106 je napisal/-a:Sem že večkrat mislil vprašat pa bom kr zdaj tu .....torej zakaj vsi BMWjaši tak radi povdarjajo zraven tipa avta še model v tvojem primeru E36 ? ? ? če pogledam kak BMW forum se folk tam meni samo v teh cifrahbrezveze škoda tipkovnice!
ChuckNorris je napisal/-a:
E MALA ŠTA IMA
106 je napisal/-a:Jaz z vsakim ko se menim rečem recimo 320 pa letnico zakaj bi zdaj moral študirat še zraven na te kratice ,ko pa ti ta cifra in pa črka zraven ne pove druga kot ktera serija je pa ,če jo že poveš moreš ravnotak še letnico zraun povedat ...
dejanot je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:A, si potem dobil, nisi pa moje prišel pogledat![]()
Škoda, 36-ka mora bit original, če boš imel možnost, vrzi to plastiko dol pa daj M gor. Sicer pa srečno
Upam da ni zamere, sam se mi je zdela masinca malo presvoh, drugace se pa strinjam da je full lep v originalu.
LP
PS upam da bo tvoj stroj prisel v prave roke, kot sem ze povedal je na slikah fenomenalen.
ChuckNorris je napisal/-a:Ali pa tako kot ga je imel uporabnik kavalir mislim da
dejanot je napisal/-a:Hehe eni pa ste pojave tukaj, sicer je pa tko, vse or. kose imam doma in bi jih komot zamenjal sam kot pravim se na vase predloge po domace povedano poscijem in bo avto ostal tak kot je, ce koga pac moti moj cigo voz kakor temu pravite enostavno to temo spreglejte in svoje debilne izjave pustite oz obdrzite zase,.... da boste pa lahko se malo pljuvali cez mene, vam povem da sem zdraven dobil 18" platisca sicer replika od M6 pa vseeno jih bom delil med vas,....
![]()
da bo zgledalo vse se bolj rizasto povem se dimenzijo gum: prednje 18" 225/40 zadnje 18" 245/35,...
sedaj pa hitro v akcijo sz komentarji hehe,...
LP
_furby_ je napisal/-a:vem kaj mu fali ...![]()
![]()
hec hec ... kot si reku smeh je poln zdravja![]()
po moje ce ga operes, das feltne gor in malo boljse slikas (barva) bo tkoj malo boljse stanje.
kar se tice odbijacev in luci pa so ti ze drugi poveli kaj in kako
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov