MatejW je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:meni je ful všeč
Si razmisljal da bi haubo podaljsal, bi blo pomoje lepse kot pa letvice,...
HaMzO je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:meni je ful všeč
Si razmisljal da bi haubo podaljsal, bi blo pomoje lepse kot pa letvice,...
sem sem in na lastne oči videl kako to dejansko veliko lepše izgleda samo, veš ker še nevem a ga bom mel ali ne mi je mal teško tole zdj predelovat. prej bi recimo kupil 1 haubo in 2 boka predelal in prebarval, a original bi pa pospravil. samo tu mam najmanj 500e stroškov. a za teh 500e bom raje kupil kak tuning del npr downpipe al pa en večji IC
a tako sm dobil tele obrvi za eno 'modro' pa še eno 'rdečo' bom moral dat za barvanje
ESTEMP je napisal/-a:Malo sm se poigral v photoshopu.Upam,da ne zameris...
Mislim,da bo kr dobr sedl!
eFxx je napisal/-a:Ne samo gti5, te/take letvice niso za nikamor. Sploh. Ever. Če je že treba silit peesdarijo prek luči, naj bo vsaj iz pleha. Bad look kot je treba, ker to ni nič.
HaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:a si se slišu kej z unim za chip :P
bil, pa unga matjaža še ni, v ponedelk naj bi bil na delovnem mestu
Dj Big je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:a si se slišu kej z unim za chip :P
Tole sm gledu ne zdi se mi slabohttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3095747&show=1
HaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:a si se slišu kej z unim za chip :P
Tole sm gledu ne zdi se mi slabohttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3095747&show=1
nezgleda slab, se pa vid da je amerikanac
lohk ga gremo skup pogledat
eFxx je napisal/-a:Ne samo gti5, te/take letvice niso za nikamor. Sploh. Ever.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov