Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: BMW 325i E36 by DejanOT

Napisal/-a crxdelsol Po feb 27, 2012 9:19 pm

Zato da vejo o kerih avtih se menijo.

Če bi DejanOT reko kolegu da si je kupo serijo 3 bi kolega pričakoval novejši avto, če pa pove da je kupo trojkico e36 z Rieger odbijači pa bo kolega vedo da je kupo boLšji vagen.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po feb 27, 2012 9:31 pm

106 je napisal/-a:Sem že večkrat mislil vprašat pa bom kr zdaj tu .....torej zakaj vsi BMWjaši tak radi povdarjajo zraven tipa avta še model v tvojem primeru E36 ? ? ? če pogledam kak BMW forum se folk tam meni samo v teh cifrah :lol: brezveze škoda tipkovnice!

:?: :?: :?: Kako pa naj komuniciramo za keri avto gre :?: Naj odprem temo in objavim: Kupujem serijo 3 :roll: :roll: :roll: Ma nemoj :huh:

Samo e36 je že premalo, ker je bilo 7 verzij

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Po feb 27, 2012 9:46 pm

Slika

E MALA ŠTA IMA

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Po feb 27, 2012 9:48 pm

ChuckNorris je napisal/-a:Slika

E MALA ŠTA IMA

tipičen BMW E36 fahrer, vsaj v MB :)

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Po feb 27, 2012 9:51 pm

Jaz z vsakim ko se menim rečem recimo 320 pa letnico zakaj bi zdaj moral študirat še zraven na te kratice ,ko pa ti ta cifra in pa črka zraven ne pove druga kot ktera serija je pa ,če jo že poveš moreš ravnotak še letnico zraun povedat ...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Po feb 27, 2012 9:54 pm

@robertos
true, al pa passat tam okol 98 letnika

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Po feb 27, 2012 10:06 pm

dobro zaj pa že malo pretiravate. če bi ga malo umil pa kake felne bi že bolše zgledal.
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Sjee
Nov uporabnik

Kraj: Trojane

Napisal/-a Sjee Po feb 27, 2012 10:11 pm

bbs-ke pa odbijače zamenat in spojler dol pa bo...+oper ga z gobo!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po feb 27, 2012 11:12 pm

pubeci, brez spodjebavanja

Slika

če ga nimaš..

Slika

naslednjič se pred komentiranjem zamislite nad svojimi trditvami!

ON: Hja, privošči mu ene lepe felne pa bo že boljše zgledal. ali pa se spustiš v malo več dela pa vržeš dol odvčno plastiko, spuščen je itak že, tako da potem pa samo ene lepe 17" pa je to to. Barve je tudi prave, samo umij ga dobro pa kupi en fajni vosek da dobi barva malo več leska.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po feb 27, 2012 11:35 pm

106 je napisal/-a:Jaz z vsakim ko se menim rečem recimo 320 pa letnico zakaj bi zdaj moral študirat še zraven na te kratice ,ko pa ti ta cifra in pa črka zraven ne pove druga kot ktera serija je pa ,če jo že poveš moreš ravnotak še letnico zraun povedat ...

Ni to pežo :lol: si se pa vtaknu, pač tko se govori ane...
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po feb 27, 2012 11:56 pm

dejanot je napisal/-a:
C4V4L13R je napisal/-a:A, si potem dobil, nisi pa moje prišel pogledat :)
Škoda, 36-ka mora bit original, če boš imel možnost, vrzi to plastiko dol pa daj M gor. Sicer pa srečno :)

Upam da ni zamere, sam se mi je zdela masinca malo presvoh, drugace se pa strinjam da je full lep v originalu.

LP

PS upam da bo tvoj stroj prisel v prave roke, kot sem ze povedal je na slikah fenomenalen.

Nobene zamere, vsakemu svoje. 20-ka res ni raketa, je pa dovolj za spodobno vožnjo ;)

ChuckNorris je napisal/-a:Ali pa tako kot ga je imel uporabnik kavalir mislim da

Ga še kar imam in po vsej verjetnosti bo tako tudi ostalo. Pač dobri primerki imajo previsoko ceno glede na starost avtomobila, tako da če ostane v mojih rokah, bom še poštimal kar je bil plan :)

Kar se tiče serij pri BMWju, kot rečeno, marsikdo ne ve od katerega do katerega letnika se izdelujejo določene serije, tako se je lažje pogovarjat po fabriških oznakah - saj se tudi VAG-ovci pogovarjate o 8P, 8L in ne vem katerih vse še modelih in točno veste za katero obliko in približen letnik se gre :)

Sicer pa ne vem zakaj napadate možaka glede ciganskega izgleda avtomobila, pač je kupil zaradi tega, kar avto skriva spodaj - saj ga ima komaj nekaj dni, bo že poštimal (če je pameten). Original odbijače dobiš že za 30 EUR kos (navadne), en popoldan dela, konkretno pranje in bo avto že dovolj civilno zgledal. Tudi M-stuff se dobi že za soliden denar, sploh kakšne replike. Original luči skoraj podarjajo, kot nasploh tudi marsikatere ostale dele - sploh za limuzino. Le pobrskaj malo bmw forum. Poglej mojega pa je povsem v originalnem stanju. Pri takem avtu moraš le pazit, da vedno kaže dobro kondicijo in da je spucan, potem bo lep, sicer je cigowagen (čeprav, pri nas si cigani privoščijo lahko dosti boljše avtomobile, tako da e36 to sploh več ni :DDD )

Lp

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a dejanot To feb 28, 2012 1:54 am

Hehe eni pa ste pojave tukaj, sicer je pa tko, vse or. kose imam doma in bi jih komot zamenjal sam kot pravim se na vase predloge po domace povedano poscijem in bo avto ostal tak kot je, ce koga pac moti moj cigo voz kakor temu pravite enostavno to temo spreglejte in svoje debilne izjave pustite oz obdrzite zase,.... da boste pa lahko se malo pljuvali cez mene, vam povem da sem zdraven dobil 18" platisca sicer replika od M6 pa vseeno jih bom delil med vas,....

Slika Slika

da bo zgledalo vse se bolj rizasto povem se dimenzijo gum: prednje 18" 225/40 zadnje 18" 245/35,...

sedaj pa hitro v akcijo sz komentarji hehe,...

LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To feb 28, 2012 10:56 am

Js sam upam da se boš samo po avtocesti vozu s temi feltnami/gumami pa znižanim avtom. Že js mam znižanga pa mi na 16'' zimskih podrgne za usak drek, tole si pa sploh nemorm predstavlat kako se vozit normalno :) Za moje pojme je na e36 17'' max če gledamo kompromis med udobno in ''športno'' vožnjo :)

Drugač pa ja, kot so že ostali rekl, OEM is the way to go, navadne/M odbijače gor, ene lepe litke na rob, špuščen je že, original luči in to je to. Se pa da dobit to robo za res ugoden denar.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Napisal/-a nightmare To feb 28, 2012 12:47 pm

Kot lastniku E36 mi je kar hudo gledat take predelave. Feltne so pa za moje pojme totalna brca v temo. Že originalne na M6 izgledajo grozno razne replike so pa sploh polom.

Je pa seveda glavno, da se avto dopade tebi in da se v njem dobro počutiš tako, da srečno z njim.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To feb 28, 2012 4:21 pm

Avto je toliko star, da je prešel že marsikatero obdobje, okusi so pa itak vedno različni. Osebno mi je bil kot mulcu vedno všeč tak stil, danes sem bolj za "clean" videz, je pa lahko od micenih malenkosti 99% odvisno, kakšen videz daje avto.

Jaz pravim vsakemu svoje. Glavno, da lastniku služi kot treba :vrum

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To feb 28, 2012 4:27 pm

dejanot je napisal/-a:Hehe eni pa ste pojave tukaj, sicer je pa tko, vse or. kose imam doma in bi jih komot zamenjal sam kot pravim se na vase predloge po domace povedano poscijem in bo avto ostal tak kot je, ce koga pac moti moj cigo voz kakor temu pravite enostavno to temo spreglejte in svoje debilne izjave pustite oz obdrzite zase,.... da boste pa lahko se malo pljuvali cez mene, vam povem da sem zdraven dobil 18" platisca sicer replika od M6 pa vseeno jih bom delil med vas,....

Slika Slika

da bo zgledalo vse se bolj rizasto povem se dimenzijo gum: prednje 18" 225/40 zadnje 18" 245/35,...

sedaj pa hitro v akcijo sz komentarji hehe,...

LP

S takim obnašanjem si samo potrdil večini, da je avto našel primernega kupca.

Pa vso srečo v življenju.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To feb 28, 2012 5:02 pm

sej sem takoj vedel, kaj bo iz te teme ratalo :-P

kavalirja je na srečo dokaj hitro srečala pamet in je svojo E46 uštimal zelo okusno, kapo dol

ti si pa druga zgodba, E36 z E46 M3 odbijač in E63 M6 replika felnami ... recept za cigo wagn

pa da si ne bi kje domišljal, da smo ti fouš ... oh verjemi, daaaaleč od tega

bo pa vseeno zanimivo spremljati temo, da se bomo lah mal smejali :D
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To feb 28, 2012 5:29 pm

Amm sej je prav, vi se kar smejte hehe, smeh je povn zdravja, glede avta je pa tako sedaj mi je v takem stanju vsec, mogoce se ga bom kasneje navalical in ga zrihtal v or. stanje, res mi je malo zoprno ko je tako nizek, feltne bojo pa se svoje naredile, jah no bomo vidli,...

LP

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To feb 28, 2012 5:38 pm

vem kaj mu fali ... Slika =P

hec hec ... kot si reku smeh je poln zdravja :mrgreen:

po moje ce ga operes, das feltne gor in malo boljse slikas (barva) bo tkoj malo boljse stanje.
kar se tice odbijacev in luci pa so ti ze drugi poveli kaj in kako ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To feb 28, 2012 6:03 pm

_furby_ je napisal/-a:vem kaj mu fali ... Slika =P

hec hec ... kot si reku smeh je poln zdravja :mrgreen:

po moje ce ga operes, das feltne gor in malo boljse slikas (barva) bo tkoj malo boljse stanje.
kar se tice odbijacev in luci pa so ti ze drugi poveli kaj in kako ;)

Ja ja sej res to ja "shark antena" mu fali, hvala za idejo, grem jo zdej tkoj narocit,...

Kaj pravis na to ====> http://www.mimovrste.com/artikel/342008 ... rkfin-crna bo huda ane,...

hehe ste pa res legende, upam da se bomo gdaj vidli in kaksno rekli

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov