Ravno prej sem končno dvignil avto... cel živčen in napet, kako se bo vse skupaj obneslo... že ko so avto nazaj skupaj sestavljali, ko je bilo že skoraj vse nazaj zašraufano, sem moral probat menjalnik (po novem vgrajen ShortShifter od Reichhard Motorsport)... zelo sem bil navdušen ko sem par krat premaknil ročico, ker je to zdaj res dosti dosti krajše

(1/3 se skrajšajo hodi)
Potem se je avto zaštartal in se pustil nekaj časa, da malo laufa... vse super
No še po nekaj minut šraufanja, končno začnemo avto dol spuščat... to pri mojem avtu vzame cca 10 minut, ker je treba avto na kakšen kos lesa postavit (pod kolesa), da je avto avtomatsko višji in da se lahko od spodaj poberejo noge od dvigalke, ker je avto pač malo nizek
No potem avto ponovno zaštartajo in ga odplejemo ven... grem plačat račune itd. in potem končno... RIDE time
Že tisti občutek ko sem se v avto vsedel je nekaj posebnega... veste kak je ko si 3 dni brez avta :P
Stisnem sklopko... občutna razlika, ker je še malo mehka, se more vsest
Nato se odpeljem, se lepo vozim, da se avto segreje in potem sem moral malo stisnit... na žalost zunaj dežuje in se kolesa redno vrtijo v prazno... ampak vseeno, avto gre tak kot more
Kmalu kak video
Lp
VaLe