seat je napisal/-a:[
Evo tale Honda je pa res lepo poštimana in narejena z okusom (vsaj mojim).
drgač pa _bordon_ lej razumem te,da želiš spedenat avto in do tukaj vse lepo in prav a me moti ko najprej vprašaš za mnenje na forumu pol se pa kurčiš na vse,ki ti napišejo,da jim avto pač ni všeč.
Tudi men je že marsikdo spljuval hondo pa čeprav je čist stock razen zatemnjenih šip pa misliš,da zj ne morem spat
Lej,če daš avto na JAVEN forum lahk pričakuješ tko graje kot pohvale in bit prpravljen na vse tudi na pluvanje po teb in avtu.
sicer sam nisem lih tak,da bi pljuval po drugih a rad napišem svoje mnenje,ki pa marsikdaj ni po godu ostalim.
Zj o tem ali je ta forum res to kar si napisal pa bi se dalo razglabljat zarad takih ali drugačnih osebkov,ki imajo bonton na ravni novorojenega hrčka je pršu forum do te mere kot je sedaj a vrjem,če ti 20 članov napiše,da bi lahko avto lešpše spedenal pol neki je na tem a vrjem,da mamo vsi drugačne poglede kaj je lep avto in kaj je recimo lepa ženska a to so že druge zadeve
Lahk ti mirne vesti napišem,da bi mi tvoja Honda bla lepa,če bi naredu na njej nekaj sprememb a to je le moje mnenje in moj okus.
Itaq pa vedi,da avto predeluješ zgolj zase in ne za nas tuki gor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost