Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Maš tud ljudi, ki grejo z yamaho R1 s kramparcami rit po Amazonki, tako da me tole niti ne navduši.
tadej92 je napisal/-a:ce se mi zdi sem ga videl na pop tv-ju na odprtju enega dela avtoceste, ki so jo zdaj nazadnje odprli v sloveniji. mogoce je bil tvoj? drugace pa identičen, iste barve, isti pragovi, feltne Smile drugac pa lep, vsaka cast da se nekdo spusti v tak projekt. respect
mlacar je napisal/-a:bass je napisal/-a:Maš tud ljudi, ki grejo z yamaho R1 s kramparcami rit po Amazonki, tako da me tole niti ne navduši.
Če ne drugih, navduši zagotovo lastnike takih mečk.tadej92 je napisal/-a:ce se mi zdi sem ga videl na pop tv-ju na odprtju enega dela avtoceste, ki so jo zdaj nazadnje odprli v sloveniji. mogoce je bil tvoj? drugace pa identičen, iste barve, isti pragovi, feltne Smile drugac pa lep, vsaka cast da se nekdo spusti v tak projekt. respect
Tadej hvala! Če je imel pragove dodatne, 100% nisem bi jaz. Drugače pa možno da so me kj ujeli
bass je napisal/-a:Maš tud ljudi, ki grejo z yamaho R1 s kramparcami rit po Amazonki, tako da me tole niti ne navduši.
INFINITI je napisal/-a:bass je napisal/-a:Maš tud ljudi, ki grejo z yamaho R1 s kramparcami rit po Amazonki, tako da me tole niti ne navduši.
Lahko kakšen link - me ful zanima tole
vepar je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:bass je napisal/-a:Maš tud ljudi, ki grejo z yamaho R1 s kramparcami rit po Amazonki, tako da me tole niti ne navduši.
Lahko kakšen link - me ful zanima tole
tle je en hajvan to skup sestavu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uzgbmr-sc6A
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost