baSix je napisal/-a:Ta Opelica se vozi po Mariboru? kak to da še te nikoli nisem srečal
Vozi, vozi, že 7 let

ludbe je napisal/-a:včeraj sem avto videl na železniški postaji v MB. Moram reč da zgleda bomba
Thx.

baSix je napisal/-a:Ta Opelica se vozi po Mariboru? kak to da še te nikoli nisem srečal
ludbe je napisal/-a:včeraj sem avto videl na železniški postaji v MB. Moram reč da zgleda bomba
Doche je napisal/-a:
![]()
baSix je napisal/-a:Seeeeej nisi resn!!! Skoraj sn ppzabo na goste v kavarni ko sn vido avtores zgleda bomba v zivo se bolse kot na slikah!
LaMike je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Seeeeej nisi resn!!! Skoraj sn ppzabo na goste v kavarni ko sn vido avtores zgleda bomba v zivo se bolse kot na slikah!
Hahaha... Thx!
kje delaš? Se bom še več x mimo peljal
_IceMan_ je napisal/-a:Respekt za felne. Bomba zgleda v živo. Ob 15h sma se srečala na ravnini mimo Europarka. Ti proti centru, jaz kontra
baSix je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Seeeeej nisi resn!!! Skoraj sn ppzabo na goste v kavarni ko sn vido avtores zgleda bomba v zivo se bolse kot na slikah!
Hahaha... Thx!
kje delaš? Se bom še več x mimo peljal
Sej sn ti strego tudBetnava
Falco_ je napisal/-a:videl sem te v petek, mimo tretje si se pelal... kaj te vem ob kolkih je blo, 13h-13.30h? pa vsi gledli izključno v tvoj avto, hehesem ti mahal sam mislim da nisi videl
lepa corsa, še vedno :P hehe
Bambi158 je napisal/-a:lepa corsa![]()
Čeprav so mi ble ronalke hude so te še hujše. Čeprav so tudi ronalke šle v prave roke
LaMike je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:lepa corsa![]()
Čeprav so mi ble ronalke hude so te še hujše. Čeprav so tudi ronalke šle v prave roke
Thx.Tudi jaz tako mislim, ženska ima okus.
Courage™ je napisal/-a:Te se jaz mojo pobarvanko pripeljem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov