Sem tudi jaz povedal kingu moje mnenje, ki je tako:
Sicer se ne spomnim točno keri avto voziš ampak, če se prav spomnim voziš kombilimuzino brez riti pa si glasen. Ko boš vozil limuzino z dolgo ritjo in pa visoko šipo ali pa dolgim karavanom boš rajše imel park senzorje, kot pa 4 krat avto popravl,o ko boš ga v naše male parkplace spravlo.
Mondeota takega sem že vozil in je 3x bolj pregleden od moje corolle (ki je nekdo omenil da je kao mali in pregleden avtek), na vzratno ogledalo sploh nemorem vozit ker so zadaj max temnjena stekla in gosta mreža za psa, ker se ne vidi popolnoma nič ven. In ja ta mondeo nima ne dolge riti, ne visoke šipe, ko pogledaš nazaj in vidiš šipo 20cm od zida veš da stojiš.
Saj se zdi pregleden ampak ti se ustaviš pol metra pred drugim avtom pa nisi ziher, ki si z senzorji pa si ziher kje imaš rit.
Dobro vem kje sem za avtom, ker nisem nikoli pol metra za drugim avtom na cesti, parkiram pa komot 15cm od zida in to bi praktično vsak moral ki je naredil izpit. Rad pa bi videl parksenzorje ki zgledajo "kolk tolk" normalno na avtu in so bolj sposobni od človeka, ker ko smo jih iskali za mamo takih ni bilo.
keep it clean danny