M3 je napisal/-a::bow![]()
Ja!
MapleLeaf je napisal/-a:ja tak je malo boljse, pa sharkija dol ftrgaj pa bo za pogledat
robertos_664 je napisal/-a:...sigurno najlepša corsa daleč naokrog (EU in okolica) nič več gor devat. zdaj pa na notranjost pol pa bo perfect...
Za zunanjost pa tut jst pravm, da ne več nč gor dajat. Če misleš še kej delat, preidi raj na notranjost (če seveda še nisi). Zdj pa sam pazi, da ne bo spet kkšn mali se ke najdu pa ti to razbiu.. Kaj pa sta se pol zmenla z unmu?

Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Nč no, sam to sm hotu povedat - če maš dobr avto bodo že opazil, ni treba zbit človeka, da bo to ugotovu..
vesolc je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Nč no, sam to sm hotu povedat - če maš dobr avto bodo že opazil, ni treba zbit človeka, da bo to ugotovu..
en VELIK podpis pod tole!!! res mal pretiravas po kranju odkar mas nov motor notr...oba s Povzom s Saxojom!!!
Pugi je napisal/-a:Stari sam ti nis normaln. Cel kran te je povn... Ne morš med folkam žgat no, pa tm mem roknrola, pa v centru. Sj ql da maš nov motor, sam res pazi, k se je ena moja prjatlca zanč ful ustrašla, k je lih hotla čez cesto, pa ti mem. Si jo skor zbil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov