Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Re: Seat leon sport 1.9 TDi (top sport/cupra look)

Napisal/-a abbe Sr avg 22, 2012 10:31 am

buhti je napisal/-a:Si misl tega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6324124&show=1

NE niti slučajno ga negrem gledati, ker je cena nerealna za tak avto!

Rajši uzamem potem nekaj takega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6206645&show=1 ... pa v komplet zrihtam, še majhno generalno nardim na motorju, pobarvam pa nevem če bom pršu s stroški do 10.000km

ta tarumen ni glih tok ok kokr pise oz zgleda.....
Ni vse res kar napišem

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 22, 2012 12:04 pm

abbe je napisal/-a:ta tarumen ni glih tok ok kokr pise oz zgleda.....

2. lastnik zihr ni, prej 8 ali pa 10 :mrgreen:
Pa servisna je potrjena ja, do 30.000km :lol:

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Sr avg 22, 2012 2:25 pm

Ne sej rumenga leona sem dal kot primer. Me tut tok ne gane da bi ga sou pogledat :D

Za tistga rdecga za 10.000e pa vem da se vsaj 3 leta ze prodaja...in nerazumem folka kako da to ne spusti cene v tem casu...res niso realni ane...

drgac pa ja te oblike leona so se najlepse! Ceprou tut tanovi leoni predvsem cupre in fr-i so mi tut kr uredu ;)
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr avg 22, 2012 4:17 pm

To je tako, pač probaš. Naviješ nerealno ceno in upaš da se najde morda nek norec :lol:
Ko pa avto resno želiš prodat takrat pa moraš tudi ceno prilagodit trgu če ga hočeš prodat.
Jaz sem tudi sprva objavil oglas in navil ceno pa pač sem si rekel če bo šel za približno toliko denarja jo dam takoj..pa potem se ni prodal dokler nisem cene spravil na realno raven. Potem je pa hitro šlo.. :)

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Sr avg 22, 2012 5:27 pm

B|ind je napisal/-a:To je tako, pač probaš. Naviješ nerealno ceno in upaš da se najde morda nek norec :lol:
Ko pa avto resno želiš prodat takrat pa moraš tudi ceno prilagodit trgu če ga hočeš prodat.
Jaz sem tudi sprva objavil oglas in navil ceno pa pač sem si rekel če bo šel za približno toliko denarja jo dam takoj..pa potem se ni prodal dokler nisem cene spravil na realno raven. Potem je pa hitro šlo.. :)

No sej točno tako je vedno. Tudi sam navijem ceno in upam da se bo kakšen b**** najdu in kupu, ampak ponavad se redko in morš spustit ceno. Tako pač je. AMPAK tale z rdečo cupro pa nevem kaj misle s to ceno :roll:. Sej ni to nevem kakšen stroj, sej nima nevem kaj opreme. Edin motor je neki bl posebnega, to je pa to :roll:
Slika

sasocar123
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj(okolica)

Napisal/-a sasocar123 Če avg 23, 2012 9:48 pm

Pač se mu ne mudi prodajat, oz ga sploh ne prodaja, če mu pa kdo pride z 10ke ga pa z veseljem da.. Razumljivo:)

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Pe avg 24, 2012 6:20 pm

To je res, pač je optimističen. :D
Slika

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne sep 23, 2012 6:25 pm

Eto leon še ni prodan. In verjetno tudi nebo. Za 4500€ ga pa nažalost nedam! :roll:

Sem pa ta vikend zrihtal - spucal sesalen kolektor in vse okoli egr ventila. Uglavnem vse spucano v detalje! Prvi vtisi med vožnjo, jih sploh ni. Nobene razlike :lol:

Malo slik :)

Slika

Iz notranje strani pa sploh ni bila taka kriza, sem bil kar pozitivno presenečen, ker ni bilo iz te strani skoraj nič.
Slika

Eto pa še vmesna slika: prej/potem primerjava:
SlikaSlika

Sedaj pa končno stanje: (prej/potem)

SlikaSlika

Leon zadovoljen :D
Slika

Lp
Slika

sasocar123
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj(okolica)

Napisal/-a sasocar123 Ne sep 23, 2012 9:38 pm

Se priporočam :DDD .. Drugače pa mislim da bom šel na original lampe tudi jaz :twisted:

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Po sep 24, 2012 11:11 am

sasocar123 je napisal/-a:Se priporočam :DDD .. Drugače pa mislim da bom šel na original lampe tudi jaz :twisted:

hehe, ce mas zeljo, lahko kmot se pr teb pogledava v kasnem stanju je. Po potrebi ti lahko kmot tole use spucam ;)

ja men si tele original luci res top. Pac majo crno ozadje in kul zgledajo. Pa se dolge delajo :D

drgac pa se morm mal popravt - po 100km prevozenih lahki recm, oz. imam obcutek da pri nizjih obratih sploh tam med 1600-2000 bolse potegne ..sploh ce na izi vozim. Razen ce me mal obcutek vara :)

lp
Slika

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Pe okt 05, 2012 8:15 pm

Prvi tank je mimo. Z 50 litri sem naredu 820km (prej pa 670-680km). Povprečna poraba 6.1-2/100km... 1/4 tanka samo mestna vožnja, ostalo pa kamnik- lj. Z porabo sem zelo zadovoljen! Računam ko bom dal zimske gume, da bo padla z lahkoto pod 6l. Bi že sedaj padla pod 6l, ampak učasih je pa treba pohodt gas :D

Skoraj nemorem verjet, da sem samo z čiščenjem sesalnega kolektorja zbil porabo za več kot 1 liter! :shock:

Lp
Slika

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Pe okt 05, 2012 11:25 pm

buhti je napisal/-a:Prvi tank je mimo. Z 50 litri sem naredu 820km (prej pa 670-680km). Povprečna poraba 6.1-2/100km... 1/4 tanka samo mestna vožnja, ostalo pa kamnik- lj. Z porabo sem zelo zadovoljen! Računam ko bom dal zimske gume, da bo padla z lahkoto pod 6l. Bi že sedaj padla pod 6l, ampak učasih je pa treba pohodt gas :D

Skoraj nemorem verjet, da sem samo z čiščenjem sesalnega kolektorja zbil porabo za več kot 1 liter! :shock:

Lp

A ni tko da je z zimskimi gumami poraba večija?

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Napisal/-a Bmw. So okt 06, 2012 9:54 am

Sem ti rekel da bo ogromna razlika jaz sem imel po celem kolektorju tako debelo plast kot jo imaš ti tam ko pride cev gor,ti si verjetno imel egr že blindiran zato je bilo pri tebi manj, pri meni se je konkretno poznalo lp

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti So okt 06, 2012 2:44 pm

Ne sej glih to je, ker egr ventil ni bil blindiran. In ga tudi sedaj nisem. Prihaja zima in egr bo lepo poskrbel da bojo topli plini pršli nazaj v motor in ga hitreje segrel. Posledično bo men tut prej toplo v avtu...pa če bo zarad tega samo 3min prej toplo! :D

blazkom
Veš v mojem primeru to ni res (sploh nevem če je..odvisno od primera)... ker je moja 18col feltna z gumo vred kar konkretno težja kot original železna feltna z dosti ožjo gumo 8)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Napisal/-a Bmw. So okt 06, 2012 6:00 pm

Pa nebo se kaj bolj hitro ogrel jez ne opažam nobene spremembe bo pa avto lepše šev v nižjih obratih če ga boš blindiral lp

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti So okt 06, 2012 7:14 pm

Bmw. je napisal/-a:Pa nebo se kaj bolj hitro ogrel jez ne opažam nobene spremembe bo pa avto lepše šev v nižjih obratih če ga boš blindiral lp

To glede nižjih obratov je logično da bo bolše potegnil, ker bo samo nov svež zrak potegnil v motor, tam pa dobi nazaj vroče pline...

Sam a ni tako da se egr ventil sam ''blindira'' ob polnem plinu?
Slika

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany So okt 06, 2012 7:21 pm

Lepo delo. Tud sam se bom lotil tega ko bom mel kaj casa, samo kaj ko jaz komaj zraven pridem... :D

Je kaj lazje sel potem oz, je se lepse obnasal(zvok ipd..).
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti So okt 06, 2012 8:03 pm

Jest se zdele po glav tovčen zakaj za vraga se nism tega že prej lotu. Nevem kdaj sm že zvedu da je možnost, da mi zaradi zabitega sesalenga kolektorja popije več kot 1 liter :huh:

Tako da kr hitro se lotit tega! :D

Tako bom reku, sam motor je isto deloval. Ampak opazu pa sem da je na nizkih obratih lepše se pelalo. Sploh pa to ker živim malo na hribu. Okoli 300m dolg klanec in maš potem neko rutino že po par tisoč km... In sem ugotovil, da se lahko z malenkost manj gasa vozim, oz. da gre lepše čez klanec, kot prej... Pač sigurno sedaj bolje diha mašina kot prej 8)

Žal mi je samo to, ker če sm že dal dol sesalen kolektor bi lahko dal še turbino dol in jo mal pregledu + še vse cevi okoli turbine, interkulerja, itd... Zvok pa mislim da je isti...

lp
Slika

bobo33
Nov uporabnik

Napisal/-a bobo33 Ne apr 07, 2013 11:31 am

zdravo. mene pa zanima kje si potegnil kabelj za ojačevalec in sicer plus? kje si prišel iz mašine v notranjost avta?
lp

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne apr 07, 2013 4:54 pm

Spodaj pod volanom imaš eno škatlco (več rdečih kablov je). Tam imaš speljan plus in tja lahko priklopiš. Zdej se bo nekdo najdu in bo reku, da tja nesmeš. Ampak jest sem še pri vseh svojih avtih tja prklopil in je blo čisto uredu.

Lp
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov