Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

DV_cam
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a DV_cam Sr avg 09, 2006 7:58 pm

Res naštelou zice za tako mejhno konjenico hahaha. Najbolš d naštelaš še diske 375mm hahahahaha 8)
DV_cam

TYKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TYKO Sr avg 09, 2006 9:17 pm

Lep Twingo res! Nekaj delov pa imam jaz zate. Sem se lotu predelave mojga Twingota pa pride sedaj k nam dojenček pa ga morm zamenjat za kaj večjega. Ker ni pretiranega zanimanja za cel avto ga bom pač po delih prodal. Mam felge Brock 7x14 (verjetno edine v slo) , mam amortizerje in fedre izpuh že maš vidim, pa filter K&N kit, pa še kaj bi se našlo.
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr avg 09, 2006 9:37 pm

DV_cam je napisal/-a:Res naštelou zice za tako mejhno konjenico hahaha. Najbolš d naštelaš še diske 375mm hahahahaha 8)

ja na ovinkih je konjenica kar ziva :D vazn da v ovinku drzi :D 8)
evo se par pravih night shootov :D z pravo svetlobo :!:
sedaj kabino razsvetljijejo 4ri neonke 2x 30cm na stropu (spredaj zadaj) in 2x 20cm na noge ;) pa se 8 ledic v stropni lucki...ampak v stropni lucki se jih sploh ne vidi vec :D
nekej slikc :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
ko avion :lol:
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr avg 09, 2006 9:41 pm

TYKO je napisal/-a:Lep Twingo res! Nekaj delov pa imam jaz zate. Sem se lotu predelave mojga Twingota pa pride sedaj k nam dojenček pa ga morm zamenjat za kaj večjega. Ker ni pretiranega zanimanja za cel avto ga bom pač po delih prodal. Mam felge Brock 7x14 (verjetno edine v slo) , mam amortizerje in fedre izpuh že maš vidim, pa filter K&N kit, pa še kaj bi se našlo.

imas PM

TYKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TYKO Sr avg 09, 2006 9:58 pm

Sm ti poslal email.
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

DV_cam
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a DV_cam Če avg 10, 2006 5:22 am

Res naredu notranji cirkus, ne styling:)
DV_cam

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če avg 10, 2006 6:00 am

DV_cam je napisal/-a:Res naredu notranji cirkus, ne styling:)

jap menjekul 8) ;) samo da shajna :)

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Če avg 10, 2006 7:24 am

TYKO je napisal/-a:Lep Twingo res! Nekaj delov pa imam jaz zate. Sem se lotu predelave mojga Twingota pa pride sedaj k nam dojenček pa ga morm zamenjat za kaj večjega. Ker ni pretiranega zanimanja za cel avto ga bom pač po delih prodal. Mam felge Brock 7x14 (verjetno edine v slo) , mam amortizerje in fedre izpuh že maš vidim, pa filter K&N kit, pa še kaj bi se našlo.

mas to tistga oranznga ane? kontact me...

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Če avg 10, 2006 8:50 am

Tud od mene maš pm za felne :)

P.S. Blackwind kam si vezo za one neonke pod zici? Jaz mam zaenkrat sam 2x30 pod armaturko :) Skušam povezat še pod zice :)

P.S2 . ful lepo zgleda :)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če avg 10, 2006 9:09 am

vezes na iste k ams spredi ali posebi :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Če avg 10, 2006 9:14 am

Neonke mam računalniške. Jeba je ker ne vem kak kabl kupit :) ziher bo on vedo kaj več...fore so ble že vse sam ni svetla cela ker je bil upor premajhen ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če avg 10, 2006 9:29 am

MaTe0 je napisal/-a:Neonke mam računalniške. Jeba je ker ne vem kak kabl kupit :) ziher bo on vedo kaj več...fore so ble že vse sam ni svetla cela ker je bil upor premajhen ;)

to so tudi racunalniske (te zgoraj za kabino) in sicer 30cm z kondenzatorji zrave, vezane so na stropno lucko, katera pa je povezana na stikala na vratih...da ko se odprejo vrata zasvetijo...na stopalke pa so tudi vezana na stikala na vratih in potem se talen plus preko stikala, da imam lahko prizgane med voznjo (niso tako mocne, saj so 20cm dolge-a3m)
to je to

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po sep 04, 2006 11:24 pm

no se mal notranjost:
prebarvani so :
zracniki
plastika okrog gumbov z pepelnikom
pod volanom in pri varovalkah
na vratih plastika pri stikalih
na sedezih spodnja plastika
zgornja plastika pri števcu (del armature)
plastika pri menjalniku - pride se usnjena manšeta
tolk za enkrat ;)
(klik na sliko za povečavo) :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po sep 11, 2006 10:23 pm

no se nekaj slik z novimi amortizerji :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
ko pa se kaksno lepo sliko mojga avta iz LJ showa dobim pa prilepim ;)
lp

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider To sep 26, 2006 5:03 pm

Drugače je avto dokaj pohvalno predelan in dodelan, vendar pa si ne morem kaj, da ga ne bi malce pokomentiral! osebno mi bi bile veliko bolj všeč zadnje led luči, cele v rdeči barvi, sprednje pa xenon-res je, da bi bil to dokaj drag špas- vse skupaj cca. 100000 ali več, če bi dal bixenon, ampak izgled bi bil ubijalski in vidljivost na cesti neprimerno boljša-sej smo štromarji ane :twisted: . Kar se tiče notranjosti bi skenslov une mačke na pasovih pa zice bi dal narest v barvi, ki bi mogoče bolje sedla k barvi notranjosti. Če pod vse skupaj potegneš črto je avto kr z okusam predelan, sam une leksuske mi ne sedejo-ne vem zakaj sam vsak avto mi ful kičast nardijo! Brez zamere. Ja pa enkrat sm sedu u focusu, bi me skor iz stola vrgl k tok musko navijaš :D .A te nč ušesa ne bolijo? Sj vem, da sam nism bil nč boljši :lol: . Zdej se mi pa ne da več. Se vidimo na :pivo
Svaki čedo svoga konja hvali!

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento To sep 26, 2006 5:17 pm

kateri model radija maš to pa če gre ta daljinec na vse modele

ajd

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To sep 26, 2006 5:50 pm

ghostrider je napisal/-a:Drugače je avto dokaj pohvalno predelan in dodelan, vendar pa si ne morem kaj, da ga ne bi malce pokomentiral! osebno mi bi bile veliko bolj všeč zadnje led luči, cele v rdeči barvi, sprednje pa xenon-res je, da bi bil to dokaj drag špas- vse skupaj cca. 100000 ali več, če bi dal bixenon, ampak izgled bi bil ubijalski in vidljivost na cesti neprimerno boljša-sej smo štromarji ane :twisted: . Kar se tiče notranjosti bi skenslov une mačke na pasovih pa zice bi dal narest v barvi, ki bi mogoče bolje sedla k barvi notranjosti. Če pod vse skupaj potegneš črto je avto kr z okusam predelan, sam une leksuske mi ne sedejo-ne vem zakaj sam vsak avto mi ful kičast nardijo! Brez zamere. Ja pa enkrat sm sedu u focusu, bi me skor iz stola vrgl k tok musko navijaš :D .A te nč ušesa ne bolijo? Sj vem, da sam nism bil nč boljši :lol: . Zdej se mi pa ne da več. Se vidimo na :pivo

hvala za pohvale :!:
xenon mogoce kdaj pride...
led zadnje luci: ce mi jih zrihtas jih kupim :!:
sedezi: sodniki pri ocenjevanju so rekli da je notranjost homogena, da se skladajo z drugimi deli v avtu...meni se dopadejo...tako da sigurno jih ne bom preoblacil :D
muzka: ušesa me ne bolijo :D ven se skoraj bolje slisi kot pa noter :D hehe
lexuske tudi po mojem okusu ne pasejo na nobeden avto ...mogoce na kaksnega...ampak ko sem videl ta model za twinga sem se zaljubil in moram rect da prav pozivijo avto...po mojem okusu sedejo na polno...dokler ne dobim kaksnih lepih LED luci ;)
se drugace mogoce poznava :?: :D
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To sep 26, 2006 5:51 pm

seicento je napisal/-a:kateri model radija maš to pa če gre ta daljinec na vse modele

ajd

daljinec ki je prilozen (ki zgleda kot za TV) deluje na vse modele ki podpirajo volanske daljincke tako da dela :D
radio je deh7700mp
lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 26, 2006 6:11 pm

Se ti da mau opisat, kako so vse priprave zgledale glede štrihanja :yum

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To sep 26, 2006 8:41 pm

Polooo je napisal/-a:Se ti da mau opisat, kako so vse priprave zgledale glede štrihanja :yum

ufff to jest dam profesionalcu v roke...sam se ne bi spuscav v take projekte...bi mi hitro barva stekla :P :D
najprej razmastiš z razrecilom (sintol) ali razmaščevalcem, nato naneses gor matirno pasto in s papirno mrežico ˝skort bright˝ fina siva mreizco 3M, z vodo potem to operes, obrises in seenkrat razmatis z antistatik razredcilom za plastiko, pustis da se posusi, z prasno lepljiv krpo obrises prah (spihas), potem je odvisno od plastike (ce je EPPDM plastika-moras imeti z enkako oznako dvokomponentno temeljno barvo) en moker nanos (tanek) po 15 do 20 minut naneses kit za brizganje (sprickit) dva sloja, ko je suho pobrusis s papirjem (3M gobica, ce pa z masinco pa z 400papirjem oziroma ce na vodo z 800 papirjem, na suho pa z koncentricno masinco z 400, ce je pa na vodo moras pa X2 torej z 800. Spet obrises in spihas (vse na suho brusenje) z vlazno viledo obrises prah (+pistolco za izpihovanje in lepljiva prasna krpa) vse dele pripravljene za lakiranje.
Polakiras z zeljeno barvo.
v primeru da hoces da se struktura plastike se vedno vidi (ce je groba plastika) pa spustis fazo nanasanja kita za brizganja :!:
mora pa biti obvezno dvokomponenten ˝sprickit˝
ker obstajajo tudi v sprejih ampak to ni to ker je zracno sušec in ni dovolj obstojen ker ne zapolni vseh por itd...

to je to ;)
lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov