DV_cam je napisal/-a:Res naštelou zice za tako mejhno konjenico hahaha. Najbolš d naštelaš še diske 375mm hahahahaha
TYKO je napisal/-a:Lep Twingo res! Nekaj delov pa imam jaz zate. Sem se lotu predelave mojga Twingota pa pride sedaj k nam dojenček pa ga morm zamenjat za kaj večjega. Ker ni pretiranega zanimanja za cel avto ga bom pač po delih prodal. Mam felge Brock 7x14 (verjetno edine v slo) , mam amortizerje in fedre izpuh že maš vidim, pa filter K&N kit, pa še kaj bi se našlo.
TYKO je napisal/-a:Lep Twingo res! Nekaj delov pa imam jaz zate. Sem se lotu predelave mojga Twingota pa pride sedaj k nam dojenček pa ga morm zamenjat za kaj večjega. Ker ni pretiranega zanimanja za cel avto ga bom pač po delih prodal. Mam felge Brock 7x14 (verjetno edine v slo) , mam amortizerje in fedre izpuh že maš vidim, pa filter K&N kit, pa še kaj bi se našlo.
MaTe0 je napisal/-a:Neonke mam računalniške. Jeba je ker ne vem kak kabl kupitziher bo on vedo kaj več...fore so ble že vse sam ni svetla cela ker je bil upor premajhen
ghostrider je napisal/-a:Drugače je avto dokaj pohvalno predelan in dodelan, vendar pa si ne morem kaj, da ga ne bi malce pokomentiral! osebno mi bi bile veliko bolj všeč zadnje led luči, cele v rdeči barvi, sprednje pa xenon-res je, da bi bil to dokaj drag špas- vse skupaj cca. 100000 ali več, če bi dal bixenon, ampak izgled bi bil ubijalski in vidljivost na cesti neprimerno boljša-sej smo štromarji ane. Kar se tiče notranjosti bi skenslov une mačke na pasovih pa zice bi dal narest v barvi, ki bi mogoče bolje sedla k barvi notranjosti. Če pod vse skupaj potegneš črto je avto kr z okusam predelan, sam une leksuske mi ne sedejo-ne vem zakaj sam vsak avto mi ful kičast nardijo! Brez zamere. Ja pa enkrat sm sedu u focusu, bi me skor iz stola vrgl k tok musko navijaš
.A te nč ušesa ne bolijo? Sj vem, da sam nism bil nč boljši
. Zdej se mi pa ne da več. Se vidimo na
Polooo je napisal/-a:Se ti da mau opisat, kako so vse priprave zgledale glede štrihanja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov