M3 je napisal/-a::bow![]()
Ja!

MapleLeaf je napisal/-a:ja tak je malo boljse, pa sharkija dol ftrgaj pa bo za pogledat
robertos_664 je napisal/-a:...sigurno najlepša corsa daleč naokrog (EU in okolica) nič več gor devat. zdaj pa na notranjost pol pa bo perfect...
Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Nč no, sam to sm hotu povedat - če maš dobr avto bodo že opazil, ni treba zbit človeka, da bo to ugotovu..
vesolc je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Nč no, sam to sm hotu povedat - če maš dobr avto bodo že opazil, ni treba zbit človeka, da bo to ugotovu..
en VELIK podpis pod tole!!! res mal pretiravas po kranju odkar mas nov motor notr...oba s Povzom s Saxojom!!!
Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov