Polooo je napisal/-a:Po IQ sodeč bi lahko biu....

_rocky_ je napisal/-a:zakaj pa sem fovš? povem kako je, domači izdelki in pa a3m auspuhi ala podobni se ne dajo homologirat, pa še kaj bi se našlo. kaj ti pomaga če boš pol homologiral pol pa neboš mogu pa ti bodo še vseen enkrat tablce pobrali. vseen, če tisti denar privarčuješ še enkrat za policaje.
_rocky_ je napisal/-a:zakaj pa sem fovš? povem kako je, domači izdelki in pa a3m auspuhi ala podobni se ne dajo homologirat, pa še kaj bi se našlo. kaj ti pomaga če boš pol homologiral pol pa neboš mogu pa ti bodo še vseen enkrat tablce pobrali. vseen, če tisti denar privarčuješ še enkrat za policaje.
cop je napisal/-a:Gledam tegale Cliota in ne verjamem da bo tale auto sploh kdaj naredu homologacijo, predvsem z clean vrati ker takega nikdar ne bodo skozi spustili pa da nevem kake papirje prineseš ker takih papirjev za vrata brez kljuk NI!
To pa zato, ker gre samo za varnost, v primeru da se auto zabije, prevrne pade v vodo itd...voznika in sopotnike ne morejo rešiti od zunaj.
Druge stvari bi se še dale homologirat samo vrata pa?
Bo pa tole velika definitivno vaba za lokalno policijo.
Style'R je napisal/-a:to res vrat se neda homoligirat(tudi ko so kdaj kakšni karamboli, vlečejo ljudi skozi okna vn tk da po mojem to ni nek problem,sam itak vete kakšni so policaji![]()
)
za druge stvari bomo pa neki zrihtali, mogoče bojo kakšni problemi sam upam da bo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov