Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne sep 14, 2008 8:35 pm

Ustaljena praksa
Ko gredo z malice iz enega hotela v Celju nasproti avtobusne izgleda da imajo ustaljeno prakso da prižgejo modre in se čez dvojno polno črto zapeljejo proti Citycentru, nato pa jih ugasnejo. Očitno je predaleč da bi se peljali naokrog na obvoznico.
lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne sep 14, 2008 10:07 pm

nimas kej tko je. oni lahko. mi pa nesmemo.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po sep 15, 2008 7:24 am

te pa je treba it v akcijo pa s kamero to posnet
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po sep 15, 2008 9:05 am

dosegli ne bomo nic

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe avg 14, 2009 8:43 pm

če bi vi radi počeli takšne stvari kot policaji, ja potem pa kar se prijavit v tacen, pa postanite policaji, boste lahko tudi to počeli. Speljevali, da bodo gume cvilile, pa čez polno črto vozili.

Seveda tukaj ni pravice, da oni lahko kršijo takšna pravila in podobno. Oni lahka mi pa ne.

Pa še za nas šoferje:
Če pa to delate (vožnja čez polno črto, prehitevanje čez polno črto, grobo speljevanje...) v prostem času, pač kot civilist, pa prvo kot prvo ogrožate samega sebe, posledično tudi druge udeležence v prometu. Tretje, mi pa povejte kaj boste dosegli z temu, da boste speljali, da vam bodo gume zakopale in cvilile?
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Pe avg 14, 2009 8:56 pm

Slika

8)
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Napisal/-a Urshy_STi Ne avg 16, 2009 10:48 am

AVX je napisal/-a:če bi vi radi počeli takšne stvari kot policaji, ja potem pa kar se prijavit v tacen, pa postanite policaji, boste lahko tudi to počeli. Speljevali, da bodo gume cvilile, pa čez polno črto vozili.

Seveda tukaj ni pravice, da oni lahko kršijo takšna pravila in podobno. Oni lahka mi pa ne.

Pa še za nas šoferje:
Če pa to delate (vožnja čez polno črto, prehitevanje čez polno črto, grobo speljevanje...) v prostem času, pač kot civilist, pa prvo kot prvo ogrožate samega sebe, posledično tudi druge udeležence v prometu. Tretje, mi pa povejte kaj boste dosegli z temu, da boste speljali, da vam bodo gume zakopale in cvilile?

Men pa ne zakoplejo in ne skripajo. mal heca.. ;)

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Ne avg 16, 2009 11:13 am

malo jih mora bit ker drugače bi se že eni drugače poklali

pa ne da jih zagovarjam

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s Ne avg 16, 2009 11:38 am

Točno tak mondeo, vendar bele barve in s celjsko registracijo me je v petek ulovil na Provido. Jebiga bom plačal, čeprav se mi zdi neumn, ker se drgač vozim konstantno 110 po avtocesti, šparam na gorivu. Le zadnjih 3 km pred mojim izvozom sem potegnil na 170kmh kot to storim recimo enkrat na mesec da se mal "mašina spuče". No peljal se je za mano in me posnel ter malo po izhodu z avtoceste ustavil. Vozil sem 170 kmh, dobil kazen 100€ (50 v 16 dneh).

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne avg 16, 2009 12:30 pm

hp6715s to je tako po navadi. Tisti, ko se držimo pravil na cesti skos, kakdaj mogoče, da se nam res kakam mudi pa prekoračih hitrost, ravno tisti trenutek te bodo ustavli. Tisti, ki pa skos divjajo, pa tak jih nikoli ne bodo lovili. Za enkrat še nisem imel takšnih preglavic, upam da jih nikoli ne bom imeu.

Drgač pa tistih 50 € v 16 dneh ni tako blazno velik, problem bi bil, če bi bla večja kazen, je pa vse eno rajši bi dal tistih 50 € za bencin, kot pa policajem :D

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne avg 16, 2009 12:37 pm

uf dober da se jim da za tehle 50€ ustavljat, tok majhna je kazn? (to verjetno pol še pik ni..)
se pol sploh ne čudim da jih dosti vozi konstantno 170+..

aja ko smo še pri temle mondeotu, čist tko navadn zgleda, 10x manj vpadljiv ko stari modri ford mondeo, tisti še vozi (spušen, pa vlke felne je takoj izstopal)?

so pa v petek po noči vozli po celju z rdečo octavio karavan..
Zadnjič spremenil kolesar, dne Ne avg 16, 2009 12:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne avg 16, 2009 12:38 pm

Stari modri mondeo, je kar pridno aktiven :D

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Napisal/-a Urshy_STi Ne avg 16, 2009 12:46 pm

AVX je napisal/-a:...Tisti, ko se držimo pravil na cesti skos, kakdaj mogoče, da se nam res kakam mudi pa prekoračih hitrost, ravno tisti trenutek te bodo ustavli. Tisti, ki pa skos divjajo, pa tak jih nikoli ne bodo lovili...

Pol pa najbols da skos divjas. ;)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne avg 16, 2009 12:50 pm

Zakaj bi ogrožal sebe in druge ljudi udeležene v prometu, ko pa lahko se z manjšo hitrostjo pripeljam isto do cilja.

Bolje 5 minut prepozno kot 40 let prekmalu ;)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne avg 16, 2009 12:53 pm

problem je, da tisti ki vozite večinoma po omejitvah ali malo pod, bol slabo spremljate okolico ;) zakaj pa misliš da v naseljih ustavljajo večinoma takšne ki redkokdaj prekoračijo 80kmh izven naselja? ker postaneš pasiven in napol dremajoč. Ampak po njihovo si pa divjak če greš malo hitreje od 90 kmh na kakšni ravnci izven naselja s travniki okoli. :roll:
LP Rok

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne avg 16, 2009 12:56 pm

kolesar je napisal/-a:

uf dober da se jim da za tehle 50€ ustavljat, tok majhna je kazn? (to verjetno pol še pik ni..)
se pol sploh ne čudim da jih dosti vozi konstantno 170+..

Drugače je kazen 150 + 3KT, očitno se jim že splača, če so mu potem še dodatno znižali.. :)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne avg 16, 2009 12:59 pm

Glede spremljanja okolice, to je čisto odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jo drugi ne. Samo če si pa kdaj poslušal ali pa bral kje, kako se nam vidno polje zmanšuje z večanjem hitrosti. Mislim, da celo obstajajo slike, kako to zgleda.

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Napisal/-a Urshy_STi Ne avg 16, 2009 8:14 pm

AVX je napisal/-a:Glede spremljanja okolice, to je čisto odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jo drugi ne. Samo če si pa kdaj poslušal ali pa bral kje, kako se nam vidno polje zmanšuje z večanjem hitrosti. Mislim, da celo obstajajo slike, kako to zgleda.

To ze, samo kadar vozis hitreje si bolj skoncentriran na voznjo in promet okoli sebe, kadar pa vozis po omejitvah, pa si najveckrat kar malo zasanjan in hitro lahko spregledas da kdo pred tabo bremza ali da je kasna manjsa ovira ali predmet na cesti, ko opazujes okolico...(ker imas seveda cas pri 50km/h to delat) Meni se to k sreci se ni zgodilo. tok-tok po lesu.:)

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne avg 16, 2009 8:25 pm

Urshy_STi je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Glede spremljanja okolice, to je čisto odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jo drugi ne. Samo če si pa kdaj poslušal ali pa bral kje, kako se nam vidno polje zmanšuje z večanjem hitrosti. Mislim, da celo obstajajo slike, kako to zgleda.

To ze, samo kadar vozis hitreje si bolj skoncentriran na voznjo in promet okoli sebe, kadar pa vozis po omejitvah, pa si najveckrat kar malo zasanjan in hitro lahko spregledas da kdo pred tabo bremza ali da je kasna manjsa ovira ali predmet na cesti, ko opazujes okolico...(ker imas seveda cas pri 50km/h to delat) Meni se to k sreci se ni zgodilo. tok-tok po lesu.:)

Lepo napisano!
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov