Matjazy a tako, ja to je možno..sem prišel iz Nm po avtocesti pa sem si ga še malo privoščil do bloka

Enostavno uživam ko poslušam kako se zadere..si dostikrat nemorem pomagat

acid, hvala. Nedvomno je v dobrih rokah..jo bom poštimal v nulo

kdo je avto vozil prej in kako pa nevem pa se tudi več nebom s tem obremenjeval. Pač par stvari je za poštimat ampak bomo že..
Predvsem pa hvala za zadnjo željo o čim manj kazni

gaši, tudi jaz kolebam okoli havbe.. ali pustit ali ne. Bom videl kaj se bom odločil.
Sjee jaz imam porabo 10,5l ampak je res da po službi se skoraj vsak dan malo zapeljem in si dam duška, saj avto je temu namenjen. Tako da računam na to da čez kak mesec ko me malo mine intuziazem da se tudi poraba umiri..bom poročal kako bo. Ampak dejstvo pa je da to ni 'šparovček' oz. če iščeš tak šparovček moraš iskat drugačen avtomobil

furby jo ima že skoraj 2 leti se mi zdi tako da vrjamem da se dosti bolj porabi prijazno pelje kot jaz. Jaz se nikoli nisem pa se nebom vozil dedek style pa lovil nizke porabe. Peljem se tak kot mi paše..včasih 120 po ac včasih 160.
Tudi mene zanima primerjava s furbijevo. Bova poiskusila ob priložnosti malo se zapeljat da vidimo..čeprav neglede na rezultat pa zvok moje opcjke odpihne furbija

Sem pa naročil gume Kumho KU39, prepričal me je prijatelj ki jih ima na M5 in jih je zelo pohvalil. Tako da, upam da bom zadovoljen..montiramo drugi teden.
Bom poročal