudi S3 ni šel na začetku tako kot bi moral in je imel prav tako ogromno turbo luknjo. BIl pa je že čipan. Amapk smo to tudi rešili.
@airmike... kolikor gledam youtube imajo teli stji bolj 20s kot pa 17s.. ampak to sploh ni pomembno... realno bo cca 15s sedaj ko je čipan in ko se uredi še par zadev.

@gyga... spisek?

-golf gti II 16v wolfsburg editon 1990
-renaul 5 gtt 1987
-alfa 33 1.7ie 1992
-fiat tipo 1.6 sx 1994
-alfa 155 1.8 ts 1993
-punto gt 1996
-skoda fabia rs - 2005
-bmw 330xi - 2002
-peugeot 206rc - 2006
-peugeot 206 1.4 - 2005
-golf 6 1.4 tsi 122 - 2009
-audi S3 - 2009
-VW golf plus 2.0 tdi sportline DSG - 2006
-Audi A3 1.9 TDI ambition 2005
na pomlad pa novim zmagam naproti

@all.. mislim da je bv da se prepiramo kaj zakaj in kako... prvi feeling tega forda je bil bolj kot ne mlačen.. ali je to zasluga samoukega ECuja, prejšnega lastnika ali mehanske obrabe vozila.. nevem... če bo služil svojemu namenu bo odličen... verjamem pa da lahko primerjave da "avto ne gre nikamor" za nekoga niso na mestu.. ker realno niso... zdej grem pa na servis ...

lp