Enak način kuhinje sem si jaz zamislil, ker pa so originali dost predragi sem v IKEI nabavil 2 kuhinjska elementa in z malo predelav naredil kot imam. Dobro je, da imam ločena, da jih lahko sam spravim iz avta. Imam pa v teh predalih hladilnik, kartušni kuhalnik, posodo, ponavadi tudi skoraj vso hrano, ki se vzame s seboj, pribor za žar, itd...
Postelja je bila letos iz lesenih nosilcev in prečk iz postelje širine 140cm. Blazine sem nabavil v Lidlu, ker je bila najcenejša opcija (se zložijo tridelno). Tendo sem nabavil tukaj
http://www.camp-ing.si/products/Cerada-Sunny-UV-Tarp-3x3m.html.
Za montažo ali demontažo potrebujem cca 30minut. Je pa zimski projekt avto od znotraj izolirat, naredit boljše ogrodje za posteljo, ki bo hitro zložljivo. Moram nekaj naštudirat za zunanji tuš, ker prav pride za obiske kakih divjih plaž. Zavese imam obrisane po oknih in jih pritrdim z všitim magnetom. Prav tako moram napeljat fiksno 220 vtičnico, kolikor gledam si angleži to napeljejo skozi požarno steno, vtičnica pa je nameščena pod pokrovom motorja. Dela bo še kar nekaj, vsekakor pa bo narejeno tako, da se v cca 30minutah vse odstrani, ker kombi potrebujem za prevoz motorjev.
Slike imam večinoma samo iz dopustov, bom pa poslikal ko se bom lotil izdelave nove postelje. Glavno je, da ko se parkiram na dopustu, postavim tendo, vržem ven stole ter mizo in že pijem pivo

Tisti hakel za zračenje za prtljažna vrata moram tudi jaz nekje dobit, ker je dobra zadeva.