maniaxxx je napisal/-a:Lepi je, samo še kak cm v poden pa bo perfektn ( no 2.0 tdi bi blo še boljše)
Dj Big je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Lepi je, samo še kak cm v poden pa bo perfektn ( no 2.0 tdi bi blo še boljše)
Hvala... spuščen bo tudi... kar se pa tiče 2.0 tdi sem ih pogledal malo morje in sem doživel da je trdil lastnik da ima avto 70.000km, ko sm ga prižgal je vse cvililo tolklo in ko sem ga ugasnil je zelo zatresel..Vprašal sem lastniku ali vi slišite kako ta motor dela? In mi on začne to je normalno to ni 1.9 to je 2.0... tko da zato taka odločitev
Salieri86 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Lepi je, samo še kak cm v poden pa bo perfektn ( no 2.0 tdi bi blo še boljše)
Hvala... spuščen bo tudi... kar se pa tiče 2.0 tdi sem ih pogledal malo morje in sem doživel da je trdil lastnik da ima avto 70.000km, ko sm ga prižgal je vse cvililo tolklo in ko sem ga ugasnil je zelo zatresel..Vprašal sem lastniku ali vi slišite kako ta motor dela? In mi on začne to je normalno to ni 1.9 to je 2.0... tko da zato taka odločitev
Ta je malo lovska.... Stric ima 2.0tdi v golfu, pa gre res tiho proti ostalim dizlom...
BoneS je napisal/-a:Feltne so res prava izbira
petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa da ga prodajaš, glih vido na avto.neti?
Dj Big je napisal/-a:petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa da ga prodajaš, glih vido na avto.neti?
Ja sej ubistvu je cena dost visoka... samo to je čisto iz firbca ker imam ogledanega golfa 5 GTI ki je 4 leta počival na policiji in ima 28.000km prevoženih 1 lastnik slovenski 2007 letnik... tako da če se slučajno proda... grem tistega iskat..
Jaz sem svojega kupil februarja za 7.800€
Pred cca 1 mesecem sem zamenjal komplet sklopko vztrajnik in potisni...
Zamenjal sem še hladilnik, in veliki ventilator hladilnika... naredil servis in kupil rs6 original feltne...
tako da mene je avto prišel okoli 9.500€.. zato taka cena...
Vem da je realna cena za razmere na trgu okoli 7.000€ samo to seveda za zjahane avte iz uvoza...
z zbiti kilometri, karambolirani in z prikritimi napakami..
petrolhead_RS je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa da ga prodajaš, glih vido na avto.neti?
Ja sej ubistvu je cena dost visoka... samo to je čisto iz firbca ker imam ogledanega golfa 5 GTI ki je 4 leta počival na policiji in ima 28.000km prevoženih 1 lastnik slovenski 2007 letnik... tako da če se slučajno proda... grem tistega iskat..
Jaz sem svojega kupil februarja za 7.800€
Pred cca 1 mesecem sem zamenjal komplet sklopko vztrajnik in potisni...
Zamenjal sem še hladilnik, in veliki ventilator hladilnika... naredil servis in kupil rs6 original feltne...
tako da mene je avto prišel okoli 9.500€.. zato taka cena...
Vem da je realna cena za razmere na trgu okoli 7.000€ samo to seveda za zjahane avte iz uvoza...
z zbiti kilometri, karambolirani in z prikritimi napakami..
Tu vsaj veš na čem si, tak ko si reko, je vreden par evrov več.
Dj Big je napisal/-a:Malo se je premaknilo.... to sem samo eno probal, pridejo slike ko bodo feltne na vozilu..
Guma je narobe obrnjenaprva k sm jo pač zagrabu, avto pa tudi umazan...
Pridejo pa kasneje se eibach -30 vsekakor..
Feltne so original audi 8jx18 gume pa 225/40 r18
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov