Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če sep 16, 2004 5:40 am

A bi bil cajt da kakšne objave pobrišem a? Zaenkrat pustim, sam v naprej bom vse objave ki so offtopic brisal. Velja?

Evo, sam ta Alfa pa je huda. Pa ohranjena tud zgleda. Lepo da tako skrbiš za njo.
Pri nas v Črnomlju je bla (al je še, ne vem) neki cajta bla ena rdeča alfa 33. Zunanjost zrihtana, sam ko si pa notranjost pogledal te je pa minilo vse. Armatura je bla od cigaret ožgana itd, pa tud z mašino nekaj ni vredu.
Sam tvoja pa je ohranjena in porihtana do konca. Predvidevam da je notranjost tud 1A.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če sep 16, 2004 5:29 pm

Tema je namenjena tile alfici in nicemer drugem, v kolkor bo debata o cem drugem bojo posti pobrisani.
Upam da se bote drzali tega.
lp

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Ne jan 09, 2005 11:24 pm

Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Če feb 10, 2005 11:30 pm

brez zamere. sj fejst avto, sam ne vidim nobenega tuninga v tem avtu.

neke 13 feltne pa nič znižan, to je pa vse.

mislim odpirat teme za pokazat samo to da se je dalo na avto konus, feltne in to še neke majhne ki so kot original s emi zdi butasto( pa brez zamere)

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe feb 11, 2005 1:37 am

Pinjas:pac clovek je pokazal kar je dal gor,pa naj bo to magari arbre magic smrečica.....
njemu so lahko 13 col feltne ušeč tebi ne........itd.......kaj neki mečeš vn..kaj pa če ni mel dnarja pa se je sprijaznil s tem pac in dal gor 13....aja tuning mora bit pazi zdaj....

17 najmanj,ledice- polno svetlobe da bo izgledal avto kot novletna jelka..... pa nevem se kaj....konec koncev je ta tema ze bla odprta in je samo nadgradil pac.........

ne zamerit ,ampak res si me razkuril s tem............ :evil: prav sem zmeden :?

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Pe feb 11, 2005 9:55 am

nisem mislil tako. sam tako je
sam sem član tud italjanskihm nemških in nizozemskih forumu, kjer so pravi bolidi gor, in se v take reči niti ne spuščavajo. Seveda boste rekli ja oni imajo fulll keša, to je res, sam kaj ma pa to veze.

forumi so prvo kot prvo po mojem mnenju narejeni z ato da si pomagamo drug drugemu z nasveti, kako slikco , razlege zakaj ta del in ne oni montirat in podobno. ne pa kazat vsako nemunost ki se jo montira( ambre magique) 13 col že res lahko da nima keša samo samo raje naj pršpara in kasneje kupi 15 kot se spodobi ( saj so tud pneumatike cenejše pa bolš drži in lepši izgled je. ledice so pa itak so brezveze, tud spojlerji niso kaj preveč potrebni.

i n še ena stvar, že res d aje avto starejši, sam zarad tega ni treba da smeti notr iz leta prozvodnje na slikah ne. motor pa se da lepo uštimat z malo tehničnega znanja, ker je boxer.

no ne da se mi več , bom tu končal.

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Pe feb 11, 2005 2:51 pm

:wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu

Oj prvo kar se tiče olja teflone bo treba menat..... skoraj sigurno..

Zdaj mi naj pe en razloži zakaj morjo bit nekateri tko nesramni na forumu. Pa kaj vas boli k..r..c kak avto ma evo kje ste junaki ki sanjate o mercedezih in hondah type R... no pokažte se :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nej vsak pokaže kaj ima in kaj je naredu z avtom..... Kje ste pa ostali tok ste pogumni pa teke močne stroje vozte :P :noro :noro :DDD :pray: ko terba pa pokazat kako se pelje vas pa ni :lol: :lol: vsak zna naravnost peljat a ne.....

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Pe feb 11, 2005 3:33 pm

ni problem kadar češ ti pokažem , in ne po ravnini. 8)

sanje pravijo da so zastonj zato zakaj s ene bi smelo sanjat. ne s erazburjat.

dam ti pa primer, enega tujca ki nekako zaide na ta forum p aslučajno pride v prostor galerija in vidi poste kot so ta, petka z novimi feltnami.....ipd. kaj bi si misli.

ne govorim da j emoj najlepš daleč od tega, je še najmanj 100 bolših kot moj, samo to sm tel povedat.

ponavadi se uploda gor slike ko je kaj konkretnega narejeno, ka rbi lahko dalo idejo še komu z anarest še bolše. Forum je namenjen prav temu.

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Pe feb 11, 2005 5:13 pm

@pinjas:

No pol pa ti pokaz kaj mas za en stroj, ce ga sploh mas.

usak si kup in rihta avto po svojih zmoznostih, in valda bo usak ponosen na svoj avto in svoj trud.

Primitivc!!!!
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Pe feb 11, 2005 5:35 pm

poglej kar sam kak avto mam yaris TCR

ni ne vem kaj. in ne bom niti več odgovarjal ker nima smisla. ajd čaw pa naredimo konec ok, pa pložimo kamen na to.

Uporabniški avatar
diablo255
Nov uporabnik

Kraj: Naj globja lukna na zemlji

Napisal/-a diablo255 Pe feb 11, 2005 5:47 pm

Lepa alfa veliko bolje zgleda kot od pinjansa yaris. ze samo zato ker je makaronarska in ne od posevnookih pritlikavcev.

@Pinjans
Kar se pa tice voznje te pa s isto masino naperem ko marjasca tako da proti HyundaiGTI - ju nimas moznosti .
Sm gledu tvoje slike pa se mi zdi da je Alfa vec vlozu casa in denarja v avto kot ti

LP :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe feb 11, 2005 5:54 pm

matr ste mu nasmetil temo o njegovem avtu, modiji nej brišejo nepotrebne poste vključno z mojim :?
Slika

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a G.T. Pe feb 11, 2005 7:10 pm

Sam tem 13" feltnam pa res nč ne manka.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe feb 11, 2005 7:47 pm

madona ste zoprni eni s svojimi posti, če vam kaj ni všeč....eh škoda besed
:evil:

drgač so pa alfe kr kul avtočki, sploh pa 33-ke od starejših...jo je meu kolega k smo bli "mladi" (hitri in drzni)...pa smo se dost prevozil okol in ni blo nobenih problemov...če je pa že kej narobe se pa poštima...tko k vsak avto...nov al pa 25 let star
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Napisal/-a Alfa-boxer So feb 12, 2005 12:14 am

KJe pa vi vidite 13-ke? 14-ke so, ena cola več kot original. Oprosti ker nisem toliko bogat, da poleg nabave novega hladilnika, novega menjalnika, registracije, sonde, in še kej bi se najdlo, nisem uspel kupiti še fedre, ki jih moram iskati v Nemčijo da jih sploh dobim, ker jih ne izdelujejo več za 94 letnik. Sej ko boš imel izpit boš razumel, da nisi več mamin sinko in da bo potrebno sam kej zaslužt. Tole temo lahko izbrišete, ker itak samo še manjka: BMW je boljši.

P.S: Pa naj te ne skrbi, kakšne slike avtov uporabnikov bojo viidel, mene bolj skrbi kakšen nivo pogovora imajo nekateri uporabniki :!:
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas So feb 12, 2005 1:11 pm

ne se bat izpit mam že 4 leta, avto in vse pa sem sam kupil, in vse kar dam gor dam iz mojega žepa. zato ne si mislit da si edini ki zapravlja konec ne bom več pisal v tej temi.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So feb 12, 2005 1:17 pm

modiji pobrište poste,kaj spite al ka :?

pa za drugič se v take teme ne pišejo brezvezni,provokatorski ali kaki žaljivi posti :!:

jao :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Napisal/-a Alfa-boxer Če mar 03, 2005 2:54 pm

Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec