Mrki-Lantra je napisal/-a:
Prodajam jo ce vidim ce bo kaj zanimanja,.....prodal jo pa NEBI

Mrki-Lantra je napisal/-a:
Prodajam jo ce vidim ce bo kaj zanimanja,.....prodal jo pa NEBI
Courage™ je napisal/-a:Mrki-Lantra je napisal/-a:
Prodajam jo ce vidim ce bo kaj zanimanja,.....prodal jo pa NEBI![]()
![]()
ven0m je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mrki-Lantra je napisal/-a:
![]()
Jaz umiram ob tej temi![]()
To neprestano slikanje običajnega motornega prostora me prav spominja na Dani-jevega Accenta, ki ga je slikal iz 600xy možnih kotov, ko je menjal olje, etc...![]()
Imam pa eno vprašanje Mrki, če smem. Kje je smisel metat denar v fedre, nalepke, etc... xy stvari, če bodo na koncu zadeve več vredne kot avto sam, naredile ga bodo zelo nepraktičnega (na koncu je to še zmeraj običen karavan in nič posebnega) in na koncu boš tako ali tako vse skupaj prodal s temi "dogradnjami" vred, zaslužil pa nič extra?
ven0m je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mrki-Lantra je napisal/-a:
![]()
To neprestano slikanje običajnega motornega prostora me prav spominja na Dani-jevega Accenta, ki ga je slikal iz 600xy možnih kotov, ko je menjal olje, etc...![]()
Imam pa eno vprašanje Mrki, če smem. Kje je smisel metat denar v fedre, nalepke, etc... xy stvari, če bodo na koncu zadeve več vredne kot avto sam, naredile ga bodo zelo nepraktičnega (na koncu je to še zmeraj običen karavan in nič posebnega) in na koncu boš tako ali tako vse skupaj prodal s temi "dogradnjami" vred, zaslužil pa nič extra?
Mrki-Lantra je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mrki-Lantra je napisal/-a:
![]()
Kaj ce bi se ti brigal za sebe.....ce te tok "nasmeje" ta tema jo pac ne beri. In jaz vlagam PAC denar v to staro "kanto" ti pa v tega Audija (smatram po avatarju) na kratko povedano,zame je vec vredna ta Lantra kot pa tvojih 10 Audijev in ti in taki kot ti nikoli ne boste tega razumeli.......
xxseby je napisal/-a:Sej med vama ni razlike ti v Aduja on v Lantro.... ( od kdaj se je pa z navadnimi avtomobili zaslužil?)
P.S: je čist faj če nekdo predstavi kaj počne s svojim avtomobilom. razen če se tukaj objavla samo fensi predelave itd....??
Mrki-Lantra je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:In glede na to, da si menjal filter za zrak, ki sedaj ni več v AirBoxu in posledično tudi zajema vroč zrak iz motornega prostorja, ki je posledično še bolj vroč zaradi izpušnega kolektorja, naj nebi bilo to slabo za motor?
Vprašam, samo iz radovednosti, ker sem nekje zasledil podobno debato pred leti na tem forumu.
lp in varno vožnjo
Filter je pa treba spelat pod odbijac da zajema hladen zrak,res je, ampak nazalost niti tako mu nebo nic skodilo,eni majo se blizje filter motorju in se nic ne zgodi..in nima manj konjev![]()
lizard je napisal/-a:Ima manj konjev, saj je vroč zrak bolj redek kot hladen, kar pomeni, da je v enem litru zraka manj kisika. Manj kisika pa pomeni manj konjev.
_furby_ je napisal/-a:uzgala bo redukcija vode, ti pa avto tako peresjaz ga bom tudi
![]()
_furby_ je napisal/-a:par dni nazaj si me prehitel z mosta proti trznici, sem te sele pol spoznal po zadnjih luceh
pa lepo nabira kilometre tole
domen90 je napisal/-a:S katerim sprejem si pa pobarval platišča? Me preseneča kako obstojno je tole, sodeč po slikah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov