YO YO wha"s going on in the house YO?Eh mal rap poslušam pa me je zaneslo

brez zamere.Check this out
Ok dans sm šel na policijo po sedeže in sm jih identificiru,sam pojavu se je en problem.

Sedeži niso bli več taki kot sm jih mel ampak jih je tist ko jih je ukradu spreobleku v belo barvo.
No pa sami poglejte
Takole sedaj pa bi se rad zahvalil nekaterim koelgom na forumu za vso pomoč ki sem jo dobil od njih.
Hvala Habbke za vse tiste tel.klice,hvala Modridirkač za nasvete glede muzke,hvala Chip za prekrasne ledice,hvala Alesi za naslonjalo ki sem ga tako dolgo iskal,hvala Marjan za prekrsen bodykit,hvala Williamscar za lexus style luči,hvala cromaman za nasvete glede muzke,hvala Sergo za une papirje,hvala Pugiju za pomoč pri computerju,hvala Renault klubu za vse prijetne urice z vami,hvala Jasmy za pomoč v Velenju,hvala Privatniku za vso pomoč glede auta,papirjev,gedor

,hvala bluetornadu za nasvete in pomoč v Velenju,hvala Alfi za auspuh,hvala Maretu za gume,hvala Mateju za woofer in vse ostalo,hvala Astralu za temne šipe in nasplošno HVALA vsem ki ste mi na kakršenkoli način pomagali takrat ko sem rabil pomoč.
Res HVALA in res ste dobra družba.
Lep pozdrav peace nigger

-spet me je obsedu Snoop Dogg
GREMO NA 20.000 OGLEDOV!