Matjaz46 je napisal/-a:Zadnje luči so stvar okusa,tud jaz sem bil malo skeptičen ko sem jih dobil vendar so lepše kot original, ker je vse v črno oranžni kombinaciji, mogoče pa bi še bolše zgledale če bi jih se malo potemnil, se strinjam!Jaz sem se jih navado, ponoči pa so zelo lepe ker so ledice!
Originalno nima ksenona, je kit noter, vendar pa ima leče tako da je vse isto razen pranja žarometov!
MacTron je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Pa res! Čisto malo
off:
To ti je bilo v poduk (in nikakersen lol), da v drugo se raje pozanimaj o tehnicnih
karakteristikah, nato pa govori resnicne informacije (o lastnem vozilu)... temu je
tudi prilagojen xenonski zaromet.
croma_man je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Sj pa se motorja ne priganja do skrajnosti, da bi mogu menjat bate in ojnice...
Ta avto večino leti na 50-70%, tak da neke potrebe po menjavi batov ni. Če menjaš intercooler, ter dodaš špero, bo pomoje zadosti.
prvo vozi in šraufaj turbo avte par let pol pa pametuj.
jst sm napisal za varno verzijo kaj rabiš. Za to kar se pa počne ponavadi s turbo avti je pa menjava ICja, A/F se gleda na valjih ko se piše čip da ni preveč revna mešanica, EGT se gleda da se ne skurijo bati in odpiraš dokler gre, ta turbina ki je gor je itak premala in na koncu obratov boost pada pri odprtem bostu, ojnice so dobre do 350 hp, bati tudi, problem je pregrevanje olja na avtocesti če ga tiščiš dolgo časa na max-u tam zna it motor k rakom žvižgat, drugač je pa to isti motor z malo popravki kot so ga leta 94 že vgrajevali v takega volvota kot sem ga imel sam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov