Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Ne avg 16, 2009 8:39 pm

tu pri kobanki pa so vsaki dan mater jih mam poln falus že :twisted:
sdted

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky Ne avg 16, 2009 9:27 pm

Kje pri Kobanki? ker vidim da si iz MB me zanima kje so, da nebi slučajno na njih naletel :)
Drugače so pa tile 2.5Turboti prave zverine

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne avg 16, 2009 9:33 pm

scmoky je napisal/-a:Kje pri Kobanki? ker vidim da si iz MB me zanima kje so, da nebi slučajno na njih naletel :)

al je treba znat vozt..
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne avg 16, 2009 9:57 pm

Ta naša AC bo kmalu bolj nadzorovana kot akterji v resničnostnih šovih.

In vsi vemo, da daleč daleč največ ljudi umre na lokalnih cestah, a na AC je vedno več provid, vedno več radarjev! In ravno to početje naše policije oz. države je več kot jasen dokaz, da jim je denar še kako pomemebnejši od ČLOVEŠKIH življenj. Ogabno.

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Ne avg 16, 2009 10:00 pm

scmoky je napisal/-a:Kje pri Kobanki? ker vidim da si iz MB me zanima kje so, da nebi slučajno na njih naletel :)

ko se pelješ iz MB-ja proti SG-ju,... recimo 10-12 km,... tabla Zgornja/Spodnja Selnica,... bodi pazljiv ;)
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po avg 17, 2009 6:18 am

lizard je napisal/-a:Ta naša AC bo kmalu bolj nadzorovana kot akterji v resničnostnih šovih.

In vsi vemo, da daleč daleč največ ljudi umre na lokalnih cestah, a na AC je vedno več provid, vedno več radarjev! In ravno to početje naše policije oz. države je več kot jasen dokaz, da jim je denar še kako pomemebnejši od ČLOVEŠKIH življenj. Ogabno.

pretiravaš...

tam še najlažje polovijo take ki res divjajo in ogrožajo druge, prehtevanje po odstavnem..

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po avg 17, 2009 6:18 am

lizard je napisal/-a:Ta naša AC bo kmalu bolj nadzorovana kot akterji v resničnostnih šovih.

Se ne bi mogel bolj strinjati!

Da bi pa kdaj prišli v naselje, recimo na Vrhovce (omejitev 40), kjer se divja 120 km + in prehiteva čez zebre (sploh čez vikende), jih pa ni videti nikoli (kljub temu, da sem jih že sam pozval!). BANDA!!!

warmaster
Novinec

dd

Napisal/-a warmaster Po avg 17, 2009 8:54 am

parkiranje pred garažo reševalne službe :?
Priponke
Slika020.jpg
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 15, 2009 2:24 pm

Mimogrede dobra poteza kresalove:
http://24ur.com/novice/slovenija/odlika-policistov-ne-bo-vec-stevilo-izdanih-poloznic.html

Zdaj se bo komaj lahko začelo govoriti o kvaliteti dela policistov, ker do zdaj so delali samo za denar, isto kot nekdo v firmi ki je plačan od norme, so oni morali imeti toliko in toliko plačilnih nalogov za oceno, ki je lahko vplivala na višino plače itd.

Drugače pa beli mondeo (provida) včeraj viden na avtocesti MB-Tepanje, ravno ustavljal neke romune, gre pa ko marija :twisted:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan To dec 15, 2009 3:40 pm

@warmaster, je to pred velenjskim zdravstvenim?
Slika

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Re: dd

Napisal/-a hp6715s To dec 15, 2009 3:49 pm

warmaster je napisal/-a:parkiranje pred garažo reševalne službe :?

Veleje :)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe dec 25, 2009 12:43 pm

Js sm vidu na primorski AC Ford Mondeo letnik okol 2001 al pa 2002, bele barve, motor 2.5 V6 tablice pa žal nevem

LP

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Pe dec 25, 2009 1:56 pm

To s koncentracijo pri nizkih hitrostih drži. Ko moraš sanjat za pacienti pri 50 km/h (40 realno) se mi je že marsikaj zgodilo. Na levi pas, na desno, avto kar gre nekam, sploh ne gledam. Potem pa se ob takšnih situacijah zbudim, pa gasa v škarjice. Jebat ga, tak je. Če ne gre z lepa, pa zgrda.

Gledam pa vsaj toliko, da če že ne bi šlo prek, da bi zrinil tistega, ki ga prehitevam, ne nasproti vozečega.

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 To dec 29, 2009 12:10 am

Jaz si zelim da me policija ustavi zdaj ko imam use dokumente in vso opremo a noce da se j****. Dal sem zadnjo zarnico ven in so pelali za mano 2km in me niso ustavili :? Vecje prekrske ne bom delal ampak rad bi da me enkrat ustavijo :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To dec 29, 2009 12:37 am

off:
lexus02: Tole je pa ze kar malo prehuda prosnja namrec tudi, ce imas popolnoma vso opremo
homologirano in vse dokumente ti se vedno lahko najdejo malenkosti... to ti pravim zgolj
iz tvojega vidika, kajti "zeleti", da te ustavijo je prej kot to ne zeleti si tega postopka.

Po pameti dalje.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 To dec 29, 2009 12:54 am

MacTron je napisal/-a:off:
lexus02: Tole je pa ze kar malo prehuda prosnja namrec tudi, ce imas popolnoma vso opremo
homologirano in vse dokumente ti se vedno lahko najdejo malenkosti... to ti pravim zgolj
iz tvojega vidika, kajti "zeleti", da te ustavijo je prej kot to ne zeleti si tega postopka.

Po pameti dalje.

Jasno da lahko najdejo (kdor isce ta najde)

Osebno si zelim navadne prometne kontrole... vozniska, prometna, alkotest hvala lepa in srecno voznjo :lol:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To dec 29, 2009 12:58 am

lexus02 je napisal/-a:Jasno da lahko najdejo (kdor isce ta najde)

Osebno si zelim navadne prometne kontrole... vozniska, prometna, alkotest hvala lepa in srecno voznjo :lol:

ti posodim moj avto, te bojo vsak teden ustavljali. :lol:

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO To dec 29, 2009 2:13 am

no da jz povem, mene je BMW, 540i, črne barve, clo KR tablica, ustavil z provido...pred kakimi 2 mescema, kasiral 10pik, in nevem kok € kazni, ful dobr, smo dal pritožbe, gor in dol, tako da je v postopku, še čakamo. :)
nikol si nism mislu da majo tut tak avto, sm mislu da je en 'čefurček' z bmwjem,
nakoc se izkazal da je policajček... :)

pa tut na obvoznici sm vidu Audi a6 3.0 modre barve, samo nevem a je provida, samo sem videl da je policaj iztopal iz vozika ko je ustavil enga mercedesa..

tko da fantje, pišuka je dirkat z avteki :)

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To dec 29, 2009 2:29 am

lexus02
točno to! jst tudi pogrešam navadno kontrolo in prisotnost na cestah v smislu večje varnosti in booljšega počutja voznikov, ne pa vatanje revežev, ki vozijo zunaj naselij in bog ne daj na avtocestah par km/h preveč, po možnosti po klancu navzdol...

zadnjič se peljem domov iz tujine zelo pozno in bila je sobota, šel sem iz delnic-kočevje-v smeri lj.. pa me ustavijo in mi dajo za pihati. seveda 0,0. hitro vse opravijo, sam se jim zahvalim in jim čestitam za vestno delo ter izrazim veselje, da je kontrola takrat ko se dela največ pizdarij. policaj pa začuden.
zgodba se mi pri ribnici nekje spet ponovi in med pogovorom jim povem tudi da sem na poti že 500km in me takoj spustijo po alkotestu. spet jih pohvalim in povem, da me veseli, da so kontrole takrat in tam ko je največ nesreč in me ne moti, da so me že drugič vstavili..

da pa se mi v vasi drhal skriva notri v bus postaji in meri s tisto prokleto pištolco s tresočo roko in lovi prve v koloni, ki že tako upočasnjujejo promet in vozijo zaradi strahu pred njimi non stop 50; v in izven naselja.. to pa mi ni všeč.

On: zanima me oz. sumim, da se po primorskem koncu vozi temno modra/temno siva vectra GTS provida? je možno? videna nedavno. posumil sem zaradi sumljivega obnašanja. no zaradi strahu sem jo potem na lomu spustil naprej in v zadnjem momentu zavil na bencinsko črpalko, se skril za kamionom in se dolgo lajšal na wc-ju :lol:

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To dec 29, 2009 2:34 am

HaMzO uf, sem zašvico FULLL..
540i limuzina, zadnja serija, črna in navadna zunanjost??

zadnjič sem za las ušel kasiranju pri zadru.. je pa mojster pred mano dobil zaradi prehitevanja po voznem pasu, če ne bi pa verjetno mene.. in je bil temno moder audi A6. pa 330xd sem že videl od zadra do splita, pa CLS od ZG- Karlovca.. itd.. nisem pa vedel, da bo v SLO po novem tako.. zdej pa nisem več prepričan, da znam gledati :x
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov