dbsquared je napisal/-a:He he heEh, sj pri učenju na začetku je šlo povsod na "knap". Ampak z tedensko praxo (petek, sobota) nekak dobiš filing.
![]()

dbsquared je napisal/-a:He he heEh, sj pri učenju na začetku je šlo povsod na "knap". Ampak z tedensko praxo (petek, sobota) nekak dobiš filing.
![]()
dbsquared je napisal/-a:He he he, tudi na to sem pomislu in zato imam pod boxom "ježka", ki se sprime z tkanino, tako da mi ne more nikamor pobegniti.![]()
PS: Aveš kok mal je mankal, da bi 2 mlada mucka povozu tm na ovinku. Faaaak.+ kako si upaš parkirat avto v samski garaži Extrema npr. za Helouvin najt, kjer je biu ves folk pod streho v garaži ceu pijan, steklenice so letele po zraku itd. itd. Pazi, da ti ga ne bo kdo zbiu, ker je Leončka res škoda.
sasocar123 je napisal/-a:Ja sem videl ja, mucki so se še 1x rodili.. Ah za to je pa že prepozno, mi ga je en naslonu spredi, ampak so ga dobl po kamerah, tko da zavarovalnca časti odbijač pa luč
sasocar123 je napisal/-a:Kul ! S katerim voskom boš zaščitil podvozje ?
cky2k je napisal/-a:lepo skrbiš za njega z zimsko ubutvijo se jaz vozim že cel mesec in tut pogrešam letni komplet
Sjee je napisal/-a:Kaj naš pa zdej za anteno??
Pa podnožje si mogu odšraufat tut kej iz spodnje strani tapete?
sasocar123 je napisal/-a:jeklenke zažigajo !
ChuckNorris je napisal/-a:ne se hecat no..
sasocar123 je napisal/-a:Homolugirat mors najprej blendice, k masbpa vpisan, pa haubo podalsas;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov