Courage™ je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Courage a si biu dons slučajno u Ljubljani??? Ker se mi zdi da sem te vidu v centru!?
Ne, wasn't me.
pol pa en ponavla za tabo

AudiRSboy je napisal/-a:nc ni bosa sam je resnica....je kr dost avtov z temi feltnami....
Sh3bO je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:nc ni bosa sam je resnica....je kr dost avtov z temi feltnami....
Ne dost. Skoraj prevelik že. S temi feltnami sem videl že BMWja 5, Golfa 5, Accorda, Leona, CLa...
AudiRSboy je napisal/-a:nc ni bosa sam je resnica....je kr dost avtov z temi feltnami....
burka je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:nc ni bosa sam je resnica....je kr dost avtov z temi feltnami....
jst sm to napisu zarad tega, ker matjažev avto jemlejo kot eno mini maketo. noben si ne more mislit kok dela in truda je vloženo v avto, da zgleda kakor zgleda. njemu je všeč, narjen je za showe in se "365 day car" ne more primerjat. Bi bilo že čudno če ne bi blo avta s takimi felgami...sam na matjaževem audiju pridejo najbolj do izraza. Respect njemu k je tkole urihtu avto, vi se pa kregate kdo je mel takšne felge in tko ne....BTK, tema je o njegovem avtu in o njegovih načrtih....
Respect še enkrat za avto!
Courage™ je napisal/-a:Glede feln kaj naj recem. Morem priznat da si nisem mislo da jih bo na tolko avtih, sploh ko sem vido cene. Primarni razlog za menjavo ni da jih je prevec al pa da mi niso vsec, enostavno pri meni je za pravo ceno vse naprodaj, in tako je prisla ponudba za felne ki se je ne morem izognit, prav tako pa sem za isti dnar kupo 20".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost