Falco_ je napisal/-a:Zelo lep!

Hvala
buhti je napisal/-a:Complex kot sm že na drugem forumu reku. Avto je res TOP. Se vidi da je bil pri majstrih delan in bo number one v Sloveniji!!! Oz. s tem projektom boš prehitel robijevega
Čakam na slike od sestavljanja!
Lp
Trudm se da bo ušeč prvo men.. če pa je še drugim me pa še toliko bolj veseli. Moj namen ni bit prvi v Sloveniji in tut nism tekmovalne narave. Robijev mi je bil inspiracija, marsikej sm za njem ponovu, pa tut velik stvari drgač naredu.
Slike pa bojo kmal kkšne nove
BoneS je napisal/-a:UF, kapo dol za taksno predelavo. Predvsem mi je vsec predstavitev, res se je slo v detajle. Bo verjetno res top mk4 u slo. Me res zanima nadaljevanje. Barvo si tut izredno lepo <a style="" id="xClaimOglasId-69336-3" target="_blank" class="xClaimClass">izbral</a>.
Vse pohvale. Dobr zrihtana mk4 lahk komot poseka "mlajse" modele.
Ja za slike se zmer potrudm da jih je čim več.. znanje sm večinoma pobiral na forumih, in ni mi blo nikol všeč ko se negdo spusti v projekt in ne poslika vsega, končni izdelk mi ne pomen tok kokr mi pomenjo samo postopki in da je vse poslikano. Zto objavlam čim več slik da postanejo stvari jasne vsakomur
Bmw. je napisal/-a:Pridn si bil zelo si se trudo zraven je fajn brusit na roko

kak to da take barve šprickit ?
Na srečo mi ni tega potrebe delat.. je za vse ličar Andrej poskrbeu in opravu tko kokr je treba.. šprickit je biu pomešan z akrilno barvo zto ker je končna barva modra in da nebi kje bela na vn udarla..
čare je napisal/-a:In zakaj motorni prostor ni komplet pofarban?
Finance so me bremenile, pa smo povsod po mal šparal z barvo
Jamaican_Lion je napisal/-a:Ej a tega Golfa boš tud sprobal tko k si tisto astro?
Po vsej verjetnosti bo tut ja.. s tem da bo več akcije ko zapeljem z njem v jezero..
fantom je napisal/-a:noroo... hudo si se ga lotu ampak vidim da bo hud k svina.... je kolega reku k je vidu "zaka pa ni raj R32 kupu pa sam motor prestavu?"...
Originaln R32 je 4x4.. Da bi tist kupu bi biu i**** da bi dau dizla notr. Pou leta sm šparu predn sm si kupu tega golfa.. no potem pa ko hočš kej sprement se zadev lotš počasi.. ko pa padeš enkrat notr pa ni več izhoda.. dve opcije sta.. al obupaš k ni denarja.. al pa ustrajaš do konca in si za večino folka d**** da zmečš v avto še 3x tok kokr si ga plaču. Men je to hobi, veselje, to mi polepša dneve in mi pričara nasmeh na obraz.

sasocar123 je napisal/-a::DDD Čestitke za projekt, kaj ti si iz Kranja ?

Ne nism.. Ljubljančan sm.. V Kranju oz. natančno v Golniku ga sestavlamo s prjatlom