AVX je napisal/-a:če bi vi radi počeli takšne stvari kot policaji, ja potem pa kar se prijavit v tacen, pa postanite policaji, boste lahko tudi to počeli. Speljevali, da bodo gume cvilile, pa čez polno črto vozili.
Seveda tukaj ni pravice, da oni lahko kršijo takšna pravila in podobno. Oni lahka mi pa ne.
Pa še za nas šoferje:
Če pa to delate (vožnja čez polno črto, prehitevanje čez polno črto, grobo speljevanje...) v prostem času, pač kot civilist, pa prvo kot prvo ogrožate samega sebe, posledično tudi druge udeležence v prometu. Tretje, mi pa povejte kaj boste dosegli z temu, da boste speljali, da vam bodo gume zakopale in cvilile?
hp6715s je napisal/-a:
Vozil sem 170 kmh, dobil kazen 100€ (50 v 16 dneh).
kolesar je napisal/-a:hp6715s je napisal/-a:
Vozil sem 170 kmh, dobil kazen 100€ (50 v 16 dneh).
uf dober da se jim da za tehle 50€ ustavljat, tok majhna je kazn? (to verjetno pol še pik ni..)
se pol sploh ne čudim da jih dosti vozi konstantno 170+..
AVX je napisal/-a:Glede spremljanja okolice, to je čisto odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jo drugi ne. Samo če si pa kdaj poslušal ali pa bral kje, kako se nam vidno polje zmanšuje z večanjem hitrosti. Mislim, da celo obstajajo slike, kako to zgleda.
Urshy_STi je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Glede spremljanja okolice, to je čisto odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jo drugi ne. Samo če si pa kdaj poslušal ali pa bral kje, kako se nam vidno polje zmanšuje z večanjem hitrosti. Mislim, da celo obstajajo slike, kako to zgleda.
To ze, samo kadar vozis hitreje si bolj skoncentriran na voznjo in promet okoli sebe, kadar pa vozis po omejitvah, pa si najveckrat kar malo zasanjan in hitro lahko spregledas da kdo pred tabo bremza ali da je kasna manjsa ovira ali predmet na cesti, ko opazujes okolico...(ker imas seveda cas pri 50km/h to delat) Meni se to k sreci se ni zgodilo. tok-tok po lesu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov