Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Re: My nEw RiDe SiLvEr Mondeo By RpDany

Napisal/-a jay Po jan 02, 2012 12:01 pm

naj ti služi! :)

Poznam pa par lastnikov, ki niti približno niso bili zadovoljni (seveda z dizlom)... ampak tako je, avto nima neke cene, ponavadi vsi z 200k km+ pa dobiš relativno "veliko" za ta denar. Ampak menjavala pa sta čuda na avtomobilu.. od turbota, servo črpalke, volansko letev itd.. Ni bilo konca
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Po jan 02, 2012 4:56 pm

o ded si ga predstavil. Ja jaz vem kako je z avtom na stvari, moram rečt, da za skoraj 10let star avto ne skadi niti pikice dima tut če se ga potera, tako da mašinca more it. Potegne tut lepo, glede na svojo velikost oz kilažo napram kW. Opreme dovolj, mogoče kaka malenkost manjka se veš kaj mislim (park senzorji). Drgače pa tiste 18tke, ki jih gledaš, par lepotnih popravkov pa samo glancaš pa voziš pa je toto :D
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Po jan 02, 2012 6:05 pm

tocno tako si reko zrihtat se par melenkosti in dogradit kaj se je pogovarjalo pa bo top :D
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po jan 02, 2012 10:18 pm

Aftermarket park senzorji na preglednem karavanu? :ue
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Po jan 02, 2012 10:56 pm

oprema je oprema, zakaj pa ne če bi jih rad mel
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Po jan 02, 2012 11:01 pm

Kje pa kle navigacijo gledaš?

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To jan 03, 2012 12:35 am

Godward je napisal/-a:oprema je oprema, zakaj pa ne če bi jih rad mel

Ker je za moje pojme nesmiselno, sploh pa če jih greš nakndano vgradit v avto iz katerega imaš pregleden nos in zadek... :roll:
Škoda denarja tbh...
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To jan 03, 2012 2:40 am

Park senzorji so za pussyje pa še grdi so.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 12:36 pm

crxdelsol je napisal/-a:Park senzorji so za pussyje pa še grdi so.

To si pa ti reku. :roll: :roll: :roll:

lp

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To jan 03, 2012 12:43 pm

Kaj te boli ?

Taki ki zna vozit nerabi parksenzorjev, pa lepi tudi niso.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 12:59 pm

crxdelsol je napisal/-a:Kaj te boli ?

Taki ki zna vozit nerabi parksenzorjev, pa lepi tudi niso.

A tebe kaj slučajno?

Lej fantek ne bit pameten ker si okoli ust še vedno od mleka kar se tiče vozniških izkušenj oz. prepeljanih kilometrov. Pa sej ne vem kaj se sploh pogovarjam s tabo. Sej tvoja oznaka veliko pove o tebi. :roll: :roll: :roll:

lp

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To jan 03, 2012 1:15 pm

Ja eni lahko vozijo 4 leta in imajo samo 200.000km za sabo pa znajo brez parksenzorjev, eni pač rabite dlje... sto let folk ni rabo tega zdaj naenkrat pa ? argumentiraj, tvoje obnašanje je na ravni enega ki že nekaj časa ni dobil...pa je tečen

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 1:19 pm

@RpDany se opravičujem za off. Naj ti ford dobro služi. ;) ;)

lp

p.s. @crx midva nadaljujeva po privat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 03, 2012 1:38 pm

ven0m je napisal/-a:
Godward je napisal/-a:oprema je oprema, zakaj pa ne če bi jih rad mel

Ker je za moje pojme nesmiselno, sploh pa če jih greš nakndano vgradit v avto iz katerega imaš pregleden nos in zadek... :roll:
Škoda denarja tbh...

Se kar strinjam, če se navadiš (tako preglednega) avta, jih je praktično brezveze naknadno tlačit v njega, razen če pogosto voziš še druge avte oz. vozila, potem je pa res malo težje takoj dobit nazaj občutek.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany To jan 03, 2012 2:24 pm

o senzorjih se nisem odlocil ker zdaj gre lepo vzratno, ker sem se ze malo navadil, tako da bo ostalo verjetno tako.

navigacijo imam v radio (radio becker traffic pro).

prvo so na vrsti smerokazi beli itd...

lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To jan 03, 2012 5:30 pm

Sicer se ne spomnim točno keri avto voziš ampak, če se prav spomnim voziš kombilimuzino brez riti pa si glasen. Ko boš vozil limuzino z dolgo ritjo in pa visoko šipo ali pa dolgim karavanom boš rajše imel park senzorje, kot pa 4 krat avto popravl,o ko boš ga v naše male parkplace spravlo. Saj se zdi pregleden ampak ti se ustaviš pol metra pred drugim avtom pa nisi ziher, ki si z senzorji pa si ziher kje imaš rit.

crxdelsol je napisal/-a:sto let folk ni rabo tega zdaj naenkrat pa ?

Marsičesa ni bilo "sto let" prej. Sedaj pa avti to imajo pa vsi uporabljajo, če bi bilo vse tako neuporabno, se tega nebi več vgrajevalo. To je pač to, česar jaz nimam je brezvez , če drugi ima :D
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 6:33 pm

xalfist je napisal/-a:

Sicer se ne spomnim točno keri avto voziš ampak, če se prav spomnim voziš kombilimuzino brez riti pa si glasen. Ko boš vozil limuzino z dolgo ritjo in pa visoko šipo ali pa dolgim karavanom boš rajše imel park senzorje, kot pa 4 krat avto popravl,o ko boš ga v naše male parkplace spravlo. Saj se zdi pregleden ampak ti se ustaviš pol metra pred drugim avtom pa nisi ziher, ki si z senzorji pa si ziher kje imaš rit.

crxdelsol je napisal/-a:sto let folk ni rabo tega zdaj naenkrat pa ?

Marsičesa ni bilo "sto let" prej. Sedaj pa avti to imajo pa vsi uporabljajo, če bi bilo vse tako neuporabno, se tega nebi več vgrajevalo. To je pač to, česar jaz nimam je brezvez , če drugi ima :D

Sem mu podobno razložil po privat pa upam, da je štekal. ;) ;)

lp

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To jan 03, 2012 8:32 pm

Jaz pa vajudveh ne razumem, ker tukaj se pogovarjamo o Ford Mondeu, kjer se avto konča tam kjer je šipa, čez stranska ogledala pa sta oba boka vključno z zadkom pregledna. Nevem kaj bi bil tukaj nesiguren kje avto stoji oz. koliko imaš zadaj prostorja? Seveda razen, če si levi ali pa nesposoben...

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To jan 03, 2012 9:33 pm

Sem tudi jaz povedal kingu moje mnenje, ki je tako:

Sicer se ne spomnim točno keri avto voziš ampak, če se prav spomnim voziš kombilimuzino brez riti pa si glasen. Ko boš vozil limuzino z dolgo ritjo in pa visoko šipo ali pa dolgim karavanom boš rajše imel park senzorje, kot pa 4 krat avto popravl,o ko boš ga v naše male parkplace spravlo.

Mondeota takega sem že vozil in je 3x bolj pregleden od moje corolle (ki je nekdo omenil da je kao mali in pregleden avtek), na vzratno ogledalo sploh nemorem vozit ker so zadaj max temnjena stekla in gosta mreža za psa, ker se ne vidi popolnoma nič ven. In ja ta mondeo nima ne dolge riti, ne visoke šipe, ko pogledaš nazaj in vidiš šipo 20cm od zida veš da stojiš.

Saj se zdi pregleden ampak ti se ustaviš pol metra pred drugim avtom pa nisi ziher, ki si z senzorji pa si ziher kje imaš rit.

Dobro vem kje sem za avtom, ker nisem nikoli pol metra za drugim avtom na cesti, parkiram pa komot 15cm od zida in to bi praktično vsak moral ki je naredil izpit. Rad pa bi videl parksenzorje ki zgledajo "kolk tolk" normalno na avtu in so bolj sposobni od človeka, ker ko smo jih iskali za mamo takih ni bilo.

keep it clean danny :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2012 9:39 pm

crxdelsol je napisal/-a:Sem tudi jaz povedal kingu moje mnenje, ki je tako:

Sicer se ne spomnim točno keri avto voziš ampak, če se prav spomnim voziš kombilimuzino brez riti pa si glasen. Ko boš vozil limuzino z dolgo ritjo in pa visoko šipo ali pa dolgim karavanom boš rajše imel park senzorje, kot pa 4 krat avto popravl,o ko boš ga v naše male parkplace spravlo.

Mondeota takega sem že vozil in je 3x bolj pregleden od moje corolle (ki je nekdo omenil da je kao mali in pregleden avtek), na vzratno ogledalo sploh nemorem vozit ker so zadaj max temnjena stekla in gosta mreža za psa, ker se ne vidi popolnoma nič ven. In ja ta mondeo nima ne dolge riti, ne visoke šipe, ko pogledaš nazaj in vidiš šipo 20cm od zida veš da stojiš.

Saj se zdi pregleden ampak ti se ustaviš pol metra pred drugim avtom pa nisi ziher, ki si z senzorji pa si ziher kje imaš rit.

Dobro vem kje sem za avtom, ker nisem nikoli pol metra za drugim avtom na cesti, parkiram pa komot 15cm od zida in to bi praktično vsak moral ki je naredil izpit. Rad pa bi videl parksenzorje ki zgledajo "kolk tolk" normalno na avtu in so bolj sposobni od človeka, ker ko smo jih iskali za mamo takih ni bilo.

keep it clean danny :)

Pač razvajenost nekaterih ki ne znajo met avtov brez kakšnih bedarij, kot so senzorji ipd, ne ciljam na nikogar osebno s tem, ampak mondeo je primer vozila, ki je zelo pregleden, vsaj kot karavan, je focus dosti manj pregleden, sploh ponoči zarad zatemnjenih stekel, pa nimam senzorjev pa še vseeno nekak parkiram :mrgreen:

Sem pa zlomil odbijač na corsi C, ki je super pregledna, če si štor si štor tud s senzorji :mrgreen: :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov